D grnm sorun

bigün hatunlar toplanmış ev oturmasında hepsi birbirinden güzelmiş.
ama sadece içlerinden biri çirkinmiş...
kadınlar sürekli birbirine güzelsin saçın güzel kaşın güzel deyip duruyormuş bu kadına kimse bişi demiyormş.
kadınlardan birinin dikkatini çekmiş üzülmesin diye sen ne güzelsin demiş çirkin olan kadına.
çirkin kadın hmn omuzları havaya kaldırmış koltukları kabarmış.burnunu havaya dikmiş...kadına doğru bakmış
sen bide bnm bacımı gör ........

gülen hiç bir yüz çirkin değildir....ve annemin dediği gibi her bitli baklanın bi kör alıcısı vardır

çirkin diye bişey yoktur. çirkin gören gözler vardır. Allah hepimizi kendinden birşeyler katarak yaratmıştır. Allahın gücüne gider çirkinim çirkinim dersin yüzüne bişey olur Allah korusun günün biri daha beter üzülürsün, şükret. bence kültür ve iç güzeliğe önem veren insanlarla görüşmeye çalış ayrıca.

etrafına bir baksana herkes dünya güzeli mi? kendine gel, sen çirkin olduğuna inandığın için kendini çirkin görüyorsun. ve şundan emin ol görünüşün hayatını sadece bir noktaya kadar etkiler.sen kendine güvenli, aklı başında ve ne istediğini bilen bir insan olursan Allahın izniyle kapılar önünde açılır.insanlar beni dışlıyor demişsin. bunca yıl yaşadım şunu gördüm bu tarz insanlar(beni dışlıyor dediklerin) bomboş insanlar oldukları için önce senin onları dışlaman gerekir. kendine güvenini kazanmak zorundasın. bunu tek başına başaracaksın. ve inan bana bir süre sonra ne kadar yanıldığını aslında gayet de normal görüntüde olduğunu anlayacaksın. senin sıkıntın algı meselesi. sen kendini çirkin algılıyorsun. b algıyı düzeltmek senin elinde canım inan bana.
sevgiler

Çok sevdim bu cümleyi.

aaaah ah:) etraf çirkin erkek kaynıyor ama hiç bir erkeğin ben çirkinim diye sorun yaptığını görmedim.:) ne olacak biz bu kadınların hali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…