D grnm sorun

güzel olursun şansın olmaz, ayrıca herşeyin bir bedelide vardır, güzelliğininde bedelini ödetirler, çirkin falan olduğuna da inanmıyorum, kendine güvenmiyorsun canım ondan, ilk önce sen kendini beğeniceksin ki başkalarıda seni beğensin :)

kız sen halen bunalımdan çıkamadın mı?
sen kendine resmen çirkinlik terapisi yapıyorsun :))
yapma bebeğim 40 kere demişsindir kesinn kırkıda geçmiştir..en sonunda başardın kendini çirkin ilan ettin..
ben asla inanmıyorum yaa çirkin olan kadın mı varmış ben bakıyorum da yokkk..eminim sende güzelsin ah bir kabul etsen sen önce bunu kabul etmeyen inadını bir kır yoksa ben nerdeysen oraya gelcem haaa

bence sen kendine bi yiyilik yap seni bu şekilde yargılayan insanları çıkar hayatından zaten vitrine gelecek olan hiç gelmesin ne hayır olurki o kişidenklava:

Çirkin insan yoktur bence.Rabbim bütün insanlarıı güzel yaratmıştır.Eğerki isyan edersek işte olmazlmaz:allah baska dertler vermesın yeterkıı

hiiçç aldırma lafa söze.güzel bi makyaj iyi bi saç modeli şık kıyafetlerle havanı degiştir bak gör sonra.günahya demeyin öle akannehir

canım lutfen uzme kendını, ben kendı adıma soylıyım yanımda hep ıyı anlasabıldıgım ınsanlar olsun ıstıyıorum , en yakın arkadaslarım ısterse dunyanın en guzel ınsanı olsun ne farkeder,eger konusamıyorsam, bırsey paylasamıyorsam, yıllar sonra guzellık degıl akıl kalıyor.

yalnız 2009 konusu
ve arkadaş ta en son 25-04-2010 01:51 bu tarihte online olmuş :/

Evet zaten ona üzülüyorum insanlar beni tanımadn dışlamaya başlıyorlar çok iticiyim sanırım.. Elden gelen bişey yok maalesef.

gülümse etrafına bence....insanlar sendeki o sıcaklığı görsünler...ben çirkin oldabileciğini düşünmüyorum.kendinle pek ilgilenmiyo olabilirsin..kadını bi fön bile değiştirir.kaş şekli farklı hava katar.saç rengi saç modeli ayrı hava katar.yaptığı makyaj... bu detaylara özen cnm bence..

Hayir konuyu acan insan cok dogru söylüyor! Ben bir süre zayif, bir sürede kilolu bir insan olmus olarak kendi tecrübelerimden dolayi biliyorum. Insanoglu görüntüsü güzel olmayan insanlari adam yerine koymuyor, hep haksizlik yapiyor onlara.

Sen gercekten cirkin misin bilemiyorum ama arkadaslarin dedigi gibi bakim en cirkin insani bile güzellestirir. Kendin icin birseyler yap ve sakin seni dislayanlarin birdaha yüzüne bile bakma!

teşekkürler herkese.. Pek sık girmeye fırsatım olmuyordu okulum yüzümden ama şu an daha iiyi hissedyrm kendimi saç rengimi değiştirdim ve sivilceler için ilaç kullandım çok daha iyi ve pozitif olmak gerçekten önemli sanırım..Yardımcı olmaya çalışan herkese gönülden teşekkürler sorunumu sorununuz bildiniz ve kırk kat yabancı gibi değil bir abla bir kardeş gibi yardımcı olmaya çalıştınız çok teşekkürler a.s.a.s.a.s.tüm güzellikler sizinle olsun..:1hug::1hug:

bana psikolojik gibi geldi sorunun bir uzman desteği işine yarıcaktır güzelliğin içten dışa geldiğine inanırım önce iç huzurunu bul derim:98:

O kadar inanarak : çirkinim demişsin ki seni gerçekten merak ettim ..
İnsan kendine bu yakıştırmayı nasıl yapabilir , bunu nasıl kabullenir ki ..

ve insan çirkin değildir canım ; sadece bazı insanlar daha alımlı - bakımlı'dır ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…