D grnm sorun

Allahin yarattigi hic bir varlik cirkin degildir lutfen ama kendinize haksizlik ediyorsunuz...Bencede sorun sizde degil cevrenizde.....

Ciddn merak ettim..Hem niye çirkin olasınki bakımsızsındır.Bence şükür et Allaha ne güzel yaratmış beni de,çok güzelim de..Bak o zmn herşey nasıl değişiyo..

canım böyle düşünmee..takıntı olmuş belliki,şöyle yarın güzel uyan güne aç saçlarını yıka yüzün çıık dışarı...ailen yanındamı,sağlıklımısın elin ayağın tutuyormu ....senden güzeli yoktur kardeşim ...

ben senin çirkin olduguna nedense inanmıyorum.. ınandıgım bir şey varsa eğer bu çirkin kadın yoktur sözü.. eger birileri etrafında tipe cok önem verıyorsa uzaklas hemen onlardan hemen hemen hemde.. ya akıl denen bir özelliğimiz var.. bundan daha ne güzel ne olabilir??

insanlar birilerini dıslamaya herzaman hazırdır belkide cok guzel oldugun icin dıslıyorlardır....bir keresinde bir kız sevgilisi bana baktı diye ay buna mı bakıyosun demisti kimsenin ne dedigini takma....

çirkin insan yoktur allahın her kulu güzeldir bence mühim olan şansın güzel olması
boşuna demiyolar çirkin şansı diye..bence sana öyle geliyo hiçbi insan karşısındakini çirkin diye yargılamaz dışlamaz bunu yapanda insan değildir zaten..ayrıca herkes güzel olucak die bi kaide yok
bi kuaföre git saçlarına balyaj attır şekil verdirt fön çektir makyaj yap ohhh

bence böyle düşünmeyin size böyle diyenleride davrananları kınıyom eminim ki çirkinde değilsindir kendinde değişiklk yap saç giyim tarzı gibi ama bunu kafan takma allahın bile gücüne gider

Bende katılıyorum çirkin kadın yoktur
Bakımsız kadın vardır
Giyimini değiştir , saç rengini vs. değiştir
ve herşeyden önce kendini güven, sen kendine güvenmez ve çirkin olduğunu düşünürsen herkes öyle düşünür..

aynaya her bakışında ne kadar çirkinim yerine güzelim diye bak canım seni o dışlayanlar senin tek kirpiğini yaratamaz .yanında gerçekten sen olduğun için duranlara değer ver .güzellik gün olur geçer nasıl olsa

Kızlar artık bu arkadaş için üzülmeyin Çünkü o çoktan bi sevgili bulup ayrılmış bile Kızımızın güzelliğinin farkına varılmış yani

şükret allah herkese bi güzellik vermiştir

hm bakimli ol, kendine yakisan kiyafetler al kendne bak spora git...yani sirf yüz güzelligi degil ki hersey...saclarini yaptir...bunlar o kadar cok fark yapicak ki...

Sen ünlü bayanların makyajsız hallerini hiç gördün mü?

evet konunun üzerinden çok sular akmış ama söylemeden geçemeyeceğim; çirkin betty var yahu bi izle :))

Bende çok güzelim ne yapacam güzelliğimden milletin gözleri kamaşıyor gözlük kullanmaya başlayacak yakında

ben ortalamayım ama güzellik bakanın gözünde diyorum.bana göre çoğu kişi güzeldir,kusur aramam çünkü.ama başkasına göre çoğu kişi çirkindir bu böyledir ya.insanoğlu işte.herşeyi değişik.

Kızlar artık bu arkadaş için üzülmeyin Çünkü o çoktan bi sevgili bulup ayrılmış bile Kızımızın güzelliğinin farkına varılmış yani

Demek ki çirkin değilmiş. Kendi abartısıymış :) Gerçekten çirkin olsa, hiç sevgili bulamazdı benim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…