D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Bende öyle valla 2 senedir almıyorum korona bahanesi oldu. Ne kadar ayıp yaptıkları. Kayınpederim ölünce kalmaya geldi yemek yaptım ayıptır söylemesi hasanpaşa kofte. Güzel de yaparim. Nasil olmuş dedi esim ben sevmem patates püresi dedi. Bende alt kısmıni ye o zaman dedimyani soylencek laf mi insan elinize sağlık der ama nerde.. He bide tabaklarin küçükmüş ne bu böyle dedi

Ahahahah hiç içinde tutamıyor kadın çat çat söylüyor yaa bak böylesi uzun yaşar hee sana diyim içinde yaşamıyor

Ahahahah hiç içinde tutamıyor kadın çat çat söylüyor yaa bak böylesi uzun yaşar hee sana diyim içinde yaşamıyor
Ah ah bi görsen mas gün geçtikçe kilo alıyor yiyip duruyoröyle valla umrunda degil inan. Kocası öldü daha 7si dolmadan çıktı alışverişe çıktı kıyafet aldı kendine bu kadar duyarsız

Ah ah bi görsen mas gün geçtikçe kilo alıyor yiyip duruyoröyle valla umrunda degil inan. Kocası öldü daha 7si dolmadan çıktı alışverişe çıktı kıyafet aldı kendine bu kadar duyarsız
Şey de çok yeme yaşın için zararlı biraz da o bozulsun hep omu bozcak milleti

hahaha ay bak ona bile bozulmuyor galiba
Yok ya gerçekleri söyleyince sıkıntı yok diyorum mesela kızıni cok koruyosun bize yapma diyorum konuyu baska yere çekip normal davranıyor valla değişik bi kadın ya

bide söylediler mi ben arkadan konuşanı çok duydum da buda değişikmiş
Kaç yıldır evlisin baştan beri mi böyle
6 yıl olucak ağustosta cnm. Malesef nisanlandigimizdan beri böyle. Ama yıllardır idare ettim aman hadi susayım diye şimdi susmuyorum daha doğrusu susturmuyorum eşim kızıyor artık yapma diye. Gerçi aynı tas aynı hamam halaama en azından hatasını söylüyoruz artık

Anlatsana merak ettim
Benim ki şirret cinsten Valla kendisi hacı hoca öyle böyle değil tam ayrıntı vermeyim Ağzından yalan eksik olmuyor. Yaptığına yapmadım der. Tüm sülalemi karıştırdı. Beni şikayet için aradı herkesi. Sonra ben ne yaptım dedi durdu. Evime geldi kaç kere ağıza alınmayacak laflar söyledi çıkıpta ağzımı açıp bir şey demedim. En sonunda bende patladım ama nafile yani. Normal bir insan değil bildiğin şizofren. Dini alet ediyor. Herkes çok iyi çok doğru bir insan sanar ama içini bilseler. Daha neler neler ayrıntı çok da aklıma gelmiyo hatırlamak istemiyorum

Ha bide sağa sola ayrılsınlar der sonra öyle bir şey demedim der. En sonunda benim yüzüme de dedi. Bütün bunları yapar sonra bir şey olmamış gibi davranır öyle olsun ister. Ben de tamamen bağımı kopardım yüzüne dahi bakmıyorum

Zormuş gerçekten. Bende o kadar gördümki dini alet edip kul hakkı yiyen mi dersin, çeşit çeşit işler mi dersin, yalan, iftira ama herkese sor doğrusu o, o tür insanlardan zarar gelmezmiş, güvenilir olurlarmış falan. Allah böyle insanlarda hem korusun hem uzak tutsun. Sen sustukça daha çok ileri gider laf desen ben ne dedim yaptımki olur. En iyisini yapmışsın uzak durarak

Belli bir zamandan sonra susulmuyor tutamıyorsun diyorlar. Hatasını söylesende anlıyor mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…