- 18 Mart 2021
- 285
- 335
- 53
- 29
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Belki reglin yaklaşmıştırHayırlı cumalar kızlar.
Bugün çok alınganım ve gerginim. Sanki herkes her şey üstüme geliyor kimseyi kırmamak için telefonumun internetini kapattım
Yok canım yeni bitti ama işlerim çok yoğun arada buraya bakıyorumki kafam dağılsın. Rüyamda bile işle uğraşıyorum kaç gündürBelki reglin yaklaşmıştır
Aynen benimde öyle bi anda geçişler oluyor ben Merkür Retrosuna bağlıyorumTek değilmişim demekki havalardan mıdır nedir anlayamadım çok ani geçişlerim oluyor bu ara
Anlatsana merak ettimBenimkini bi anlatsam şükredersiniz bence
Bende öyle valla 2 senedir almıyorum korona bahanesi oldu. Ne kadar ayıp yaptıkları. Kayınpederim ölünce kalmaya geldi yemek yaptım ayıptır söylemesi hasanpaşa kofte. Güzel de yaparim. Nasil olmuş dedi esim ben sevmem patates püresi dedi. Bende alt kısmıni ye o zaman dedimAaa işte öyle şeylerde bende çok sinir oluyorum. Mesela bende kaç kere hediye aldıysam hiç bir kere bile kullanırken görmedim. Bi aldığımı eltsiinin kızının çeyizine vermiş. Bitane gömlek almıştım bikere bile giydiğini görmedim. Bikere de yine anneler gününde bi hediye almıştım verdim. Hiç bakmadı bile. Baksana beğenicekmisim dedim. Paketin ucundan acıp baktı aa çok güzel çok güzel dedi. Ne olduğunu bile anlamamıştır ama. Bende dedim o yüzden almıcam hiç bişey buna
Ahahahah hiç içinde tutamıyor kadın çat çat söylüyor yaaBende öyle valla 2 senedir almıyorum korona bahanesi oldu. Ne kadar ayıp yaptıkları. Kayınpederim ölünce kalmaya geldi yemek yaptım ayıptır söylemesi hasanpaşa kofte. Güzel de yaparim. Nasil olmuş dedi esim ben sevmem patates püresi dedi. Bende alt kısmıni ye o zaman dedimyani soylencek laf mi insan elinize sağlık der ama nerde.. He bide tabaklarin küçükmüş ne bu böyle dedi
Ah ah bi görsen mas gün geçtikçe kilo alıyor yiyip duruyorAhahahah hiç içinde tutamıyor kadın çat çat söylüyor yaabak böylesi uzun yaşar hee sana diyim içinde yaşamıyor
Şey de çok yeme yaşın için zararlıAh ah bi görsen mas gün geçtikçe kilo alıyor yiyip duruyoröyle valla umrunda degil inan. Kocası öldü daha 7si dolmadan çıktı alışverişe çıktı kıyafet aldı kendine bu kadar duyarsız
Ay sorma dedi ki bacaklarım agriyor kilodan anne dedimŞey de çok yeme yaşın için zararlıbiraz da o bozulsun hep omu bozcak milleti
hahaha ay bak ona bile bozulmuyor galibaAy sorma dedi ki bacaklarım agriyor kilodan anne dedimhe kızım da öyle diyor dedi
Yok ya gerçekleri söyleyince sıkıntı yok diyorum mesela kızıni cok koruyosun bize yapma diyorum konuyu baska yere çekip normal davranıyorhahaha ay bak ona bile bozulmuyor galiba
Çünkü o kızı sen el kızısınYok ya gerçekleri söyleyince sıkıntı yok diyorum mesela kızıni cok koruyosun bize yapma diyorum konuyu baska yere çekip normal davranıyorvalla değişik bi kadın ya
O çat çat söylüyorsa sende söyle sorarsa gelin kaynana toprağındanmış sana çekmişim deAy sorma dedi ki bacaklarım agriyor kilodan anne dedimhe kızım da öyle diyor dedi
Ya o lafi fa duydumÇünkü o kızı sen el kızısın
bide söylediler mi ben arkadan konuşanı çok duydum da buda değişikmişYa o lafi fa duydumbi bayram eşimin babaannesi uyandı bagriniyor kalkın hadi diye. Sus bağırma icerde el kizi uyuyor diyo kaynanam da
6 yıl olucak ağustosta cnm. Malesef nisanlandigimizdan beri böyle. Ama yıllardır idare ettim aman hadi susayım diye şimdi susmuyorum daha doğrusu susturmuyorum eşim kızıyor artık yapma diye. Gerçi aynı tas aynı hamam halabide söylediler mi ben arkadan konuşanı çok duydum da buda değişikmiş
Kaç yıldır evlisin baştan beri mi böyle
Benim ki şirret cinstenAnlatsana merak ettim
Zormuş gerçekten. Bende o kadar gördümki dini alet edip kul hakkı yiyen mi dersin, çeşit çeşit işler mi dersin, yalan, iftira ama herkese sor doğrusu o, o tür insanlardan zarar gelmezmiş, güvenilir olurlarmış falan. Allah böyle insanlarda hem korusun hem uzak tutsun. Sen sustukça daha çok ileri gider laf desen ben ne dedim yaptımki olur. En iyisini yapmışsın uzak durarakBenim ki şirret cinstenValla kendisi hacı hoca öyle böyle değil tam ayrıntı vermeyim Ağzından yalan eksik olmuyor. Yaptığına yapmadım der. Tüm sülalemi karıştırdı. Beni şikayet için aradı herkesi. Sonra ben ne yaptım dedi durdu. Evime geldi kaç kere ağıza alınmayacak laflar söyledi çıkıpta ağzımı açıp bir şey demedim. En sonunda bende patladım ama nafile yani. Normal bir insan değil bildiğin şizofren. Dini alet ediyor. Herkes çok iyi çok doğru bir insan sanar ama içini bilseler. Daha neler neler ayrıntı çok da aklıma gelmiyo hatırlamak istemiyorum
Ha bide sağa sola ayrılsınlar der sonra öyle bir şey demedim der. En sonunda benim yüzüme de dedi. Bütün bunları yapar sonra bir şey olmamış gibi davranır öyle olsun ister. Ben de tamamen bağımı kopardım yüzüne dahi bakmıyorum
Belli bir zamandan sonra susulmuyor tutamıyorsun diyorlar. Hatasını söylesende anlıyor mu acaba6 yıl olucak ağustosta cnm. Malesef nisanlandigimizdan beri böyle. Ama yıllardır idare ettim aman hadi susayım diye şimdi susmuyorum daha doğrusu susturmuyorum eşim kızıyor artık yapma diye. Gerçi aynı tas aynı hamam halaama en azından hatasını söylüyoruz artık
Yok be aynı malesefBelli bir zamandan sonra susulmuyor tutamıyorsun diyorlar. Hatasını söylesende anlıyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?