- 18 Kasım 2015
- 13.593
- 17.101
- 298
- 36
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Cok giremiyorum su sıra yine yoğunum cnmMintimint @Ssevincli @Yazarhanim burcusami Life light M Morlale8 @zinciriye @karamelli001 @namaste21 @Asya89 @kristalbardak @Tospaagtd @mavikelebek34 @Feyzaanrr @arkadasimes kızlR gırgır yapalım dıe actım burayı çıt yok sızden valla yeni bir dua ıcın etıketlimıcem yanı
Alzaymır olan bi kankiye sahipsin kuzu topikleri unutuyorum etikete geldimMintimint @Ssevincli @Yazarhanim burcusami Life light M Morlale8 @zinciriye @karamelli001 @namaste21 @Asya89 @kristalbardak @Tospaagtd @mavikelebek34 @Feyzaanrr @arkadasimes kızlR gırgır yapalım dıe actım burayı çıt yok sızden valla yeni bir dua ıcın etıketlimıcem yanı
Kendinize gelın artık ya. Bu retro hepimizi fena vurduAlzaymır olan bi kankiye sahipsin kuzu topikleri unutuyorum etikete geldim
Sanki yavaş yavaş özüme dönüyorum gibi şu evin boya işleri bitsin tam kendimde olacam babyKendinize gelın artık ya. Bu retro hepimizi fena vurdu
Aman masallah de. Iyı dedıgımız 2 gun yasamıyor mubarekSanki yavaş yavaş özüme dönüyorum gibi şu evin boya işleri bitsin tam kendimde olacam baby
Öğrendin mi transfer neymiş
Hııı.. Hala devam ediyonuz ordan. Ben anlamıyorum valla,Life light görüyormusun resmen transfer etti bizi buraya
Orası uğurlu geldi galibaHııı.. Hala devam ediyonuz ordan. Ben anlamıyorum valla,burda konusturamıyz orda masallah bülbül gibisinız
Cidden öyle olduHııı.. Hala devam ediyonuz ordan. Ben anlamıyorum valla,burda konusturamıyz orda masallah bülbül gibisinız
Dualarımız sizinle bölümünden ayrılıp forumda baska başlığa gelince kendimi bir garip hissediyorum bendeOrası uğurlu geldi galiba
Alışkanlık yaptı bizeDualarımız sizinle bölümünden ayrılıp forumda baska başlığa gelince kendimi bir garip hissediyorum bendeyolunu sasırmıs, ortada kalmıs bırı gıbı hissediyorum.
Dualarımız sizinle bölümünden ayrılıp forumda baska başlığa gelince kendimi bir garip hissediyorum bendeyolunu sasırmıs, ortada kalmıs bırı gıbı hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?