D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Allah şifa versın burcum olsun sonunda elıne sağlıklı bır sekılde kucagına alda bebısını bu zamanlarda gecer yerım onu ben ya poncik
Öyle cnm sağlıkla alayım da kucağıma ins, bakalım cumartesi kontrolüm var ins güzel haberler alirim, bi kaybım olunca inan her kontrolde yüreğim agzimda..

Öyle cnm sağlıkla alayım da kucağıma ins, bakalım cumartesi kontrolüm var ins güzel haberler alirim, bi kaybım olunca inan her kontrolde yüreğim agzimda..
Olmaz Allahın ıznıyle sakın olumsuz dusunme hep guzel dusun iyi düşün iyi olsun. Enerjini dusurme bundan 7 8 ay sonrasını dusun hep

Menekşem kuzucuğum ne yapayım ev taşınma işim var onla uğraşıyorum bir yandan cuma günü inşallah Türkiye’ye geliyorum kalbimde kelebekler uçuşuyor resmen

Menekşem kuzucuğum ne yapayım ev taşınma işim var onla uğraşıyorum bir yandan cuma günü inşallah Türkiye’ye geliyorum kalbimde kelebekler uçuşuyor resmen
Yaaaa sağ selamet gelın tinnosumm Allah kolaylık versin hala bitmedi mi taşınma işin Bayadır uğraşıyorsun

Yaaaa sağ selamet gelın tinnosumm Allah kolaylık versin hala bitmedi mi taşınma işin Bayadır uğraşıyorsun
Yok çiçeğim burada her şey sorun ya önce bir eve tamam dediler biz toparlandık ettik bu sefer tam taşıncaz eve ev sahibi oturacak dediler.Kaldık öyle ev bulamadık.

Bekledik daha geçen hafta bulduk oda mecbur eşyalı ev elimizdeki eşyaları bağış yaptık.Kaç aydır stresten mahvolduk.İnşallah sağa salim gelip güzel haberlerde alırız kelebeğim

Reactions: Jou
Benimmmoor menekşemm
Menekşe gibi menekşeeeeeee
Hep ban yiyosun seninde sesin çıkmıyorr hiç yoksun bile
Kahveye etiketliyom bi bakıyorumm menekşe bann
Hayy dedim ben seninn

Selam kızlar nasılsınız burcu sağsalim hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah minigini darısı benim gibi isteyen herkese ⚘ ben bu sıcak istanbul gecesinde dahada sıcaklamak için ütü yapıcam ütüsü olan varsa yollasın

Kiz pandemi var nasil olcak bak yine arttı vakalar. Sen bide çalışmıyosun demi
Amann pandemi şu bu gelde olumlu dusun geleceğe dair ya. tam evlenirim bu sefer baska birsey baslar göktası duser birsey olur çalışmıyorumda bu ara bı onda kıpırdamalar var bak dua edın banada olsun ınsallah,

Gündüz yapmaktan daha evladır bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…