D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Deprem sel yangın hastalik..
Kimseye gitmiyorum kimseyi eve almıyorum kınıyorlar biliyorum ama ne edeyim .
Farkındamısınız buda büyük sorun

Eski akrabalık, komşuluk ılıskilerimiz kalmadı hiç. Herkes bırbırınden kopmaya başladı.
Eski benliğimiz kalmadı. Bizi diğer ülkelerden ayırtan ne kdr seyımız varsa yitirdik.
Buda bır felaket

Kopek havlaması fena gece gece .. yazik konusalarda dertlerini bilsek ..kaynananin köpeği de ölmüş gecen hayvan sicakta bağlı olacağı o acıdım hayvana.
Sorma cnm ya valla mahvetti aylardır o ses beni..

Oyle tabi eski komşuluk ta yok . Fesatlık hasetlik eksik arama dost gibi görünüp arkadan konusma . Ben bu tür insanları da hayatimdan atıyorum yavaş yavaş kotona iyi oldu bazi şeyler için..

Gerçekten dipteyim ya. Haberlerde her gün bir şey gördükçe çıldıracak gibi oluyorum. Yaşayan insanlar ne yapsınlar. Geçmiş olsun kuzum depremden korkarım bende.

Sukur .. iyim
Cok fena sicak ben de aynen bayiyiyom sıcaktan soguk yer arıyorum evde.. Ben ağustosta çorap giyen biriyim üşüyen Ben ısındı isem hava çok sıcak demektir. Ben hiç görmedim bu kadar sıcak.
Bende hep çorap giyerim sıcak olsa da giyerim 2 hafta önce falan da sıcaktı böyle. Biraz rahatlamıştık şimdi yine aynı devam. Gece iki vantilatörle yatıyoruz valla

Valla bugün bi değişik modum düşük gibi vakit hiç mi hiç geçmiyor. Garibim biraz bugün Sen ne yapıyorsun nasılsın
Bak bunun etkisi olabilir.
"Dün (Pazar) akşam saatlerinde çok yüksek bir manyetik alan dalgalanmasının meydana geldiği ve bu dalgalanmanın insanlarda halsizlik, baş ağrısı, baş dönmesi, eklem ağrısı, zor uyanma gibi durumlara neden olabileceği aktarılıyor. NASA"

Valla bugün bi değişik modum düşük gibi vakit hiç mi hiç geçmiyor. Garibim biraz bugün Sen ne yapıyorsun nasılsın
İyiyim bende çok şükür.
Vakit hiç geçmiyor gibi ama aslında zamanın çok hızlı geçmesi. Ahir zamandayız Allah sonumuzu hayır etsin inşaAllah. Bende vakit geçmiyor diyorum ama haftalar,aylar o kadar hızlı geçiyor ki vakit yetmiyor. Anlık olarak vakit geçmemesi de o günkü durumumuza alakalı sanırım

Aaa olabilir valla

Kesinlikle aylar uçuyor resmen. Dönem açıyorum her ay. Diyorum ya daha yeni açtım ne çabuk 1 ay geçti. Ama bugün garip hiç mi hiç ilerlemiyor

Ben böyle şeylere inanmıyordum yok dolunayda baş ağrısı olabilirmiş falan gerçekten doğru çıkıyor çok ilginç. Bir şekilde vücudumuz tepki veriyor demekki
Benim hep dolunay öyle geçer. Ve aşırı sinirli olurum. İnsanlarda dolunayda tahammülsüz oluyorlar bakıyorum da. Mesela çocuklar uyumuyor dolunay olduğunda falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…