- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
- #1.081
Farkındamısınız buda büyük sorunDeprem sel yangın hastalik..
Kimseye gitmiyorum kimseyi eve almıyorum kınıyorlar biliyorum ama ne edeyim.
Etmem mi hep dualarimdasiniz.. Nasip olursa ins şubatta gelicek..Sukur iyim cnm bebesi ne zaman geliyor nasipse dua et bana da .
Sorma cnm ya valla mahvetti aylardır o ses beni..Kopek havlaması fena gece gece .. yazik konusalarda dertlerini bilsek ..kaynananin köpeği de ölmüş gecen hayvan sicakta bağlı olacağı o acıdım hayvana.
Oyle tabi eski komşuluk ta yok . Fesatlık hasetlik eksik arama dost gibi görünüp arkadan konusma . Ben bu tür insanları da hayatimdan atıyorum yavaş yavaş kotona iyi oldu bazi şeyler için..Farkındamısınız buda büyük sorun
Eski akrabalık, komşuluk ılıskilerimiz kalmadı hiç. Herkes bırbırınden kopmaya başladı.
Eski benliğimiz kalmadı. Bizi diğer ülkelerden ayırtan ne kdr seyımız varsa yitirdik.
Buda bır felaket
Gerçekten dipteyim ya. Haberlerde her gün bir şey gördükçe çıldıracak gibi oluyorum. Yaşayan insanlar ne yapsınlar. Geçmiş olsun kuzum depremden korkarım bende.Günaydın kızlar
Al bendende o kadar. Yemn ederım kendı derdimi unuttum yangınları dusunmekten. Dün üstüne deprem oldu burda gece 2 3 defa kalkıp baktım durdum oluyormu dıe ıyıce psikolojim bozuldu. Panik atak olmaya başladı ıyıce.
Bende hep çorap giyerim sıcak olsa da giyerimSukur .. iyim
Cok fena sicak ben de aynen bayiyiyom sıcaktan soguk yer arıyorum evde.. Ben ağustosta çorap giyen biriyim üşüyenBen ısındı isem hava çok sıcak demektir. Ben hiç görmedim bu kadar sıcak.
kızlar nerelerdesiniz az sohbet edelimKIZLAR BU SEFER DUA ICIN ETIKETLEMEDİM SİZİMİZAH - GEYİK BÖLÜMÜNDEYIZ DUA GRUBU OLARAK KAYNASALIM DIE AÇTIK HERKES KATILSIN STRES ATALIM
@Tavuk_suyu_
Morrmeneksee
@Yorgunkus
@Magnifiaque
@yakut1
@Ssevincli
burcusami
@Nayro
@Arelarven
@tiniminihaniim
@tiniminihaniim kard.
@zinciriye
@Morm
@28mn
@MoonfacedMom
@Myhomes
@namaste21
@Ceren0134
@namaste21 kızı
@Ayzelin
@CherryQueen
@oziko_53
@Mintimint
@Gelincik78
@Asiltutku
@karamelli001
@Pinkpotter
@Ballikabak
@Taze fasulye
@Kzbnylmz
@arkadasimes
@Yazarhanim
@Zeynep 0666
@rana20
@beratbedirhan
mavikelebek34
@Umut_2019
Saliha40
@Buluts34
@humanbeings
@Catlak-kurabiye
@in_cim
@Zerre
@Mintimint eşi
@mutlulukbenihicbirakma
@Aselhannn
@Whiterose89
@Mimariye
@Mucizemm222
@aysenurt3991
@glstanak
@MoonfacedMom ipek
@Ssevincli ablası
@SoLeiL12
@Ruzgarruya
@Tospaagtd
@Asiltutku annesi
@theia07
@ibiynentosi
@agustos72
@rana20 annesi
@rana20 kardesi
@kevsersoylu
@Life light
@H M
@Rubella86
@MaviKuplik
@Leyl-i-fer
@Kahve __Kokusu
@melankolimm
@kavs-i kuzah
@BereliPenguen
@zey_nep
@Assos32
@daisyko
@Maviayyy
@ZeyElif
@Vavin
@Pemberenkli66
@Blue_Peri
@muhursuzpusula
@ummhnisa
@Nana929
@Bonus
@Negoo
Kahvaltı yapıyorum oruc tutamıyorum eşten dolayikızlar nerelerdesiniz az sohbet edelim
Afiyet olsun canım.Kahvaltı yapıyorum oruc tutamıyorum eşten dolayimutlu yıllar mutlu senler allahim dileklerimizi kabul ettiği yıl olur ins
Sen nasilsin ne var ne yokAfiyet olsun canım.
Aminn inşaAllah hepimizin dualarının kabul olduğu mutlu huzurlu bir yıl inşaAllah
Çok şükür canım iyiyim aynen devam işe git gel işe git gel hayatım bu şekildeSen nasilsin ne var ne yok
Valla bugün bi değişik modum düşük gibi vakit hiç mi hiç geçmiyor. Garibim biraz bugünkızlar nerelerdesiniz az sohbet edelim
Bak bunun etkisi olabilir.Valla bugün bi değişik modum düşük gibi vakit hiç mi hiç geçmiyor. Garibim biraz bugünSen ne yapıyorsun nasılsın
İyiyim bende çok şükür.Valla bugün bi değişik modum düşük gibi vakit hiç mi hiç geçmiyor. Garibim biraz bugünSen ne yapıyorsun nasılsın
Aaa olabilir vallaBak bunun etkisi olabilir.
"Dün (Pazar) akşam saatlerinde çok yüksek bir manyetik alan dalgalanmasının meydana geldiği ve bu dalgalanmanın insanlarda halsizlik, baş ağrısı, baş dönmesi, eklem ağrısı, zor uyanma gibi durumlara neden olabileceği aktarılıyor. NASA"
Kesinlikle aylar uçuyor resmen. Dönem açıyorum her ay. Diyorum ya daha yeni açtım ne çabuk 1 ay geçti. Ama bugün garip hiç mi hiç ilerlemiyorİyiyim bende çok şükür.
Vakit hiç geçmiyor gibi ama aslında zamanın çok hızlı geçmesi. Ahir zamandayız Allah sonumuzu hayır etsin inşaAllah. Bende vakit geçmiyor diyorum ama haftalar,aylar o kadar hızlı geçiyor ki vakit yetmiyor. Anlık olarak vakit geçmemesi de o günkü durumumuza alakalı sanırım
Ben böyle şeylere inanmıyordum yok dolunayda baş ağrısı olabilirmiş falan gerçekten doğru çıkıyor çok ilginç. Bir şekilde vücudumuz tepki veriyor demekkiAaa olabilir valla
Aynen benim bide bugün hiç iş yapasım yok biliyor musun sallana sallana dolanıyorumKesinlikle aylar uçuyor resmen. Dönem açıyorum her ay. Diyorum ya daha yeni açtım ne çabuk 1 ay geçti. Ama bugün garip hiç mi hiç ilerlemiyor
Benim hep dolunay öyle geçer. Ve aşırı sinirli olurum. İnsanlarda dolunayda tahammülsüz oluyorlar bakıyorum da. Mesela çocuklar uyumuyor dolunay olduğunda falanBen böyle şeylere inanmıyordum yok dolunayda baş ağrısı olabilirmiş falan gerçekten doğru çıkıyor çok ilginç. Bir şekilde vücudumuz tepki veriyor demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?