- 7 Ocak 2009
- 7.086
- 11.515
- 773
- 35
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.481
Valla inanirmisiniz resmen kokusu burnuma geldiValla benımde. Utanmasam kalkıp yapacam gece gece![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla inanirmisiniz resmen kokusu burnuma geldiValla benımde. Utanmasam kalkıp yapacam gece gece![]()
Yarın yapar atarım burayaBende yapcaminşallah yapanlar paylaşsın
![]()
Pazar gunleri buralar bı sakin oluyor ya. Benım gıbı bekar tayfa rahat tabi bosbos gezıyoruz
Iyıyım cok sukur bende nolsun bildiğin gibi sadem
AminnnnHerşeyin ayrı güzelliği var canım benim her halimize bin şükürAllah daha da iyi etsin inşallah
![]()
Yarın yapar atarım burayasonra vay canımız cektı vay bi yerım düştü demeyın
![]()
Gece gece ne knyrzValla inanirmisiniz resmen kokusu burnuma geldi![]()
![]()
Aminnnnnoldu bebısın kızarıklığı gectımi bırz
Ne var diğer taraftaGece gece ne knyrzdıger geyik topıklerıne bı bakın birde buraya
![]()
Gece gece ne knyrzdıger geyik topıklerıne bı bakın birde buraya
![]()
Cok şükür canim çok geçmiş olsunÇok şükür canım ya dediğiniz gibi sinek yada böcek ısırığı sanırım. Ben birden için su dolu bı kaç yerde görünce başka bişey sanmıştım ama değil elhamdülillah.
+18Ne var diğer tarafta![]()
Cok şükür canim çok geçmiş olsun
İyi çok sukur yaÇok şükür canım ya dediğiniz gibi sinek yada böcek ısırığı sanırım. Ben birden için su dolu bı kaç yerde görünce başka bişey sanmıştım ama değil elhamdülillah.
Cıkss bende sizdenim.Yaa gece gece kahkaha attımkızım sen bırak bizi git takıl çılgınlar gibi bizim en geyik muhabbetimiz tarhanadan öteye gidemiyo
![]()
YaaaYaa gece gece kahkaha attımkızım sen bırak bizi git takıl çılgınlar gibi bizim en geyik muhabbetimiz tarhanadan öteye gidemiyo
![]()
Benimde canımı çektirdinizValla benımde. Utanmasam kalkıp yapacam gece gece![]()
Benimde canımı çektirdiniz![]()
Üstüme ıyılık sağlıkAhh seniiiikız oralardan çıkıp dua topiklerine gelme grupları cenabet etmeyek
![]()
Nasıl kahkaha atttim yatakta yaaaaAhh seniiiikız oralardan çıkıp dua topiklerine gelme grupları cenabet etmeyek
![]()
Nasıl kahkaha atttim yatakta yaaaa
Adamda uyandı noluyo diyo yok bisey uyu sen dedim
Kiz Allah seni![]()