D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Arkadaşlar hayırlı bir iş için ( Ev alma ) Fetih Suresi dağıtıyorum. Süresi akşam ezanına kadar okumak isteyenler yardımcı olmak isteyenler yazabilir mi?
Allah cümlemize hayırlı kapılar açsın🤲🏻
Ben okurum senın ıcın de yatsı ezanına kdr olmazmı 💜

Aklıma geldıkce yapiyorum ne yalan söyleyim. Bı kere daha tavsıye etmistin ordan bıliyorum. Ama cok sık yapmıyorum aklımdan cıkıyor ya 😕

Aynen bende oyle kendimi bildim bileli hep duzensiz hep gecikir cok nadir zamanında oldugu

Onunda etkısı var galıba maviş.
Bu ay işi yapmıstım cok
Alarm kur her gün yap mutlaka.

Aynen bende oyle kendimi bildim bileli hep duzensiz hep gecikir cok nadir zamanında oldugu
Benimde öyle canim bir elin parmaklarını geçmez gününde oldugum. Hep gecikir🤷🏼‍♀️ Herhangi bir sorunda yok şükür 🤲🏻 Ama insanı mahvediyo olamamak🙄
Ben okurum senın ıcın de yatsı ezanına kdr olmazmı 💜
Kuzum süresi aksam ezaniyla sabitlenmis ben kendim için degil arkadasim icin dagitiyorum 🤗

burcusami burcusami öğlen işte olduğum için dışarıyla alakam yok benimde işe gelip giderken ince trenç giymeye başladım. Evde üstüm kısa ayağımda çorap oluyor 🤣
Ay aynı ben, eşim dalga geçiyor benle hep, alt kısmın hep kışlık diye 😀ben yazları bile giyerim çorap ya üşür hep ayaklarik, hatta yatarken giyerim çorap 😀

Benimde öyle canim bir elin parmaklarını geçmez gününde oldugum. Hep gecikir🤷🏼‍♀️ Herhangi bir sorunda yok şükür 🤲🏻 Ama insanı mahvediyo olamamak🙄

Kuzum süresi aksam ezaniyla sabitlenmis ben kendim için degil arkadasim icin dagitiyorum 🤗
Cnm ben yetıstıremem hıc o zmm suan ev ısleri ile ugrasyrm 😕😕

Senin için Çiğ tavuk yerim ama opturmem kuzu 🤣🤣
Banane banane bananeğğğ💋💋💋💋💋💋💋
tenor.gif

Back
X