D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Ssevincli Ssevincli burcusami burcusami sizzz varya bu sitede benım, asla umudumu yitirmemek ıcın ornek olan 2 insansınız 😭😭😭boyle varya sızın dualarınzn oluyor yaaa oturup ağlıyorum gercekten ne dıcemi bılmıyorum cokkkk duygulandım cokkk
Morrmeneksem canım dua arkadaşım, hic bisey boşuna değil inan sadece zamanını bekliyor, ben kızımı kaybettikten sonra maneviyata öyle cok yoneldim ki hatim ler süreler esmalar tefriciyeler.. Bazen cok umutsuz oldum olmucak dediğim cok zaman oldu ama herşey zamanını bekliyor.. Kızım dogsaydi eğer 2021 şubat ta dogucakti, Allahın izniyle oğlum 2022 şubatta dogucak💙nasil bi tevafuk düşünsene..

Yaa cnm benim cok ama coook sevindim Rabbim sağlıkla artmasını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah💞koyulasmayi takip ediyor musun peki
Allah razı olsun cnm Amin inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin🤲
Evet takip ettim cnm son testi bugün yaptim 🤣

Morrmeneksem canım dua arkadaşım, hic bisey boşuna değil inan sadece zamanını bekliyor, ben kızımı kaybettikten sonra maneviyata öyle cok yoneldim ki hatim ler süreler esmalar tefriciyeler.. Bazen cok umutsuz oldum olmucak dediğim cok zaman oldu ama herşey zamanını bekliyor.. Kızım dogsaydi eğer 2021 şubat ta dogucakti, Allahın izniyle oğlum 2022 şubatta dogucak💙nasil bi tevafuk düşünsene..
Ahh canım.. Bende cok yorgunum artık... 😪😪

Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar kızlar, gönlümüzden geçen tum Dualarımız kabul olsun inşallah💞sabahın 9inda zilin çalmasina Uyandım hayır yani ne işin var sabah sabah, eşim apartman yöneticisi ama erken saatte gelmesin ya kimse

Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar kızlar, gönlümüzden geçen tum Dualarımız kabul olsun inşallah💞sabahın 9inda zilin çalmasina Uyandım hayır yani ne işin var sabah sabah, eşim apartman yöneticisi ama erken saatte gelmesin ya kimse
Ne işi varmış sabah sabah 🤭

Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar 💕

Merhaba kızlar hayırlı cumalar ❤️
Nasılsınız ☺️

Günaydın cümleten kızlar hayırlı cumalar.
Bana dua etmeyi unutmayın 🤲konuyu bılıyosunz🤣 Cookiie Cookiie ıyım cnm benn bıldıgın gibi sen nasılsın💋

Back
X