- 18 Mart 2021
- 285
- 335
- 53
- 29
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel gel sensız olmaZdı
Merakımdan rahatladım hepimiz genciz hala ondan rahatladım 90 yaşında bir nene varmı içimizde acaba diye merak ediyordumSenden buyukmusum. Rahatlarsın tabi![]()
ya sende miBence doğru bu![]()
Ben 29 Haziran'da 30Kızlar yaşlarıniz kaç en merak ettiğim şeyben 24
SustumŞu zayıfları, yiyip yiyip kilo alamayanları İzmir Marşı'yla topikten uğurlayasım geldi.![]()
Programa nerden katılıyorsunuz sorusuna cevap niteliğinde bir yazı olmamıs yaMorrmeneksee bende geldim biraz geç kaldım galiba
kiloya girilmiş burca girilmis vala ben şu içse yarayanlardanim yaşım 29 Haziran'da 30 oluyorum
sürekli hareket halindeyim yemem fazla değil ama okadar dikkat ediyorum ki bir kilo bile almiyim diye ama alıyorum
burcunda ikizler ama sadece duygusal özelliğini ve altıncı his özelliği taşıyorum burcumun kadını değilim yani
![]()
Şu zayıfları, yiyip yiyip kilo alamayanları İzmir Marşı'yla topikten uğurlayasım geldi.![]()
Programa nerden katılıyorsunuz sorusuna cevap niteliğinde bir yazı olmamıs ya![]()
Ruhumda 60 yaşında ama onu napacazHala gençsin yüzünü kapatma kız![]()
bende çok sinir olurum resmen 1-0 öndelerŞu zayıfları, yiyip yiyip kilo alamayanları İzmir Marşı'yla topikten uğurlayasım geldi.![]()
Yazmışımdir canımTüp bebek grubuna yazmış mıydın hiç seni ordan mi tanıyorum acaba![]()