- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.541
Günaydın cano. Dün bende yorulmusum yaAllah iyilik versin canım benim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın cano. Dün bende yorulmusum yaAllah iyilik versin canım benim![]()
günaydın canım nasılsın keyfin nasıl
İyim ya cok sukurgünaydın canım nasılsın keyfin nasıl
bende iyiyim çok şükür canımİyim ya cok sukursen nasılsın sende keyifler nasıl
Kendileri kötüdür aslındaSenın bu kaynananı çözemedimki yane ıyı yorum yapabiliyorum ne kötü kız
Ay tarhana deme bana, bulantılarimin en yoğun olduğu zamanda tek yediğim şey tarhanaydi, öyle tiksindim ki sorma
Çok ıctıysen ıste.Ay tarhana deme bana, bulantılarimin en yoğun olduğu zamanda tek yediğim şey tarhanaydi, öyle tiksindim ki sorma![]()
Cok şükür canim iyiyim sen nasılsın
Aynen cnm tek yiyebildigim şey oydu, ay benimki geçsin nolur cok severim normaldeÇok ıctıysen ıste.
Bende burun ameliyatı oldugumda annem kemik suyuyla yoğurt corbası yapmıstı durmadan onu ıctım sımdı onu ıcemıyorum mesela
Sımdı nasılsın. Yemekle aran nasıl bebıse ıyı bakAynen cnm tek yiyebildigim şey oydu, ay benimki geçsin nolur cok severim normalde![]()
İyi yattın kalk kız salişşşşBn de yatayım bari.. ..
Hosgeldın canımOooo alirim bir dal.
Her firsatta burada soluklanalim bakalim. Selamlar hanimlar.![]()
Bi iyi bi kötü cnm ya hala bitmedi bulantilarim hatta eskiye oranla daha cok çıkartıyorum, o bebek varya mahvediyor beni şimdiden yaramaz oğlum benimSımdı nasılsın. Yemekle aran nasıl bebıse ıyı bak![]()
Oyy yerım onu yaa poncikBi iyi bi kötü cnm ya hala bitmedi bulantilarim hatta eskiye oranla daha cok çıkartıyorum, o bebek varya mahvediyor beni şimdiden yaramaz oğlum benim![]()
Cok istiyorum bende tombis olsun iştahı yerinde olsun ne versem yesinOyy yerım onu yaa poncikcok ye de kilolu olsun az etli butlu boyle
![]()
Sabahtan kalktımİyi yattın kalk kız salişşşş
Hosgeldın canımaynen buraya yaz ıstedıgın zaman burda lak lak ediyoruz dualardakı kızlarla
![]()