- 2 Ağustos 2013
- 38.121
- 127.275
- 798
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.581
Sıcakta bir de zor oluyordoğrudur canım insan yorgunken birde üstüne iş çıkınca hiç gözü kesmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıcakta bir de zor oluyordoğrudur canım insan yorgunken birde üstüne iş çıkınca hiç gözü kesmiyor
Selaaam canım iyilik aynı çalışmaya devam sen ne yaparsın nasılsınSelam kızlar nasılsınız![]()
iyiyim canım çalışmaya devam bende. Nasıl işlerinizde yoğunluk var mıSelaaam canım iyilik aynı çalışmaya devam sen ne yaparsın nasılsın![]()
Bugün biraz sakiniz de genel anlamda yoğunluk var fazlasıylaiyiyim canım çalışmaya devam bende. Nasıl işlerinizde yoğunluk var mı
bir şirketin muhasebesindeyim canımBugün biraz sakiniz de genel anlamda yoğunluk var fazlasıylaSen nerde çalışıyordun demiş miydin hatırlayamadım
![]()
Ayyy zordur muhasebe yaabir şirketin muhasebesindeyim canım![]()
Sorma bazen rüyalarıma giriyorAyyy zordur muhasebe yaaBenim kendi yerimizde ki gelir giderler mahvediyor şirkette olsam ölürüm heralde
![]()
Selam canım
Baş ağrısı başladı işteyim bir de kendi kendimi tedavi etmeye çalışıyorumSlm kizlar nasılsız
selam canım klasik rutin evrak girişi yapıyorum sen nasılsın napıyorsunSlm kizlar nasılsız
Gecmis olsun akupunktur noktasını mi basıyorsun.. hava sıcak oda agri yaparBaş ağrısı başladı işteyim bir de kendi kendimi tedavi etmeye çalışıyorumSen nasılsın
Ne pisicek diye düşünüyorum bitmiyor bu ne pisecek sıkıntısıselam canım klasik rutin evrak girişi yapıyorum sen nasılsın napıyorsun
ay evet ya hergün ne yapsam ne pişirsem karar vermek yapmaktan zorNe pisicek diye düşünüyorum bitmiyor bu ne pisecek sıkıntısı
istanbulda öyle insan bişey yapmasa bile su içinde kalıyorBursadayim sıcaktan yanıyorum ya aşırı sıcak hava bugün
Aynen malesef öyle salıya kadar böyle gidicekmisistanbulda öyle insan bişey yapmasa bile su içinde kalıyor