boyle bi daginiklik inaanlik cercevesi icinde yer alamaz. annesinin evinde ogrenmis omasina da gerek yok. arkasndan toplamaya devam ettikce siz corap cantanizdan da cikar yastik altindan da. bi hopp diyin benceBunu söyledim. Baya da direndim bu konuda. Ama söylediğim gün dışında yine aynı devam edince yine o görüntü benim gözüme battı. Topladım yıkadım. Dolabıda aynı şekilde ben topluyorum o dağıtıyor. Dağıtma diyorum dolabıma bari karışma falan diyor
Evet askerden gelir gelmez söz nişan düğün oldu. Ama kıbrıs gibi bir yerde tatilvari bir askerlik yaptı.
Yapmayın ama,rest cekiyorsanız arkasında durun. Kıyafeti kalmayınca aklı basına gelir. Siz resti çekip sadece 1 gün dayanırsanız oda yapmaya devam eder.Bunu söyledim. Baya da direndim bu konuda. Ama söylediğim gün dışında yine aynı devam edince yine o görüntü benim gözüme battı. Topladım yıkadım. Dolabıda aynı şekilde ben topluyorum o dağıtıyor. Dağıtma diyorum dolabıma bari karışma falan diyor
Evet askerden gelir gelmez söz nişan düğün oldu. Ama kıbrıs gibi bir yerde tatilvari bir askerlik yaptı.
Dün yine ufak çaplı bir küsüşme yaşadık yine böyle konular yüzünden. Ama görseniz ben suçluyum. Ona bir iş buyurduğumda adam benden daha fazla sinir yapıp surat asıyor. Akşama kadar konuşmadı benimle. En son gece yatarken konuştum. çok güzelce konuştum. Bana hiç yardımcı olmuyorsun çok yoruluyorum bugün yaptığımda ertesi gün ayaklarımın üstüne basamıyorum artık dedim. Orta sehpayı itiyorum ben iterim sen itme diyorsun dedim. Bunu diyeceğine kalkıp yapmıyorsun dedim. Herşeyi geçtim markete bakkala çakalla çok yakın oturuyoruz limonata çekti canım git alda buzlu buzlu içelim diyorum onu bile yapmıyorsun ama beni göndermeye için elveriyor falan dedim. Daha dikkatli olucam dedi işte bakalım ne kadar dikkat edicekPeki konuştunuz mu eşinizle bu konuyu?
Daha dikkatli olmuyorlar en fazla iki gün sürüyor o dikkat.. en iyisi böyle insanlardan bekletin olmaması. Hamileligimin ilk haftalarinda canım simit istemişti 2 ay sonra aldı o da annesigil geldi kahvaltıda yesinler diye. Bende zaten yemedim o simitten. Bidaha da bisey istemedim ya da kendim aldimDün yine ufak çaplı bir küsüşme yaşadık yine böyle konular yüzünden. Ama görseniz ben suçluyum. Ona bir iş buyurduğumda adam benden daha fazla sinir yapıp surat asıyor. Akşama kadar konuşmadı benimle. En son gece yatarken konuştum. çok güzelce konuştum. Bana hiç yardımcı olmuyorsun çok yoruluyorum bugün yaptığımda ertesi gün ayaklarımın üstüne basamıyorum artık dedim. Orta sehpayı itiyorum ben iterim sen itme diyorsun dedim. Bunu diyeceğine kalkıp yapmıyorsun dedim. Herşeyi geçtim markete bakkala çakalla çok yakın oturuyoruz limonata çekti canım git alda buzlu buzlu içelim diyorum onu bile yapmıyorsun ama beni göndermeye için elveriyor falan dedim. Daha dikkatli olucam dedi işte bakalım ne kadar dikkat edicek
Eh ozaman eşinle mutluysan gerisi hikaye ... toplayiver bi zahmet esinin dağınıklığını ..bir ömür boyu mutluluklarO kadar sert yorumlanacak bi durum yok evladina el kaldıramamış en azindan ve esim de annesini sevip sayiyor bu benim icin yeterli.
Hiiiiç olmuyor hemde.Toplamayin birakin kalsin hos bu daginikgi yapan ondan da rahatsiz olmaz ya
Gerçekten çok haklısın. Onu ve evi çekip çeviricem diye iyice kendimden geçer oldum. O eski halimden eser yok şimdi modundayım. Böyle olunca da bana ters dönüyor iyice psikolojim bozuluyor ben bu değildim 22 yaşında gençliğin gitti diye ağlarken buluyorum kendimi.Yazilanlari okuyunca ne kadar da sansliyim dedim. Cok uzucu bisey ve tahammul etmesi cok zor allah kolaylik versin. Hayat her anlamda birlikte paylasilinca guzel. Herseyi sen ustlenirsen modun duser yediginden ictiginden zevk alamazsin. Allah a cok sukur kocam yedigini ictigini mutfaga goturur evde yoksam yikar. Bnm isim varsa evi supurur utusunu bile yapar. Ama bende onun bu iyi niyetini bildigimden ona birakmam cogunlukla. Bunlar beraber yasamanin fitratinda olmasi gerekenler bnce.
İstemsizce güldümboyle bi daginiklik inaanlik cercevesi icinde yer alamaz. annesinin evinde ogrenmis omasina da gerek yok. arkasndan toplamaya devam ettikce siz corap cantanizdan da cikar yastik altindan da. bi hopp diyin bence
Peki bıraktığı yer de mi kalsın kıyafetleri mesela. Hani odada çıkarıyorsa odada kalsın gibi dimi sepete bile taşımiyim.Yapmayın ama,rest cekiyorsanız arkasında durun. Kıyafeti kalmayınca aklı basına gelir. Siz resti çekip sadece 1 gün dayanırsanız oda yapmaya devam eder.
Dişinizi sıkacaksınız ne kadar sürerse artık. Yapacak başka birşey yok. Çok sinir bozucu bir durum.
Bana da şaka da olsa doğurda sevelim artık diyorBunlarin hepsi ayni model. Bende karnım burnumda bugun bastan asagi evi temizledim kendisi uyuyo numarasi yapti en son onun uyudugu odayi temizleyecektim demedi ki dur burayi da ben silip süpüreyim kalkti gitti salonda uzandi bu sefer de.. Allah vicdan merhamet versin. Her sorunu yaşıyoruz hamilelikte bebek dogduktan sonra da gerine gerine benimmmm çocuğum diyolar ya sinir oluyorum
Doğuma yakın bir seferliğine kadın çağırmama müsade etti. Oda iyice ağırlaşacağımdan. Ve doğum sonra gelip giden olacağından.arkadasının briyle anlaş ve onundaynın tlf konuşması yap sanki senın eve bir yardımcı arıyormuşsun oda birini bulmuş gibi konuşun ,
tmama fiyatıda iyiymiş benyapamıyorum pis evdede mikrop kapacam evet en iyisi eve bir kadın alamk deyip tlf kapat ,
ne kadını falan dersede , yapıştır cevabı ,
yaa pis eşyalarını yere atmazsın yadaa bu eve hergun bir kadın gelip toplayıp gidecek parasınıda sen vereceksin diyeceksin
Ben de genelde kendim almaya çalışıyorum. Bazende bir şey istiyorum ama sana minnet etmem artık diyorum. Bu seferde bu dediğime bozuluyorDaha dikkatli olmuyorlar en fazla iki gün sürüyor o dikkat.. en iyisi böyle insanlardan bekletin olmaması. Hamileligimin ilk haftalarinda canım simit istemişti 2 ay sonra aldı o da annesigil geldi kahvaltıda yesinler diye. Bende zaten yemedim o simitten. Bidaha da bisey istemedim ya da kendim aldim
Bıraktığı yerde bıraktığı şekilde kalsın. Asla kirli sepetine dahi atmayın. Birşeyde söylemeyin,sessiz kalın,eşinizin yüzü tutarda sorarsa "kirli sepetine atılmayan hiçbirşeyi yıkamıyorum ve kaldırmıyorum artık daha öncede söylediğim gibi"deyin sakin ve tepkisiz olun ama. Giysileri tükenince temiz bir çorap dahi bulamayınca aklı başına gelir. Ev işine yardım et demiyorsunuz ona,alt tarafı kirli sepetine atacak,çok mu zor? 5 yaşında çocuk bile yapıyor onu. Cidden taviz vermeyin,annesi alıştırmış olabilir ama siz annesi değilsiniz.Hiiiiç olmuyor hemde.
Gerçekten çok haklısın. Onu ve evi çekip çeviricem diye iyice kendimden geçer oldum. O eski halimden eser yok şimdi modundayım. Böyle olunca da bana ters dönüyor iyice psikolojim bozuluyor ben bu değildim 22 yaşında gençliğin gitti diye ağlarken buluyorum kendimi.
Not olarak düşeyim: çok severek evlendim. Ve gerçekten sevgim için çok zorluk mücadele vererek evlendik. (Tabi böyle bir sebepten sevgim bitti gibi bir şey değil bu)
İstemsizce güldüm
Peki bıraktığı yer de mi kalsın kıyafetleri mesela. Hani odada çıkarıyorsa odada kalsın gibi dimi sepete bile taşımiyim.
Ben kova burcuyum o terazi burcu. Çok ilgilenmesemde onun bu kadar nasıl baskın çıktığını anlamıyorum.
Bana da şaka da olsa doğurda sevelim artık diyor
Doğuma yakın bir seferliğine kadın çağırmama müsade etti. Oda iyice ağırlaşacağımdan. Ve doğum sonra gelip giden olacağından.
Ben de genelde kendim almaya çalışıyorum. Bazende bir şey istiyorum ama sana minnet etmem artık diyorum. Bu seferde bu dediğime bozuluyor
Valla Allah şahidim. Öyle canıma tak ediyorki çekip gidesim geliyor. Kvde annemlerede yakın oturuyoruz. Bunun verdiği rahatlıkla anında ordan çıkıp terkedesim geliyor. Böyle kıyametleri koparasım geliyor. Birde eşimin babası falanda tam tersidir. Bir giderim evi süpürür. Yemek yeriz bulaşıkları toplar makineye atar falan. Eşine hep yardımcı olmaya çalışır. Görümcemin eşide öyledir. Kv yaptı bunu böyle. Ah nazlı olum ah anasının nazlı kuzusuTabiki sevgi bitmez ben seni anliyorum. Insan kiziyo o an gozun gormek istemiyo ama yinede cok seviyosun. Sende guzel guzel anlat bnm modum dusuyo bende insanim anlasli ol biraz bna yardimci ol de bnce kiyamaz ise yarar zmanla
O onu unutmuştur şimdi. Bugün eve gider gitmez dicem. Bundan sonra yerden hiç bir şey toplamam. Kirli sepetinde görmediğimi yıkamam. Unutmuşsundur diye hatırlatıyorum. Sonra gelip bana iş kıyafetlerim, uzun çoraplarım nerde deme diye uyarayım.Bıraktığı yerde bıraktığı şekilde kalsın. Asla kirli sepetine dahi atmayın. Birşeyde söylemeyin,sessiz kalın,eşinizin yüzü tutarda sorarsa "kirli sepetine atılmayan hiçbirşeyi yıkamıyorum ve kaldırmıyorum artık daha öncede söylediğim gibi"deyin sakin ve tepkisiz olun ama. Giysileri tükenince temiz bir çorap dahi bulamayınca aklı başına gelir. Ev işine yardım et demiyorsunuz ona,alt tarafı kirli sepetine atacak,çok mu zor? 5 yaşında çocuk bile yapıyor onu. Cidden taviz vermeyin,annesi alıştırmış olabilir ama siz annesi değilsiniz.
Sonuçta kendi başıma sürekli olarak bir temizlikçi çağırabilecek durumda değiliz. Evet evimize şuan iki maaş giriyor durumumuz iyi çok şükür. Ama şurada 2 aya işi bırakmış olucam ve herşeyin üstünden tek başına kalkmak zorunda kalacak. Biz daha yeni evlendik bir şey yaşamadan şimdi bir çocuğumuz olacak. Ciddi anlamda masrafları var ve ben kirada oturuyorum. Böyle bir konuda diretmem zaten bana yakışmaz ki. Neden çocuk yaptınız demeyin lütfen. İstemeyerek ve sıkı korunmalar üzerine Allahın bize bir lütfu buda. Yinede yorumun için teşekkürlerdoguma yakın bir sefer temizlikçi çagırmamma MÜSADE etti diyorsan zaten söyleyecek birşey yok
ben çekilioyrum
Ben toplayip cope atiyorum oyle yaparsa. Yapmisligim cok
Valla kardesim,benim malim kiymetlidir,evde dahi yere bir tek corabimi atmam. Tekrar giyilecekse ters cevirir gardiroba asarim. Kirliyse beyazlari camasir makinesine atarim az renkliyse sepete,koyu renkse de diger sepete. Bu kadar zor olmamali. Gaza gelmek olarak algilama. Herkes sanki baba evinde hizmetciyle yasarmis gibi davranamaz kusura bakmasinİnsan burda fena gaza geliyor. Bazı konu açanları bende az gaza getirecek şeyler yazmıyordum. Şimdi anlıyorum
Eve gidip komple dolabı çöpe atasım var kökten çözüm
Sonuçta kendi başıma sürekli olarak bir temizlikçi çağırabilecek durumda değiliz. Evet evimize şuan iki maaş giriyor durumumuz iyi çok şükür. Ama şurada 2 aya işi bırakmış olucam ve herşeyin üstünden tek başına kalkmak zorunda kalacak. Biz daha yeni evlendik bir şey yaşamadan şimdi bir çocuğumuz olacak. Ciddi anlamda masrafları var ve ben kirada oturuyorum. Böyle bir konuda diretmem zaten bana yakışmaz ki. Neden çocuk yaptınız demeyin lütfen. İstemeyerek ve sıkı korunmalar üzerine Allahın bize bir lütfu buda. Yinede yorumun için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?