Dağınık Bir Koca!

Babam normalde her pisini sepete atar. Birkac kez oturma odasinda corap cikarmisti. Eve gelince dustan sonra temiz corap giyer onlari cikarmis yani disaridaki ultra pisi degil. Annem atti asagiya. Simdi yapamiyor.

Abovvvv geri aldim cevabimi
Senin esin benim kardesim gibi ya ve duzeltebilirsen helal olsun
Kardesimi ben duzeltemedim

Değer vermenin de daginiklikla bi ilgisi yoktur bak :)) degistirebildigin şey kişilik olamaz ya hadi dediğin gibi olsun uzatamicam.

Abovvvv geri aldim cevabimi
Senin esin benim kardesim gibi ya ve duzeltebilirsen helal olsun
Kardesimi ben duzeltemedim
Bende işim zormuş gibi düşünüyorum ve başarırsam helal bana. Ama en korktuğum da başardıktan sonra iş işten geçmiş olması. Extra bir çaba extra bir yorgunluk sebebi bu. Yaşlanıyor gibi hissediyorum. Bazen laf vuruyorum ben ikinci çocuğumu bekliyorum zaten falan diye

Erkekleri dize getirmenin diğer bir yoluda sanırım cinnetten geçiyor. Büyük çaplı bir patlama içini kusma ve ağlama. Bu bizde de baya işe yarayabilir

Sana saygi duyup istegine uymaliymis yatak.odasi konusunda
Ya da madem yemis supurmeliymis
Ben yatakta kahvaltiyi cok severim esim bunu ilk yillarda hic sevmiyodu dokulup saciliyor diye
Ama onu da alistirdim kendi yemiyor ama arada kahvaltim yataga gelir ben duzelecegime eşim bozuldu

Yalniz hem temizlige yardim etmemesine hem de sana istediğin seyleri alip gelmemesine asiri sinir oldum
Sanki o evde o yasamiyo
Sanki o cocugu sana kendisi tasittirmiyo

Bnmki patavatsizlikta master yapti arkadasim herkesler bilir yani. Onun kocasi ogullarinin dunyada esi yok bi o dogurdu yok efendim bilmem kime hayir yapmis bilmem kime yardim etmis. Igneliyorum igneliyorum anlamiyo. Bigun iyilik yapar gibi gorunme iyilik yap gorunme diye bi soz okudum dedim yine bön bön bakti durmak yok yola devam

Valla hic ellemem kalır orda. Yapana kadar en iyisi bu sekilde deneyin

Nedendir bilinmez ben daha sesimi çıkarmadan bugün ilgisi bitmiyor. Son uyarılarımı yaptım kirliye gitmeyenler yıkanmayacak yada çöpe atılcak diye bön bön baktı. Ama canım istedi balık yemeğe götürdü ikiletmeden. Limonata alıp gelmiş. Bardaklara doldurmuş getirdi. Bide şaka yapıyor al kocacım diye

Harika fikirmiş tebrik ederim seni.

ben önceden topluyordum artık toplamıyorum. spora gidecek mesela sabah apar topar çıkarken 1-2 parça kıyafeti girişe atmış akşam yanından geldim geçtim, almadım. peşinden mi koşucam koskoca adamın.. bi de kirli sepetinin içine değil üstüne koyma huyu var, artık onları da almıyorum öyle duruyor, sonra bakıyorum atmış içine 3-5 kıyafet hala birikmiş oluyor ama alıp yerine koyuyor artık veya kirliye. yine hala sıkıntılar var ama en azından eskisi gibi değil. bu yolda devam edicem

benim eşimde ailesinin evinde bi bardak kaldırmazdı padişah gibiydi anasının evinde. :)) ilk zamanlar herşeyi ortada bırakıyordu ben asla kaldırmıyordum kendisine kaldırtıyordum. güzelce cok kez konuştum bizim ailemizin erkeklerinde hiç böle görmedim aşkım sen neden böle yapıyorsun diyordum ailemin içine girip görünce erkekler sofrayada yardım ediyor temizliğede yardım ediyor oda onlara benzemeye başladı :)))) ama hiç kızmadım aşkım bende çalışıyorum haydi ikimiz toplayalım evimiz temiz olsun diyordum beceremese bile cok güzel olmuş vala işi biliyosun eline yakışıyoo hee diye takılıyordum :)) cumartesi günleri büyük temizlik günüm o gün bana yardım ediyor ole alıştırdım onun haricinde kendim yapıyorum günlük temizliği ama alıştı yerde bişe görünce eğilip alıyo artk bin şükür sende sabret güzelce birlikte yapın. titizlik beklemiyorum bende düzenli olsun yeterr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…