• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dağınık ve pasaklı olmak.

ikizlerim ben de, yükselenim de başakkaydirigubbakcemile4
anlayacaığınız, bi tarafım kalk gidelim dio, öteki tarafım otur b.k yemedelikafadulden

evlendim hala aynıyım, çözümünü ben daha bulamadım, bulursanız beni de haberdar edinzemuszemus[/QUOTE]

evet işte duygularıma tercüman olan cevap.aynıyım valla.aynıııı

dağınıklığa hiç dayanamıyorum
eşin koltuktan kalkar kalmaz
koltuğu düzeltiyorum.

bende başagım alakası olabilirmi acep

annem de başak ve acaip titiz. kendini adamış sanırım temizliğe. fakat ben oğlağım ve çok dağınık biriyim. bütün gün evi topluyorum . bir gün sürüyo sonra hre şey dağınık. bir de bebeğim var. büyüyünce ne olacak bilmem. evde gereksiz ne varsa kaldırdım.

Onca yorumda bende ikizler burcuyum dağınığım diyeni gördükten sonra annemin ikizler burcu olduğundan şüphe etmeye başladım açıkçası.

Annem de ikizler burcu ve nasıl kelimelere dökebilirim ki onu...
Özet geçeyim:roflol:

Eve geldiğimizde daha kapıda üstümüzden alabileceği ne varsa alır ve silkelemek için,
Eve girer girmez ayağımıza terlik verip doooğru banyoya diye direktifi vermiştir zaten. Şayet ki banyoda saç taratıpta 3-5 tel saçı dökülüp bunu unutan olmuşsa vay haline iyi bir azarı haketmiştir.
Öyle yemekten sonra bulaşık çıktı beklesin bir çay keyfi yapayım sonra yıkarım diye bir durum yok yemekten sonra yıkanmalıdır bulaşıklar.
Malum parkeler koyu renk olduğu için ayak izi olur bazen o yüzden bezi elinden düşmez.
Evde kedi beslemeyi babamın ve kardeşimin ısrarlarına dayanamayıp kabul eden fakat, kedinin her tuvalet merasiminden sonra tek tek patilerini ve kıçını silen bir annem var.:roflol:3 ay dayanabildi kediye gerçi.
Hmmmm birde gözümün önünden gitmeyen bir sahne var ki kardeşime hamileyken son dakikalarında cam silmekle meşgul olup, camı silip kapattıktan sonra doğuma gidişi de cabası.

Şimdi bu şekilde davranan da ikizler burcu.

Bana göre burçla, tarotla filan alakası yok.
İstedikten sonra herşey bir şekilde düzene sokuluyor yoksa.

ya o bendede var temizlik yapıorum 2 gun sonra yine temizlik yapıcam die dagıtıorum dolabım pek düzgün hiç olamadı acıkcası temizlikle ilgili sorunum yok ama dagınıgım

bırak dagınık kalsın canım yaa :D öle daha iyi

kk da hic daginik bayan yok saniyordum herke titizim düzenliyim hijyenigim dedigi icin
demek daginiklarda varmis, aman bos verin daginik olun

ya inanin bende daginikligi sevmiyorum hersey yerli yerinde olmali terazi burcuyum ben
her sabah ev süpürülür yerler silinir toz alinir banyo tuvalat temizlenir bi kizim var 3yasinda o hayatta evi kirletmez hatta cokta titiz bi yere bisey dökülse kafayi yer birinin evine gidince ordaki evin kirine tahammül etmez tuvalet güzel kokmuyorsa tuvalete bile girmez
yani anlayacaginiz benim ev hic kirlenmez misafir gelmedigi sürece ama ben hergün temizliyorum kirli olmadigi halde bi gün toz almasam yer silmesem evim bana cok kirli geliyo ama benden daha titizlerde var cok sükür diyorum hastalik derecesinde degilim ama iste hergün sil süpür yika yapilmali benim evde

ya inanin bende daginikligi sevmiyorum hersey yerli yerinde olmali terazi burcuyum ben
her sabah ev süpürülür yerler silinir toz alinir banyo tuvalat temizlenir bi kizim var 3yasinda o hayatta evi kirletmez hatta cokta titiz bi yere bisey dökülse kafayi yer birinin evine gidince ordaki evin kirine tahammül etmez tuvalet güzel kokmuyorsa tuvalete bile girmez
yani anlayacaginiz benim ev hic kirlenmez misafir gelmedigi sürece ama ben hergün temizliyorum kirli olmadigi halde bi gün toz almasam yer silmesem evim bana cok kirli geliyo ama benden daha titizlerde var cok sükür diyorum hastalik derecesinde degilim ama iste hergün sil süpür yika yapilmali benim evde
yorulmuyomusun? :roflol:

Siz nicin bu konunun altina yorum yaptiniz ben anlayamadim?

hastalık derecesi değil mi? :1shok:
o zaman ben hastayım 10-15 günde bir temizlik yaparım da laelaelaelaelae
şaka yapıyorum tatlım sakın alınma. işte herkes senin gibi olamıyo
yaf temizlik yapılıyor bir şekilde de şu yemek işi beni dellendirmeye başladı kızlar. temizlik gibi yemeği de 10 ünde bir yapmak istiyorum. ya en azından haftada bir yapılsa ne olur ki.... ayyyy yemek yapmaktan nefret ediyoruuuuuummmm -tatlicadiarzu-

:kızgın:AYNIIIIIII İKİZLERİM DAĞINIĞIM VE EŞİM TİTİZZZZZZ BİR BAŞAK AMA BEN BU AŞIRI DAĞINIKLIĞIMI DEPRESYONA BAĞLADIM ONDAN KAYNAKLANDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMAZ OLDUM EŞİMLEDE BU YÜZDEN ÇOOK TARTIŞTIK ÇÖZÜMÜ DOKTORLARDA ARAYACAMMMMMMM:tomato:

:kızgın:AYNIIIIIII İKİZLERİM DAĞINIĞIM VE EŞİM TİTİZZZZZZ BİR BAŞAK AMA BEN BU AŞIRI DAĞINIKLIĞIMI DEPRESYONA BAĞLADIM ONDAN KAYNAKLANDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMAZ OLDUM EŞİMLEDE BU YÜZDEN ÇOOK TARTIŞTIK ÇÖZÜMÜ DOKTORLARDA ARAYACAMMMMMMM:tomato:

evet cnm, içinden hiç bişey yapmak gelmiyorsa, sadece uyumak istiyorsan bu bir depresyon belirtisidir. geçerli sebeplerin de vardır elbet, ertelemeden profesyonel yardım almalısın:teselli:

evlenince düzelirsin......

bekarken hep aynıydık benim odama kıyafetlerden kitaplardan girilmezdi..

evlenince ama mecbursun sorumluluğu ister istemez üstüne alıyorsunnn

Arkadasim malesef sana taktik veremicem ama belki dunyada tek olmadigini bilmek seni rahatlatir..
Ben su anda evliyim bide kizim var.. Bekarken cok daginiktim odama girmesine girerdin ama cikmasi imkansiz gibi biseydi.. herkez kendi evin olunca degisirsin diyordu, dogrusu bende oyle olur saniyordum ama malesef hala ayni... dedigin gibi kisisel temizligime cok onem veririm... camisirlarimda hep mis gibi kokar ama malesef asla dolaba girmezler... telden alip giyiniyoruz sonra tekrar makinede buluyor camisirlar kendini...
Annem hep derki gelirken getir giderken goturursen evin bu kadar dagilmaz...
AH AH yarin misafirim gelecek ben bu saatte ev temizliyorum eh tum gunu disarlarda gecirirsen olacagi bu...
Ne demisler can cikmadan huy cikmaz.. Allah yardimcimiz olsun...mafoldumben

Of bir de annem yıllardır hasta :( Evin işi falan bende ama cidden çok saygısızca davranıyor. Mutfağı topluyorum ertesi gün yerler ekmek kırıntısı, tamamen çocuk gibi sağa sola yiyecek pislik saçıyor, deliriyorum:(

Anneniz icin böyle söylemeyin. O kim bilir gencliginde sizin ne daginikliginizi, pisliginizi toplamistir defalarca of bile demeden.
Hastaysa kadin napsin.
Benimde bir yabanci arkadasim vardi tipki sizin gibi. Ben tam aksine daginikliga ve pislige hic gelemem. Ayni yurtta kaliyorduk.Ne zaman benim odaya gelse döker yikardi:) birgün ilgimi ceken su oldu; ayni esyalari yerlerinden almamiza ragmen o alirken darmadagin oluyordu. Sanki elini attigi her yeri yerle bir ediyordu:) Bunun nedenide suydu, ben aldigim seyleri kullandiktan sonra gerekli olan yerine koyarken o rastgele bir yere koyardi:) Canim benim o pisligine ve daginikligina ragmen simdi animsayinca cok özledigimi farkettim...

Sende aldigin esyalari hemen yerine koymayi dene. Böyle böyle asarsin.​

Anneniz icin böyle söylemeyin. O kim bilir gencliginde sizin ne daginikliginizi, pisliginizi toplamistir defalarca of bile demeden.
Hastaysa kadin napsin.
Benimde bir yabanci arkadasim vardi tipki sizin gibi. Ben tam aksine daginikliga ve pislige hic gelemem. Ayni yurtta kaliyorduk.Ne zaman benim odaya gelse döker yikardi:) birgün ilgimi ceken su oldu; ayni esyalari yerlerinden almamiza ragmen o alirken darmadagin oluyordu. Sanki elini attigi her yeri yerle bir ediyordu:) Bunun nedenide suydu, ben aldigim seyleri kullandiktan sonra gerekli olan yerine koyarken o rastgele bir yere koyardi:) Canim benim o pisligine ve daginikligina ragmen simdi animsayinca cok özledigimi farkettim...

Sende aldigin esyalari hemen yerine koymayi dene. Böyle böyle asarsin.​

katılıyorum....

o senin annen canım bilmem farkındamısın ?

senin bebekken poponu yıkayan altını degiştiren ve bundan asla gocunmayan sıkılmayan birisi !

keşke benimde annem yanımda olsada oda dagıtsa heryeri ...

:umursamaz: :umursamaz:

birincisi arkadaslara katılıyorum o senin annen benim annemde rahatsız ve bende tüm sorumlulugu alıstım ama böle sölememiştim..

ayrıca bende ikizlerim ve bende dagınıgımmm

Back
X