• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dağınık ve pasaklı olmak.

Annem zorlamasa kalkıp kılımı bile kaldırasım gelmiyo bazen :sinifsinif:
Ama bazende temzilik aşkım tutar :kedi:
Dengesiz olabilirim belki, bilmiyorum :uhm:
Aslan burcuyum opuyorumnanaktan

ben de evlenmeden önce cok dagınıktım,evlendıkten sonra yavas yavas temızlık hastası olmaya basladım
ve acayıp duzenlı oldum,evımde herseyın yerı bellıdır ortada hıcbı dagınık yoktur,olmasına musade etmem,benım de balık burcum:)

Bende bekarken dağınıktım,
Ama şimdi dağınıklığa hiç ödün vermiyorum,
Arzkadaşım düzenli bir evin baş kuralı aldığını geri yerine koyacaksın, eğer koymazsan işin zorlaşır ve işin içinden zor çıkarsın ve yapmak istemezsin..
Düzenli bir evde uyanması dah bir güzel olyor..O yüzden akşam yatmadan önce her yeri toplarım, bulaşıklarımı yıkarım, sabahta huzurluca uyanırım, sabah kaktığımda evi dağınık görsem büütün gün stresli olurum o günüme yansır...Yani düzenli olmak zorundaymış gibi değilde kendi iç huzurun için yapmalısın kanımca..Benim eşimde ikizler oda çok dağınıktır söylemedende geçemiyeceğim..

evlenmeden önce dağınıktım hala aynı dağınığım.. nadiren eğlenicek bişiy bulamazsam başlarım toparlanmaya 3 gün 4 günde bir o da.. çok bunalınca annemi çağırıyom o topluyo beni:)))

:roflol::roflol: canımsın ya gel bi kucakliyim seni:1hug: bir ben varım bayan olarak bu şekilde bu evrende sanıyodumdelikafadulden
Aynen ya yaptım mı tam yaparım bi bıraktım mı da alaaahh her yer çarşı pazar kaydirigubbakcemile3 hatta eşim bile kafa buluyor benimle,normalde benim böyle olmam senin dır dır etmen gerekir tam tersiyiz diyorkaydirigubbakcemile3
Hele dolabım offf offf her daim karışıktır,ama prensip haline geldi bende katlı katlı düzgün durunca rahat edemiyorum böyle dağınık olcak ki lay lay lom karıştır karıştır buliyim:)
Ama bi kendime böyleyim tabi.Napiyim rahat olmayı kafama göre takılmayı seviyorumhihoyyyt

ay bende dağınığımdır eşimde aksine çok derli topludur.yapınca dip tırnak heryeri toplarım ama dağılıncada tam dağılıyorum:)

önceden bende bayaa dağınıktm yani bigüzel toplar temizler 2 gün sonra berbat olurdu kaydirigubbakcemile3
şu an temizlik yapmaktan zevk almaya başladım kendime şaşırıyorum sanırım temizlik hastası olmaya doğru yol alıyorum :gitme:

Ya bulaşık sorunu olmuyor ama bazı şeyleri bırakıyorum öyle, fırın gibi mesela. Millet orayı burayı ciflerken benim umrumda olmuyor.

Allaha şükür bulaşık biriktirip küflü makarnalara selam verecek konumda değilim sırnaşık şey

Erkek arkadaşımla evlilik planımız var ama bilmiyorum. Yemek iyi pişiririm ama her gün bunu nasıl yapacağım ileride, her gün birinin arkasını nasıl toplarım daha ben kendimi idare edemiyorum. Gerçi sevgilimle ben pasaklılıkta yarışır haldeyiz ama allahtan kendi kişisel temizliğimize önem veriyoruz.

Evlenince bunlar günlük rutin işlerin haline geleceğinden ve evin senin sorumluluğunda olacağından kocana karşı birazda mahçup olmamak adına toplu olacağından bunları kafana takma canım. Evlenince ister istemez düzeliyor insan :P

ben basak burcuyum oldukca titizimdir ev islerinde ama gelin görunki elbise dolabim göcuyor nedense istte orayi temizlemektten useniyorumdelikafadulden diger odalari usenmeden yapiyorum fakat nedense kendi dolabima sira gelince istte orda duruyorum sizde de oluyormu böyle arakadasllar???CADIARZU

Ay çok şükür benden biri! Öpüyorum seni canım benim. Bende kendi kendime soruyorum şimdi ya ben dağınıkmıyım acaba diye. Çünki şöle bi düşündümmü odalarım düzenlidir. Çocukların kıyafetleri falan düzenlidir hep. Mutfakta desen bir tek bardak bırakmam. wclerim pırıl pırıldır. Ama şu elbise dolabım yokmu? Çıldırcam ya bir gün düzenlerim iki gün sürer sonra bakmışsın darman dağın. Hadi benimkini bırak eşiminkinide dağıtıyorum saolsun kendi hiç çamaşır almaz dolaptan hep bana buyurur hayatım bugün şunu giysemya diye.
Bende aynı senin gibi şu elbise dolabı olayını çözemedim yaw birde takı tukularım tabii.
Başka herşey ok? Toz alırım herşey derli topludur. Problem dolaplarda inan bize inat yapıyorlar! Seni tanıdığıma sevindim cicim! :))) ihoyyyt

Bak şimdi aklıma ne geldi! Sana bi öneri... Farzetki BBG evindesin ve tüm Türkiye seni izliyor. :)))

Nasıl ama? İyi fikir demi?

:gitme: yaaaa benımde kocam cok dagınıkkk.. bıktım arkasını toplamaktaann... bıde calışıyorum... kadınlar hep fedakar hep calışan ezılen taraf vayyy anammm vayyy...özledım sıcacık yatagını sıcak yemeklerını :kahve:

birileri beni mi anlatıyor ne :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

benim adamcık evi temiz görüncee ıslık çalarr
hayırdır noldu sana der laelaelaelaelae

aman dağılıyor işte.. zaten akşama kadar çalışıyorum akşam paralayamıyorum şahsen kendimi
istesemde olmuyor yani.. bi pazarım var gezip tozuyoruz... akşama zaten 9 dan önce evde olamiyoruz...
denedim bi gün iki gün sürüyor sonra aynı tas aynı hamam.
temizlikçide alamıyoruz eve. malumunuz kriz ortamı
benim adama dedim ya temizlikçi alcaz yada böyle yetişemiyorum..
o da umursamıyor artık.
ben yengeç im
eşim koç
velasıl kelam o da dağınıktır çıkardığı çorap çıkardığı yerde kalır
ekmek poşetinin ağıznı bile açık bırakır..
zaten akşama kadar yoruluyorum akşam keyif yapim diyoum
evin dağınıklığı beni sinir ediyor.
her hafta temizliğimi yaparım her oda istinasız..
bazen 15 günde bir olabiliyor...
ama yinede kendi kendime pismişim gibi geliyor..
ütülerim mutlaka bekler. günlük yapıyorum saatlerce yapamam valla
dolap meselesine gelince eşiminkini derli toplu tutarım benimki önemli değil
alt üst de olabilir. onun iç çamaşırlarını çoraplarını düzgün koyarım
ama benimkiler i katlamam bile.. öyle çekmecede kalırlar.
nefret ediyorum bu halimden umarım kızım büyüyene kadar bi şekle şemale girerim
yoksa o da ben gibi büyücek
oysa annem titizdir temizdir düzenlidir... ben hiç anacığıma çekmemişim...
çamaşırlarım askıda kuruduktan sonra kalabilirler, sabah kahvaltı yapmışsak geç kalmamışsam toplarım ama geç kalmışsam lavaboya kadar koyabiliyorum.. misafir odam oturma odam hiç dağılmaz evimde fazladan gram eşyam yoktur çünkü
ama işte haftada bir temizliyiorum.. pis hissediyorum kendimi.. düzen tutturamadım gitti..
bencee bi plan uygulamak gerek
güzel bi program yapmalı dip köşe şöyle uygun bi zamanda paylaşırım sizle...

Son düzenleme:
ev isini,utuyu hic sevmedimm yinede sevmiyorum..bu ara acaip daginik oldumm..
bana yemek yap de ev isi yap demede ne dersen de..kaydirigubbakcemile3
esiminde eline tutustuyorum birseyler,ben is yaparken..birde gergin oluyomm ohu ohuukaydirigubbakcemile
yukselenim ikizler bir ilgisi var mi kiiiisositosositotum succ burclarinn bananeeeeee....

ev isini,utuyu hic sevmedimm yinede sevmiyorum..bu ara acaip daginik oldumm..
bana yemek yap de ev isi yap demede ne dersen de..kaydirigubbakcemile3
esiminde eline tutustuyorum birseyler,ben is yaparken..birde gergin oluyomm ohu ohuukaydirigubbakcemile
yukselenim ikizler bir ilgisi var mi kiiiisositosositotum succ burclarinn bananeeeeee....

kaydirigubbakcemile3 sen koçtun demi yükselen ikizler, aynen benimde burcum koç yükselen ikizler
ay allahtan eşim yengeç oğlum başak, yoksa vay evin halinekaydirigubbakcemile3

Keşke bende biraz geniş olabilsem, şu ramazan gününde bile ağzım damağım kuruya kuruya dip köşe temizlik yaptım. Ne hastalık durduruyor beni nede birşey. Ameliyattan geldiğim gün bile banyo ovmuştum, galiba ben biraz manyağım.laelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile3 sen koçtun demi yükselen ikizler, aynen benimde burcum koç yükselen ikizler
ay allahtan eşim yengeç oğlum başak, yoksa vay evin halinekaydirigubbakcemile3

ewet canim koc..ama temizlik konusunda anlasilan yukselenim ikizler tek sucluu..
esimde ikizler..sositososito

ben de çok dağınığımdır,özellikle sınav zamanlkarı göreceksiniz odamı.pislik yoktur ama dağınıklık vardır,kitaplar kıyafetler.sabah evden bir çıkarım akşam odaya gelince yarım saat toplamak zorunda kalırım.benim toplu dediğim odaya insanlar dağınık derler çünkü illa herşey mum gibi olacak diye bir düşüncem yoktur.kenara da 3-5 kitap koymuşum,varsın orda dursun rahatsız etmez beni.bir hocam başarılı insanlar dağınık olur demişti,ben de buna tutunuyorum kendimi savunurken:roflol:

kayınvalide adayım kızım benim oğlum dağınık,sen ondan dağınık sizin eviniz ne olur kimbilir demişti:utangac:

ayyyyyyy sanki beni anlatıyorlar bende cok tembelim hele ütü biriktirme huyum berbat o kadar cok biriktiriyorum ki basladım mı saatler sürüyor :((((( aaaaa neyseki tek ben değilmişim

o ütü beni zaten bitiriyor birikir birikir baktıkça yorulurum ve vazgeçerim kurtulabilmek mümkünmü tek tek ütülerim eşime veririm sabahları :lepi: ben :1shok::1shok::1shok:

ben de evlenmeden önce cok dagınıktım,evlendıkten sonra yavas yavas temızlık hastası olmaya basladım
ve acayıp duzenlı oldum,evımde herseyın yerı bellıdır ortada hıcbı dagınık yoktur,olmasına musade etmem,benım de balık burcum:)
peki çocuk varmı çalışıyormusun ben hem çocuklu hem çalışan olunca trafik aksıyo ister istemez :1shok:-tatlicadiarzu-

Back
X