- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
Evet daha 27 yaşındayım ama hep halsizim hep hastayım bu durumdan artık bıktım. Son 10 senedir hicbir zaman kendimi enerjik dinc hissettigimi hatırlamıyorum. Hep halsizim hep bi yerlerim ağrıyor. Cok cabuk acıkıyorum anormal sekilde. Fazla kilom var nerdeyse obez olacağım ama acikinca bayilacak gibi oluyorum aç kalamıyorum ki zayiflayayim.
Son 2 sene de gözlerim de bozuldu hem astigmat hem miyop.
Ve son 1 haftadir gittikce siddeti artan bi baş dönmesi rahatsızlığı cekiyorum. Hadi bugun geçer yarin geçer
Bunları bize değil, hekimlere söylemeniz gerekmiyor mu?
Bayağı check up a girmeniz lazım, birçok sorun söz konusu.
Doktora göründün mü ?
Tahlil yaptırdınız mı
Sanki beni anlatmissiniz.Evet daha 27 yaşındayım ama hep halsizim hep hastayım bu durumdan artık bıktım. Son 10 senedir hicbir zaman kendimi enerjik dinc hissettigimi hatırlamıyorum. Hep halsizim hep bi yerlerim ağrıyor. Cok cabuk acıkıyorum anormal sekilde. Fazla kilom var nerdeyse obez olacağım ama acikinca bayilacak gibi oluyorum aç kalamıyorum ki zayiflayayim.
Ve son 1 haftadir gittikce siddeti artan bi baş dönmesi rahatsızlığı cekiyorum. Hadi bugun geçer yarin geçer dedim ama geçmiyor.
Gozlerim daha da perde arkasindan görüyor herseyi sanki.
Basimin arkasinda surekli bi agri basinc. Boynumda ensemde agri.
Ellerimde titreme. Dizlerimde titreme kalp carpintisi.
Bugun de kalbim sancimaya başladı iyice. Gogsumun tam ortasina bicak saplaniyor sanki. Yarin sabah doktora gideceğim ama biktim artik bu sagliksizlik neden? Daha 27 yaşındayım daha oglum 2 yasina bile basmadi. Korkuyorum artik ciddi ciddi.
Dahiliye ye giden bence kansızlık varsa dediğim bölüme gidinDaha yazimi bitirmeden yanlislikla paylastim sonunu goremediniz simdi düzenledim. Bi sene once kalp doktoruna gittim biseyin yok dedi. Emar da cekildi sinuzit dediler. Ama sinuzit boyle mi yapar yahu yok bu kadar sıkıntı yaratmaz ki sinuzit. Yarin sabah ilk is yine gidecegim. Devlet chekup yapmıyor sanirim, ozeller de cok pahali. Once kardiyoloji sonra nöroloji kbb sırasıyla gidecegim artik. Kbb demişken kulaklarim da agriyordu dun, bugun azaldi nedense
Son paragrafa kadar belirtiler bende de vardı. Üstüne migren vardı geçse bile iki gün yatmam gerekirdi. Pko olabilir sizde.. nöroloji, jinekoloji, gezmediğim dr kalmadı..Evet daha 27 yaşındayım ama hep halsizim hep hastayım bu durumdan artık bıktım. Son 10 senedir hicbir zaman kendimi enerjik dinc hissettigimi hatırlamıyorum. Hep halsizim hep bi yerlerim ağrıyor. Cok cabuk acıkıyorum anormal sekilde. Fazla kilom var nerdeyse obez olacağım ama acikinca bayilacak gibi oluyorum aç kalamıyorum ki zayiflayayim.
Ve son 1 haftadir gittikce siddeti artan bi baş dönmesi rahatsızlığı cekiyorum. Hadi bugun geçer yarin geçer dedim ama geçmiyor.
Bugun de kalbim sancimaya başladı iyice. Gogsumun tam ortasina bicak saplaniyor sanki. Yarin sabah doktora gideceğim ama biktim artik bu sagliksizlik neden? Daha 27 yaşındayım daha oglum 2 yasina bile basmadi. Korkuyorum artik ciddi ciddi.
Yanlış anlama sakın kan degerleri vs baktır ama bence depresyon belirtileri çoğu söylediğin semptomlarEvet daha 27 yaşındayım ama hep halsizim hep hastayım bu durumdan artık bıktım. Son 10 senedir hicbir zaman kendimi enerjik dinc hissettigimi hatırlamıyorum. Hep halsizim hep bi yerlerim ağrıyor. Cok cabuk acıkıyorum anormal sekilde. Fazla kilom var nerdeyse obez olacağım ama acikinca bayilacak gibi oluyorum aç kalamıyorum ki zayiflayayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?