- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
Saglık ocagına git tam kan sayımı iste doktor b12 dahil tüm degerlerine baksın tansiyon içinde olabilir benim kaynımın oğlu 4.5 yasında kalp ve tansiyonu var bu vücutla ilgili bir konu hergün ölçtürüp not al meselaBen en kucuk şeyleri bile kafama takıyorum. Bu huyumu sevmiyorum ama degistiremiyorum. Kucuk seyleri bile takarken ustune başka sorunlar da gelince hepten gidiyorum.
Sağlıklı beslendigimi söyleyemem malesef.
Pek yemiyorum ama emzirdigim icin haftada 2 3 kere demir hapı iciyorum bi de emziren anneler icin tum vitaminlerin oldugu bi hap var ondan. Ama şöyle ki onu da duzenli icmiyorum hergun icilmesi gerek ama ben aklima geldikçe iciyorum, boyle semptomlar olunca düzenli icmeye başlıyorum sadece.
Bu yasta tansiyon hastasi mi olacagim yani? Bu tansiyon nasil iyilesir
Gerçekten var ama
Yarin baktiricam kalbe de baktirmak istiyorum ama 1 sene önceki gittigim doktor ultrasondan bakmisti sadece icime sinmemisti onun muayenesi. Ben damarlarima falan da bakilsin istiyorum hani tikaniklik yağlanma vs var mi diye. Kiloluyum cunku olabilir de yani. Ama doktora soyleyince hos karşılamiyorlar herseye detaylı bakmalarini nasil sağlarım acaba
Hangi bölüme gittiniz? Ben bugun hastaneye gittim basim dondugu icin nörolojiye, kalbim icin kardiyolojiye. Nörolog bi kaç gun sonrasına mr randevusu verdi. Kardiyolog sadece ekg cekti ta gelecek ay bi cihaz takacakmış onunla bakacakmış. Dahiliye doktoru gelmemis kan degerlerime baktiramadim. Yani gittim ama suan elde var sifir bi sonuç yokAhh ben de hep boyleyim . Yani gencligim yorgunlukla gecti. Benim yaşimdakiler koştururken ben hemen yorulurdum ve kimse inanmazdi. Adım tembele cikti. Sebebini buldum . Bence sizde de aynisi gluten alerjisi.2 ay gluteni kesin nasil kendinize geliyorsunuz.Gerci glutensiz yaşamak cok zor ama. instagramda saglikli yaşiyoruz sayfasi var .Onlari takip edin. Bir de bu glutenden hem troidler calismiyor hem de şeker yukseltiyor. Troidlerinize baktirin. Vitaminler kullanin. Gecmis olsun
Daha 24 yasindayim ve bende hep hastayim Allaha hamd olsun yinedeEvet daha 27 yaşındayım ama hep halsizim hep hastayım bu durumdan artık bıktım. Son 10 senedir hicbir zaman kendimi enerjik dinc hissettigimi hatırlamıyorum. Hep halsizim hep bi yerlerim ağrıyor. Cok cabuk acıkıyorum anormal sekilde. Fazla kilom var nerdeyse obez olacağım ama acikinca bayilacak gibi oluyorum aç kalamıyorum ki zayiflayayim.
Son 2 sene de gözlerim de bozuldu hem astigmat hem miyop.
Ve son 1 haftadir gittikce siddeti artan bi baş dönmesi rahatsızlığı cekiyorum. Hadi bugun geçer yarin geçer dedim ama geçmiyor.
Gozlerim daha da perde arkasindan görüyor herseyi sanki.
Basimin arkasinda surekli bi agri basinc. Boynumda ensemde agri.
Ellerimde titreme. Dizlerimde titreme kalp carpintisi.
Bugun de kalbim sancimaya başladı iyice. Gogsumun tam ortasina bicak saplaniyor sanki. Yarin sabah doktora gideceğim ama biktim artik bu sagliksizlik neden? Daha 27 yaşındayım daha oglum 2 yasina bile basmadi. Korkuyorum artik ciddi ciddi.
Bunu sadece kendinizi deneyerek öğrenebilirsiniz. 2 ay hiç gluten yemeyeceksiniz . Eğer fark görüyorsaniz böyle devam edeceksiniz. Dr lar bana fibromiyalji teşhisi bile koydular. Tam 2 ay hic glute yemedim ve troidlerim bile calismaya basladi.Hangi bölüme gittiniz? Ben bugun hastaneye gittim basim dondugu icin nörolojiye, kalbim icin kardiyolojiye. Nörolog bi kaç gun sonrasına mr randevusu verdi. Kardiyolog sadece ekg cekti ta gelecek ay bi cihaz takacakmış onunla bakacakmış. Dahiliye doktoru gelmemis kan degerlerime baktiramadim. Yani gittim ama suan elde var sifir bi sonuç yok
Evet daha 27 yaşındayım ama hep halsizim hep hastayım bu durumdan artık bıktım. Son 10 senedir hicbir zaman kendimi enerjik dinc hissettigimi hatırlamıyorum. Hep halsizim hep bi yerlerim ağrıyor. Cok cabuk acıkıyorum anormal sekilde. Fazla kilom var nerdeyse obez olacağım ama acikinca bayilacak gibi oluyorum aç kalamıyorum ki zayiflayayim.
Ve son 1 haftadir gittikce siddeti artan bi baş dönmesi rahatsızlığı cekiyorum. Hadi bugun geçer yarin geçer dedim ama geçmiyor.
Bugun de kalbim sancimaya başladı iyice. Gogsumun tam ortasina bicak saplaniyor sanki. Yarin sabah doktora gideceğim ama biktim artik bu sagliksizlik neden? Daha 27 yaşındayım daha oglum 2 yasina bile basmadi. Korkuyorum artik ciddi ciddi.
Troid değerlerinize baktırın ve insülin direnci . Geçmiş olsun
Kabus, halüsinasyon görmüyorsun değil mi?Evet daha 27 yaşındayım ama hep halsizim hep hastayım bu durumdan artık bıktım. Son 10 senedir hicbir zaman kendimi enerjik dinc hissettigimi hatırlamıyorum. Hep halsizim hep bi yerlerim ağrıyor. Cok cabuk acıkıyorum anormal sekilde. Fazla kilom var nerdeyse obez olacağım ama acikinca bayilacak gibi oluyorum aç kalamıyorum ki zayiflayayim.
Tansiyon ve seker kontrolu yaptirinEvet daha 27 yaşındayım ama hep halsizim hep hastayım bu durumdan artık bıktım. Son 10 senedir hicbir zaman kendimi enerjik dinc hissettigimi hatırlamıyorum. Hep halsizim hep bi yerlerim ağrıyor. Cok cabuk acıkıyorum anormal sekilde. Fazla kilom var nerdeyse obez olacağım ama acikinca bayilacak gibi oluyorum aç kalamıyorum ki zayiflayayim.
Merhabalar Hematolojiye direkt randevuylamı çıktınız yoksa dahiliye mi sevk ediyor acaba?Bende sizin gibiydim halsizlikten ağlardım çok kötü oluyor insan hemetolojı diye bir bolum var oraya gittim şükür Allaha duzeldım eskisi kadar değilim aylardır folıkasıt b12 iğne birde serum taktılar demir falan vardı içinde şimdi daha iyi hissediyorum
Vitamınlerınıze baktırdınız mıEvet daha 27 yaşındayım ama hep halsizim hep hastayım bu durumdan artık bıktım. Son 10 senedir hicbir zaman kendimi enerjik dinc hissettigimi hatırlamıyorum. Hep halsizim hep bi yerlerim ağrıyor. Cok cabuk acıkıyorum anormal sekilde. Fazla kilom var nerdeyse obez olacağım ama acikinca bayilacak gibi oluyorum aç kalamıyorum ki zayiflayayim.
Coook da pahalli degil. Ben de yani girdim,bir suru yerle konustum. Ortalama fiyat 500 tl falan... benim gittigim yer 400 tlydi . jinekolojik muayane-tüm vucut ultrason-kalp ekg-film-tam kan idrar testleri- ek olarak da diyetisyen gorusmesi/1 seans cilt bakimi ya da epilasyon vardi paketimin icinde.Daha yazimi bitirmeden yanlislikla paylastim sonunu goremediniz simdi düzenledim. Bi sene once kalp doktoruna gittim biseyin yok dedi. Emar da cekildi sinuzit dediler. Ama sinuzit boyle mi yapar yahu yok bu kadar sıkıntı yaratmaz ki sinuzit. Yarin sabah ilk is yine gidecegim. Devlet chekup yapmıyor sanirim, ozeller de cok pahali. Once kardiyoloji sonra nöroloji kbb sırasıyla gidecegim artik. Kbb demişken kulaklarim da agriyordu dun, bugun azaldi nedense
Dahiliye sevk ediyorMerhabalar Hematolojiye direkt randevuylamı çıktınız yoksa dahiliye mi sevk ediyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?