Tecavuzculeri hadim edecekler ki sapik ruhlular ders alsin.Bu gün izlediğim haberle yıkıldım adana da 3 yaşında düğün evinde uyurken cinsel saldırıya maruz kalıyor şuan hastane de habere göre iç kanama geçirmiş Anus deliği yirtilmis allahım içim gitti buz kesildi ellerim küçuçuk bedeni neye maruz kaldı Rabbim. İnşallah beter etsin hücrede çocuklarımızı koruyalim gözümüzün önünden ayirmayalim bu kızı erkeği ayırt edilmiyor Rabbim evladımız bu sanıklardan korusun bir an önce şifa versin küçük meleğe
Kanım dondu beynim de yankılanıyor her çığlık allahım zalimlere fırsat verme beter olsun o pislik keşke halk linç etseydiAnus dışarı çıkmış 60 dikiş iç organlar parçalanmis diski ve şerefsizin spermleri karışmış iç organlara bulasip enfeksiyon yapmış. bebek sıvıyla beslenioms diski katı olmasın die dışardan yabancı doktor hemşire girdgnde kolundaki serumlari dikislerini koparma pahasına yatagnn altına kaçioms korkudan. Tecavüz sırasında ağzını kapatmış bebeğin kendi cigligindan kulak zarı patlamis. Ve şimdi biz adaleti hapishanedeki diğer mahkumlardan bekliyoruz.
Bunlar gercek olamaz. Allahim ne yazacagimi bilemedim.Anus dışarı çıkmış 60 dikiş iç organlar parçalanmis diski ve şerefsizin spermleri karışmış iç organlara bulasip enfeksiyon yapmış. bebek sıvıyla beslenioms diski katı olmasın die dışardan yabancı doktor hemşire girdgnde kolundaki serumlari dikislerini koparma pahasına yatagnn altına kaçioms korkudan. Tecavüz sırasında ağzını kapatmış bebeğin kendi cigligindan kulak zarı patlamis. Ve şimdi biz adaleti hapishanedeki diğer mahkumlardan bekliyoruz.
Anus dışarı çıkmış 60 dikiş iç organlar parçalanmis diski ve şerefsizin spermleri karışmış iç organlara bulasip enfeksiyon yapmış. bebek sıvıyla beslenioms diski katı olmasın die dışardan yabancı doktor hemşire girdgnde kolundaki serumlari dikislerini koparma pahasına yatagnn altına kaçioms korkudan. Tecavüz sırasında ağzını kapatmış bebeğin kendi cigligindan kulak zarı patlamis. Ve şimdi biz adaleti hapishanedeki diğer mahkumlardan bekliyoruz.
Zaten 1 2 tanesi halka verilse asla cesaret edemezler bidaha yapmaya 3 5 yil yatıp cikarz diolarKanım dondu beynim de yankılanıyor her çığlık allahım zalimlere fırsat verme beter olsun o pislik keşke halk linç etseydi
Dişlerimi sikmsm damaklarim acımış sonradan farkettim inanki başım çatlıyor. İnsan nasıl bi bebeğe o gözle bakar aklm almıyor bigun bı bebeğim olursa nasl okuturm nasıl dışarı birakrm bilmiorm zamanmi kotu insanlarmi kotulesti eskiden böyle değildi annelerimiz babalarmzn zamanlarnda bunlar yoktu o zmn bizler küçüktük. Şimdi bizler büyüdk böle oldu demekki bizim devrimiz kötü bizler kötüyüz diorm bazen kendimizi sucluorm bilmyrm karmakarsgmBunları yazarken nasıl dayandın, ben okurken dayanamadım...
Ben ne diyeceğimi bilmiyorum. Modern, açık görüşlü bir insanım. Fakat çocuğum olduğunda halası, amcası, desesi kim olursa olsun belli bir yaşa gelene kadar kimsede kalmasına izin vermeyeceğim. Kendim bile artık korkuyorum eniştemden, akrabamdan bazen kuzenimden... Gittikçe manyak ve paranoyak oluyoruz. Allah' ım sen yardım et.
Kesinlikle hadım edilmeliler. .. hemde halka açık alandaBunlar gercek olamaz. Allahim ne yazacagimi bilemedim.
Gelsin artik su hadim etme, idam. Biraz korku girsin bu sapiklarin icine.
Anus dışarı çıkmış 60 dikiş iç organlar parçalanmis diski ve şerefsizin spermleri karışmış iç organlara bulasip enfeksiyon yapmış. bebek sıvıyla beslenioms diski katı olmasın die dışardan yabancı doktor hemşire girdgnde kolundaki serumlari dikislerini koparma pahasına yatagnn altına kaçioms korkudan. Tecavüz sırasında ağzını kapatmış bebeğin kendi cigligindan kulak zarı patlamis. Ve şimdi biz adaleti hapishanedeki diğer mahkumlardan bekliyoruz.
Bunu face de üye olduğum bıçok sitede birsuru kadın paylaştı bende orda okumuştum burdada konu açılınca sizlerle paylaşmak istedmDün izlediğimde haberi , sadece teşebbüs etti diye yayınladılar ona rağmen kanım dondu..
Şuna okuduklarıma inanamıyorum ben ya... bunu yapan insan olamaz yaa.. nefes almayı hak ediyor mu bizimle aynı dünya da(aynı acının kat ve katını yaşatsınlar diyeceğim de içer de resmen ödül gibi tek kişilik hücre de kalıyormuş )
Allahım nereye gidiyor bu gidişat
Okuduklarım mahvetti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?