Hastaneye kaldırılan küçük kız kanaması durmayınca ameliyat edildi. Tutuklanan ve başka bir ildeki hapishaneye sevk edilen zanlı tek kişilik hücreye konuldu. Evi taşlanan zanlının eşi ve çocuğu korumaya alındı. Ayakkabı boyacılığı ve hurdacılık yapan Sedat Keser “Davetli olmadığım halde düğüne gittim. Alkollüydüm. Olayı gerçekleştirdim. Kız o sırada ağlıyordu” dedi.Çocuğun tecavüze ugrayip uğramadığı belli değil hanımefendi. Neden yalan konuşuyorsunuz?
"..sedat K.'nın idam edilmesini istedi.
...bir süre Sedat K. aleyhinde slogan atan grup, daha sonra dağıldı. Küçük kızın tecavüze uğrayıp uğramadığı hastaneden gelecek rapor sonucunda kesinlik kazanacak."
Yok anus çıkmış falan.. yapmayın günahtır burada insanları uzmeyin
Bunu face de üye olduğum bıçok sitede birsuru kadın paylaştı bende orda okumuştum burdada konu açılınca sizlerle paylaşmak istedm
Çocuğun tecavüze ugrayip uğramadığı belli değil hanımefendi. Neden yalan konuşuyorsunuz?
...bir süre Sedat K. aleyhinde slogan atan grup, daha sonra dağıldı. Küçük kızın tecavüze uğrayıp uğramadığı hastaneden gelecek rapor sonucunda kesinlik kazanacak."
Neden yalan konuşuyorsunuz derken? Netteki haberide paylastim. Yazdığım yazının faceden okudugum bi yazı olduğunuda soyledim inşallah siz haklısınızdr ama adam böyle ifade verms yaniÇocuğun tecavüze ugrayip uğramadığı belli değil hanımefendi. Neden yalan konuşuyorsunuz?
Anus dışarı çıkmış 60 dikiş iç organlar parçalanmis diski ve şerefsizin spermleri karışmış iç organlara bulasip enfeksiyon yapmış. bebek sıvıyla beslenioms diski katı olmasın die dışardan yabancı doktor hemşire girdgnde kolundaki serumlari dikislerini koparma pahasına yatagnn altına kaçioms korkudan. Tecavüz sırasında ağzını kapatmış bebeğin kendi cigligindan kulak zarı patlamis. Ve şimdi biz adaleti hapishanedeki diğer mahkumlardan bekliyoruz.
Adamı tek kişilik hücreye koymuşlar neyini koruyorlar niye birakmiolar diğerlerinin içine . Yok yok adalet yokkHaberlerde teşebbüs edip yakalandığına dair bir bilgi geçiyordu ama ben artık haber sitelerine pek güvenmiyorum. Bunu da okumaya dayanamadım cidden çok kötüyüm şu an. Kıyamet kopsa da hepimiz kurtulsak artık, koptu gibi bir şey zaten ben dayanamıyorum işin içinde çocuklar olunca. Çocuk her yerde çocuk, hiçbir çocuğun acı çekmesine dayanamıyorum. Hele ki şu vahşete kanım donuyor, bu insan bile diyemeyeceğim yaratıklar çürük bunların rehabilite edilerek topluma kazandırılacağına ben inanmıyorum. İnanan varsa buyursun rehabilite edip topluma kazandırsın.
Yalnız bu eski bir tecavüz haberine ait hanımlar! Gerçekten olmuş birşey de sosyal medyada aylar önce yayınlanmıştı, yine minik bir erkek yavrucugun başına gelmiştiAnus dışarı çıkmış 60 dikiş iç organlar parçalanmis diski ve şerefsizin spermleri karışmış iç organlara bulasip enfeksiyon yapmış. bebek sıvıyla beslenioms diski katı olmasın die dışardan yabancı doktor hemşire girdgnde kolundaki serumlari dikislerini koparma pahasına yatagnn altına kaçioms korkudan. Tecavüz sırasında ağzını kapatmış bebeğin kendi cigligindan kulak zarı patlamis. Ve şimdi biz adaleti hapishanedeki diğer mahkumlardan bekliyoruz.
Adamı tek kişilik hücreye koymuşlar neyini koruyorlar niye birakmiolar diğerlerinin içine . Yok yok adalet yokk
Gercktnmi insallah öyledir vallahi eskide olsa tecavüz ama eski die bile sevinecek durumdayız resmen faceden bu haberin son durumu olarak paylaşım yapılıyor deli gibi bende burda paylaştım ama şükür deilmsYalnız bu eski bir tecavüz haberine ait hanımlar! Gerçekten olmuş birşey de sosyal medyada aylar önce yayınlanmıştı, yine minik bir erkek yavrucugun başına gelmiştiİnşallah bu bebecigin başına da gelmemiştir Allahım. Biz okumaktan bıktık usandık, bu sapık pislikler uremekten bıkmadılar yaa bi bitmediniz. Umarım çocuk iyidir, herkes çok iyi sahip çıksın günah bu çocuklara, kendini koruyamayan masumlar onlar, Rabbim korusun melekleri
Yalnız bu eski bir tecavüz haberine ait hanımlar! Gerçekten olmuş birşey de sosyal medyada aylar önce yayınlanmıştı, yine minik bir erkek yavrucugun başına gelmiştiİnşallah bu bebecigin başına da gelmemiştir Allahım. Biz okumaktan bıktık usandık, bu sapık pislikler uremekten bıkmadılar yaa bi bitmediniz. Umarım çocuk iyidir, herkes çok iyi sahip çıksın günah bu çocuklara, kendini koruyamayan masumlar onlar, Rabbim korusun melekleri
Yok yok taa aylar önce paylaşılıyordu nette eminim. Bu ifadeleri insan nasıl unuturGercktnmi insallah öyledir vallahi eskide olsa tecavüz ama eski die bile sevinecek durumdayız resmen faceden bu haberin son durumu olarak paylaşım yapılıyor deli gibi bende burda paylaştım ama şükür deilms
Baktım 2016 paylaşımları varYok yok taa aylar önce paylaşılıyordu nette eminim. Bu ifadeleri insan nasıl unuturÇok travmatik. Ufacik bir erkek çocuğunun tecavuz sonrasi doktor raporuydu. Ama olayı hatırlayamadım.
17.10.2017 tarihli bir haberde buldum, çok fazla detaya sahip ve korkunç bir haber, o nedenle elbette paylasmayacagimBaktım 2016 paylaşımları var
Ailenin ihmali tabiki var o adam içeri girmiş bide sarhosmus yani hızlı hareket edemez bile soyunms falan filan o süreçte aile hicmi kontrole gelmez ? Aile için bışey yapılmamismi acaba ?17.10.2017 tarihli bir haberde buldum, çok fazla detaya sahip ve korkunç bir haber, o nedenle elbette paylasmayacagimben okuyamadım. 3 yaşındaki bu bebek için de eksi sözlükte yazılanlara göz atarsanız tecavüz malesef gerçekleşmiş ya çocuk yoğun bakımda tedavi görüyormuş. Onca insanın etrafta dolandığı bir düğünde bir bebek nasıl tek uyutulur bilmiyorum aklım almıyor. Vahsinin teki ( ki ruh hastası olduğu nasıl bugüne dek anlaşılmaz, kesin sabıkalı bi tiptir) odaya dalıp.... Neyse gerçekten içim bulandı. Bu ulkede belli çevrelerde bebeğin değeri yok Allah nasılsa veriyor bol bol. Bizler de elimizi açıp yalvarıyoruz gözümüz gibi bakicaz nolur bize de bebek ver diye Sen bilirsin Allahim
Sorumsuz aileye de ceza verilmeli. Ama nerdeee bu sapık da yakında çıkar. Aman düğün kaçar sonra bebeği kontrol ederlerse, düğünden mahrum kalırlar yazikAilenin ihmali tabiki var o adam içeri girmiş bide sarhosmus yani hızlı hareket edemez bile soyunms falan filan o süreçte aile hicmi kontrole gelmez ? Aile için bışey yapılmamismi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?