- 7 Mayıs 2017
- 126
- 267
- 53
- 33
Onunuzde saygiyla egiliyorum hanimefendi. Ama bence 3 kere daha okuyun konuyu ve emin olunki yakin zamana kadar masumiyet hala vardi. bu lanet olasi sosyal medyada insanlar milleti tahrik etmeden once otobuslerde yol kenarlarda insanlar sevismeye baslamadan once bu manyak yaratiklar kendilerini bu kadar guclu goremiyorlardi. Kahretsin ki toplumun iki ucuda hizla ucuruma gidiyor. Ama hemen oncesinde biz belcika ve hollandadan cok daha ustunduk ahlak ve guvenilirlik olarak.Konuyla ne mi alakası var! Gözlerime inanamayıp 2 kez okudum yorumunuzu. Bırakıp çıkmayacaksıniz efendim ne münasebet çocuğu yalnız bırakıp düğüne gitmek. Hollanda'da Belçika'da yaşasaniz neyse, bu memlekette güvenmeyeceksin hele bebeğin varsa bin kat daha dikkatli olacaksın. Bu ilk olay mı ki daha bugün ayiliyorsun? Bugüne kadar milyon tane olay oldu, o olaylardan sonra hala topluma güvenip bebeğini yalnız başına birakabildiniz mi??? Pes diyorum size sadece
Bu arada ben olayi savunmuyorum sakin istediginiz yerlere cekmeye calismayin benim soylediklerimi ben sadece temelini anlatmaya calisiyorum. Niye boyle cogaldi niye boyle olduk deniyor ya onu yazmaya calistim. Simdi