• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha 3 yaşında bebe

Konuyla ne mi alakası var! Gözlerime inanamayıp 2 kez okudum yorumunuzu. Bırakıp çıkmayacaksıniz efendim ne münasebet çocuğu yalnız bırakıp düğüne gitmek. Hollanda'da Belçika'da yaşasaniz neyse, bu memlekette güvenmeyeceksin hele bebeğin varsa bin kat daha dikkatli olacaksın. Bu ilk olay mı ki daha bugün ayiliyorsun? Bugüne kadar milyon tane olay oldu, o olaylardan sonra hala topluma güvenip bebeğini yalnız başına birakabildiniz mi??? Pes diyorum size sadece
Onunuzde saygiyla egiliyorum hanimefendi. Ama bence 3 kere daha okuyun konuyu ve emin olunki yakin zamana kadar masumiyet hala vardi. bu lanet olasi sosyal medyada insanlar milleti tahrik etmeden once otobuslerde yol kenarlarda insanlar sevismeye baslamadan once bu manyak yaratiklar kendilerini bu kadar guclu goremiyorlardi. Kahretsin ki toplumun iki ucuda hizla ucuruma gidiyor. Ama hemen oncesinde biz belcika ve hollandadan cok daha ustunduk ahlak ve guvenilirlik olarak.

Bu arada ben olayi savunmuyorum sakin istediginiz yerlere cekmeye calismayin benim soylediklerimi ben sadece temelini anlatmaya calisiyorum. Niye boyle cogaldi niye boyle olduk deniyor ya onu yazmaya calistim. Simdi

Anus dışarı çıkmış 60 dikiş iç organlar parçalanmis diski ve şerefsizin spermleri karışmış iç organlara bulasip enfeksiyon yapmış. bebek sıvıyla beslenioms diski katı olmasın die dışardan yabancı doktor hemşire girdgnde kolundaki serumlari dikislerini koparma pahasına yatagnn altına kaçioms korkudan. Tecavüz sırasında ağzını kapatmış bebeğin kendi cigligindan kulak zarı patlamis. Ve şimdi biz adaleti hapishanedeki diğer mahkumlardan bekliyoruz.
Midem bulanıyor ...
gözlerim kararıyor...

Allahım nolur sen kahret bunları...nolur...

Onunuzde saygiyla egiliyorum hanimefendi. Ama bence 3 kere daha okuyun konuyu ve emin olunki yakin zamana kadar masumiyet hala vardi. bu lanet olasi sosyal medyada insanlar milleti tahrik etmeden once otobuslerde yol kenarlarda insanlar sevismeye baslamadan once bu manyak yaratiklar kendilerini bu kadar guclu goremiyorlardi. Kahretsin ki toplumun iki ucuda hizla ucuruma gidiyor. Ama hemen oncesinde biz belcika ve hollandadan cok daha ustunduk ahlak ve guvenilirlik olarak.

Bu arada ben olayi savunmuyorum sakin istediginiz yerlere cekmeye calismayin benim soylediklerimi ben sadece temelini anlatmaya calisiyorum. Niye boyle cogaldi niye boyle olduk deniyor ya onu yazmaya calistim. Simdi
Ne diyebilirim ki size. Şu en basit soruyu bile kendisine soramayan insanlara ne anlatayım ben şimdi: "Neden düğün evinde bir başına uyuyan çocuğun başına geliyor da evinde annesinin gözü önünde uyuyan çocuğun başına gelmiyor?". Kimseyi kınamıyorum, Herşey insanoğlu için.. kimse de birilerini savunmaya geçmesin lütfen. Herkes suçu oranında ceza görmeli bu meselelerde.

Anus dışarı çıkmış 60 dikiş iç organlar parçalanmis diski ve şerefsizin spermleri karışmış iç organlara bulasip enfeksiyon yapmış. bebek sıvıyla beslenioms diski katı olmasın die dışardan yabancı doktor hemşire girdgnde kolundaki serumlari dikislerini koparma pahasına yatagnn altına kaçioms korkudan. Tecavüz sırasında ağzını kapatmış bebeğin kendi cigligindan kulak zarı patlamis. Ve şimdi biz adaleti hapishanedeki diğer mahkumlardan bekliyoruz.
Bu ne ya boyle. Biz nasil bir toplumun icinde yaşıyoruz. Allah kahretsin ya cehennem iyi ki var. Allahim sen görüyosun. Offf içim ezildi ya lanet olsun ölmesin acı içinde sürünsün pislikler

Bununla ilgili bi film izlemistim. 7 yaşında bi kız çocuğu... ve o iğrenç olayın sonrasında yaşadıklarını anlatıyordu. Kız babasını görünce bile kaçıp yaklaşamıyordu. Babası da ona yaklaşmak için en sevdiği çizgi film kostümünü giyip oyle yaklasiyordu ve hergun o kostüm içinde kızını okula kadar takip ediyordu. Bağıra bağıra ağlamıştım o hallerine. Çok acı.. çok çok acı:(

Bu ne ya boyle. Biz nasil bir toplumun icinde yaşıyoruz. Allah kahretsin ya cehennem iyi ki var. Allahim sen görüyosun. Offf içim ezildi ya lanet olsun ölmesin acı içinde sürünsün pislikler
Bunu ben paylaştım lakin bu gercek olsada 2016 da yaşanmış bi bebeğin başına gelmis yine.

ADALET istiyoruz...

Tüm masumlar için HUKUK istiyoruz...

Nereye müracaat etmemiz gerekiyor?
Nereye kadar böyle gidecek?
Yanıbaşındaki komşuya güvenmeyen, eşine dostuna ailesine güvenmeyen manyaklar mı olucaz?
Çanak tutanların, cezaları ağırlaştırmayanların ve hatta hafifletenlerin de Allah belasını versin.

Rabbim aci cektire cektire yasatsin bu cani sapikligi yapani o kalabalijta nasil kimse duymaz gormez yaa :(

Yazıyı okuduğumdan beri kendimde değilim. Çığlık çığlığa ağlamak istiyorum.
Ama üstümde cinnet soğukluğu var.
Küçücük bir yavrunun, kendi çığlığı ile kulak zarını patlatması ...
Canının o kadar çok, o kadar çok acıdığını gösteriyor ki....
Ağzında bir el gözyaşları içinde, çığlık atmaya çalışan o çocuğu görüyorum sürekli...
Hadi gidelim artık bu Dünyadan...
Okurkem bende aynısını dedim.Kıyamet kopsun artık hepimiz gidelim dedim.Nasıl anne babalar yetiştiriyor bunları,nasıl bu kadar kötü olabiliyorlar.Mezarı olsun cezaevi cıkamasın ordan inşallah.Rabbim evlatlarımızi korusun böylelerinden inşallah.

Ne diyebilirim ki size. Şu en basit soruyu bile kendisine soramayan insanlara ne anlatayım ben şimdi: "Neden düğün evinde bir başına uyuyan çocuğun başına geliyor da evinde annesinin gözü önünde uyuyan çocuğun başına gelmiyor?". Kimseyi kınamıyorum, Herşey insanoğlu için.. kimse de birilerini savunmaya geçmesin lütfen. Herkes suçu oranında ceza görmeli bu meselelerde.
https://www.sabah.com.tr/webtv/yasa...n-kacirip-sokak-ortasinda-tecavuz-eden-muavin
Mesele annesinin uyutup yalnız bırakması değil bakın linkteki haberde de tabiri caizse anne babasının koynunda uyuyan yavrucağın başına gelen bir hadise.
Bütün mesele 3-4 yaşındaki çocuklara bakınca şevkat etmek yerine şehvetlenen hayvanlarda ve bu hayvanları deyim yerindeyse koruyan ödül gibi tek kişilik hücrede 'hapsedilen' yasalarda

Zaten bir evladim oldugundan beri bu konularda ileri derece de paranoyak haldeyim.Anne olmak cok zormus gercekten olmadan bilemiyorsun eskiden de bu haberler beni mahfederdi ama simdi minicik bir kizim var ve bunlari duydugumda yasadigim aci carpi bin oluyor.O cocuk ve o an yasadigi aci gozumde canlaniyor kulak zarini patlatacak kadar ciglik atmak?ne kadar caninin yandigini tahmin bile edemiyorum.Detaylari okudum okudukca nefesim gitti yutkunamiyorum bile gercekten cocuklara yapilan taciz tecavuz bu haberleri duydukca yok olmak istiyorum ve bu igrenc dunyaya bir canli getirdigim icin kendimi sucluyorum.Kizim daha 16 aylik ben int. de takip cihazi arastiriyorum.Bu pislikler madem idam edilmiyor o zaman hadim edilsin belki bu pisliklerin gozu korkar yeltenemezler ne bileyim.Tekrar ediyorum annelik cok zor suan o cocuk benim evladimmis gibi cok ama cok uzgunum

O çocuğun psikolojisi ne olacak, kuzum benim yaşıda 3

Özgecan vahşetinde Tecavüzü laik sisteme vuran, kadınlar mini etek giymesin diyen. Nihat doğan gibi şahıs tv de hergün boy gösteriyor, sözde ilk zmaanlar tepki konuldu şimdi unutuldu adama millet oy gönderiyor elinde çekirdek bu adamı izliyor, Acun ise benim gibi düşünen insanlara akıl noksanlığı var diyor.

En kötüsü de kadına kendi cinsi bile açık gezerse tecavüzü hak eder diyen kadınlar var.

Minicik bebeğin neresinden haz aldı da yaratıktan beter olan vicdansız şahıs tecavüz ediyor. İnsan demek gelmiyor içimden. :kızgın:

https://www.sabah.com.tr/webtv/yasa...n-kacirip-sokak-ortasinda-tecavuz-eden-muavin
Mesele annesinin uyutup yalnız bırakması değil bakın linkteki haberde de tabiri caizse anne babasının koynunda uyuyan yavrucağın başına gelen bir hadise.
Bütün mesele 3-4 yaşındaki çocuklara bakınca şevkat etmek yerine şehvetlenen hayvanlarda ve bu hayvanları deyim yerindeyse koruyan ödül gibi tek kişilik hücrede 'hapsedilen' yasalarda
Aynen katılıyorum, bu memlekette yavrunu çılgın gibi kollasan da yine topluma karışmış gizli ruh hastalarından koruyamazsın! Hal böyleyken uyutup dışarı çıkıp gitmek için yürek yemiş olmak lazım değil mi sizce de? O herkesin birbirini bildiği güvenli dönemler çooook eskide kaldı. Hiçbir anne hiçbir baba dikkatsizliğinin cezasını böyle acı bir şekilde ödemesin, herkes evladına sahip çıksın. Sadece bebek aileleri değil, sapıkların da bir ana babası var değil mi? Onların da annesini savunacak kimseler çıkabilir. Bence öz evladıysa hiç tereddüt etmeden götürüp yatıracak bunu hastaneye, ufak suçlarını görmezden gelmeyecek götürüp verecek polise. Yoksa aile de bu insanlık suçunun müşterek sorumlusudur!

Eskiden de aynıydı.
Sadece DUYULMUYORDU.
Ben de o yaşlarda tacize uğramış bir kadınım. Ve bu meseleyi içselleştirip konuşmaya düşünmeye başlamam yıllar aldı. 23 yaşındayken dışardan birine anlatabildim. Herkes de biliyordu sülalede ama susuldu. Bu bir tabu. İnsanlar bunun gerçekliğini kabul etmek istemiyor yüzleşmek istemiyor ve susuyor.
Buraya da topic açmıştım ve onlarca yorum geldi benzer şekilde aynı yaşlarda tacize uğrayan bir sürü kadın hikayesini yazdı. Bu sitede bu kadar çoksa düşünün ki anlatamayan konuşamayan binlerce kadın ve erkek var.
İki yetişkinin arasında karşılıklı rıza ile olan cinsellik ve bunun görünür olması ile, çocuk tacizcilerinin daha cesur olmasının hiçbir alakası yok Pedofililer yetişkin kadınla cinsellik yaşayamadığı için mi bunu yapıyor sanıyorsunuz?

Allah kahretsin böyle yaratiklari böylesi o.cocuklari yüzünden izole mi yasayalim ne yapalim bilmiyorum, o cocuk bu travmayi nasil atlatacak, bu nasil bi kansizliktir, ne desem yetersiz ve kifayetsiz!!!

Eskiden de aynıydı.
Sadece DUYULMUYORDU.
Ben de o yaşlarda tacize uğramış bir kadınım. Ve bu meseleyi içselleştirip konuşmaya düşünmeye başlamam yıllar aldı. 23 yaşındayken dışardan birine anlatabildim. Herkes de biliyordu sülalede ama susuldu. Bu bir tabu. İnsanlar bunun gerçekliğini kabul etmek istemiyor yüzleşmek istemiyor ve susuyor.
Buraya da topic açmıştım ve onlarca yorum geldi benzer şekilde aynı yaşlarda tacize uğrayan bir sürü kadın hikayesini yazdı. Bu sitede bu kadar çoksa düşünün ki anlatamayan konuşamayan binlerce kadın ve erkek var.
İki yetişkinin arasında karşılıklı rıza ile olan cinsellik ve bunun görünür olması ile, çocuk tacizcilerinin daha cesur olmasının hiçbir alakası yok Pedofililer yetişkin kadınla cinsellik yaşayamadığı için mi bunu yapıyor sanıyorsunuz?
Öncelikle geçmiş olsun, bunu tamamiyle aşamayacağınızı tahmin etsem de umarım izlerini silmeyi başarabilmişsinizdir. Bahsettiğiniz yorumlardan anlıyorum ki, bebekler kimi cahil zihniyetler tarafından başıboş bırakılmaya ve kurtlar sofrasına yem edilmeye devam edecek. Bu, gün yüzüne çıkan olaylar kimsenin aklını başına getirmeyecek. Toplum olarak, oturup adam akıllı bu sosyopatlar, sapıklar, tecavüzcü mahlukatlar meselesini açık konuşamadığımız ve tabu olduğu sürece, bu vahşet artarak devam edecektir. Demin bir arkadaş da link paylaşmış, yavrucağı yatağından alıp götürmüşler. İşte böyle yaratıkların nefes alıp verdiği bir memlekette yaşıyorsun (ki anne çok kötü bir muhitte oturduklarını belirtmiş, çaresizlikten yokluktan başka yere taşınamadıklarını söylemiş), hala güvenden, huzurdan bahsediyorsun. Bir ülkede 50 yıl içinde bir tek tecavüz vakasından bahsedilmişse, o ülkede güvenlik yok demektir. bizdeki sayının araştırılmasını tavsiye ederim güvenli ortam sananlara. Bir de otobüste, yol kenarında yetişkin bireylerin hür iradeleriyle yaptıkları ile bebek tecavüzlerini birebir kıyaslayanlar benim gözümde sapık zihniyeti aklamaya çalışan bahaneler üreten bir mekanizmadır. Dilerim bilinç ve kltür seviyemiz artar da bu iğrençlikleri artık duymaz oluruz.

Son düzenleme:
Bir kızım var çok endişeliyim çok:KK43: nasıl koruyacağız evlatlarımızı. Ortalık hasta ruhlu pisliklerle dolu. Belkide dışarda yanımızdan geçiyorlar fark edemiyoruz. Kimseye güvenim yok isterlerse paranoyak desinler.

Back
X