• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha 5 ay oldu kaynanam kalmaya geliyor

dert_bende

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2011
21
0
36
Aydın
ya valla delircem ya belki de abartıyorum ama çok sinirime dokunuyo.daha 5aylık evliyim.kaynanamlar izmire yakın bi ilçede oturuyolaar.izmirde de kardeşi var bekar,kızı var.hepsiinde bir gün kalcak bizde de kalcakmış allahım ne gerek var bilemiyorum.eşimin sadece pazar günü boş ama 3haftadır yok onun anası yok danası yeni mi evliyim neyim anlamıyorum ya valla sinirliyim çok kaç gündür ya.paylaşmak istedim

aranızda bi sorun yoksa abartmaya gerek yok bence...
1 günden bişey olmaz sakin ol

1 gun kalsin ne olacakki
1 haftada olabilir neden bu kadar tepkilisin
oglunun evinde kalmaya hakki yokmu?
sonucta temelli degil ya

yanlış anlama ama bence ayıp ediyorsun
ne var ki kalcağı 1 ya da 1 kaç gün
hem herkeste kalacakmışş sen de artık onun kızı sayılırsın
bırak gelsin çocuklarının evinde kalsın
başka problemin yoksa dert etme sen kaybedersin derim

1 günden ne olacakki..diğer çocuklarında kaldıysa sizdede kalsın bir gün çocugu nede olsa...

ya valla haklısın ama nedense benim içim sıkılıyo ya :(sanki inadına yapıyomuş gibi.kocam da zaten sinir ediyo beni çok sinir ediyo.en ufak bişeyde tartışıoz aile konusunda ondan belki de bu kadar sinirliyim onlara karşı.kadının bişey yaptığı yok ama eşim yüzünden onlara karşı doluyum ya of içimden nasıl atcam bilmiom

ya valla delircem ya belki de abartıyorum ama çok sinirime dokunuyo.daha 5aylık evliyim.kaynanamlar izmire yakın bi ilçede oturuyolaar.izmirde de kardeşi var bekar,kızı var.hepsiinde bir gün kalcak bizde de kalcakmış allahım ne gerek var bilemiyorum.eşimin sadece pazar günü boş ama 3haftadır yok onun anası yok danası yeni mi evliyim neyim anlamıyorum ya valla sinirliyim çok kaç gündür ya.paylaşmak istedim

bence çok abartıyorsunuz anneniz gelse kalma mı dıyceksınız ayrıca 5 ay olmuş

yenı evlı statunuz çoktaan kalkmış....kızmayın lütfen ama bu şımarıklık niye anlamıyorum

siz eşinizin annesini öz anneniz olarak kabul etmek zorunda değilsiniz evet ama

en az eşiniz kadar saygı göstermek zorundasınız ki sizin ailenizde aynı saygıyı görsün belki yaşanmış bazı

kötü anılarınız vardır ama herkes yaşıyor ve üstüne sünger çekmek lazım....unutun demiyorum

kızgın küs oalbilrisiniz ama bi gülümseme yerleştirisiniz yzuunuze sonrada yüz göz olmazsınız herkes yerini bilir olur biter

kadında gelicek tabii senin kocansa kadının da oğlu hani kötülüğü mötülüğü var fln yazıo sandım ben de

dur bakalım dün bir bugün iki ben kayınvalide olsam gelınım böle dese saçını basını yolarım

sonrada ben kötü olurum ne de olsa adım kaynana :20:

Son düzenleme:
canım 5aylık olmuşsunuz. e normal ama yani.

benimki evlendiğimin 20 günü geldi 1hafta kaldı. balayından döneli 10gün olmuştu daha:) üstelik düğünüme bile gelmemiş hiç tanımadığım kız yeğenlerini getirdi. hayatımda ilk kez gördüğüm insanlar daha evi ben öğrenememişim...

neyse evim pırıl pırıldı. bir sürü yemek, sarmalar, tatlılar hazırladım. gezmeye de götürdüm. 4 4lük ağırladım uğurladım.

sen de üstüne düşeni yapmalısın. 5aylık evlisiniz artık vaktidir gelmesinin. güzel yemekler yap. güleryüzle iyi karşıla.

bencede fazlasıyla abartıyorsun arkadaşım ben 1 haftalık evliydim kaynanam görümcem kaynım eltim toplamda 10 kişi geldier ve 1 hafta kaldılar ben onlara bile bişey diyemedim saygı gösterip hizmet ettim bence hiç sinirlenmene gerek yok

keşke kayınvalidem bu forumu okusa da beni başına tac etse :)

iki aylık gelinken bir haftalık periyotlarla kalan yatılı misafirleri ağırlamaya başladım ben (elbetteki eşimin ailesi)
teeey teeeyy

allah aşkına 1 günden ne olur. abartma lütfen. görende zannederkin gerdek gecende kaynanan sende kalıyor.

geliyorsa gelir, orası sadece seninmi evin, oğlununda evi sonuçta, benimde annem ben 5 aylık evliyken evime kalmaya geldi. nolmuş bunda anlamadım yaaa,

Bu kadar abartmanıza gerek yok. 5 gün değil 5 ay olmuş evleneli. Eşinizin annesi sonuçta. Kendi anneniz gelse istemeyecek misiniz. Eşiniz böyle düşündüğünüzü duyarsa çok üzülür.

yanlış anlama ama bence ayıp ediyorsun
ne var ki kalcağı 1 ya da 1 kaç gün
hem herkeste kalacakmışş sen de artık onun kızı sayılırsın
bırak gelsin çocuklarının evinde kalsın
başka problemin yoksa dert etme sen kaybedersin derim

neden bu kadar sinirliyim diye düşünüyorum işte kocam yüzünden.bugüne kadar hep kırdı üzdü beni aile konusunda hemde anneleriyle aramızda hiç bi problem yokkken.bana da artık soğukluk geliyo,sevesim gelmiyo arayasım gelmiyo.zoraki yapıyorum herşeyi.kaç kere konuştum ama her defasında tamam diyo ama yok beni anlamıyo.of

Gerçekten çok abartmışsın ,1 günden ne çıkar, ben de yeni evliyim k.validem 1 ay kaldı bende, birbirimizi anlamamız için çok yol katettik bile diyebilirim, biraz sabır etmem gerekti tabi ama:)
Fazla abartma surat falan asma canım, düşün senin annen 1 gün gelmek istese eşin sorun etse ne düşünürsün

E ne var ki bunda. 5 ayda 5 kere gelmemiş. Gelsin kalsın. O da sevinir oğlunun evine misafir oldu diye, düzenini gördü diye. Bizim de evlendiğimizden birkaç ay sonra hem annemler hem kayınvalidemler gelip kalmıştı ayrı ayrı. Onlar için mürüvet görmek bu.
Ha am nşianlıklık döneminde sorun yaşadını ve bu yüzden soğuksanız bilemem. O sorunları bilip ona göre yorum yapmak gerekir o zaman.

1 gün kalıcaksa öp başına koy ben 2 aylık evliyken geldi 5 ay kaldı kaynana uyuzu, şimdi ona karşı nefretle doluyum anlayışsız, işine çıkarcı, bencil ne ararsan var, aslında seni çok iyi anlıyorum insan 1 gün bile katlanamıyor ama yapıcak bişi yok malesef :19:

neden bu kadar sinirliyim diye düşünüyorum işte kocam yüzünden.bugüne kadar hep kırdı üzdü beni aile konusunda hemde anneleriyle aramızda hiç bi problem yokkken.bana da artık soğukluk geliyo,sevesim gelmiyo arayasım gelmiyo.zoraki yapıyorum herşeyi.kaç kere konuştum ama her defasında tamam diyo ama yok beni anlamıyo.of

kocanla olan sorunlarını yazsan belki yardımcı olurduk da
"5 aylık evliyim k.valide gelip 1 gün kalacak delireceğim" diye konu açarsan pek bi yardımı olmaz kimsenin

canım birşey olmaz ne olmuş 1 gunden benım kaynanamda kalıyor sürekli kalsın bana bır zararı yok sonuçta oğlu sonuçta tabı kı görmek ister uzatma bence eşine de sakın birşey söleme boşu boşuna gerilirsiniz​

Back
X