• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha 5 ay oldu kaynanam kalmaya geliyor

ya valla haklısın ama nedense benim içim sıkılıyo ya :(sanki inadına yapıyomuş gibi.kocam da zaten sinir ediyo beni çok sinir ediyo.en ufak bişeyde tartışıoz aile konusunda ondan belki de bu kadar sinirliyim onlara karşı.kadının bişey yaptığı yok ama eşim yüzünden onlara karşı doluyum ya of içimden nasıl atcam bilmiom

seni anlıyorum inanın ya ben de öyleyim.sebebi eşimin davranışları yüzünden ben de ailesine tepkiliyim;düşünüyorum bunlar bana ne yaptı diye,hiçbişey.ama sen erken dolmuşsun ben 3 yıllık evliyim gerçi benimki de erken

Evlenırken esınızın tapusuna mı ımza attınız sız ?
Bu nedır ya neoluyor bızım ınsanlarımıza boyle .. Bu ne cekemezlık , hatır gonul bılmemezlıktır.
Yanı nasıl boyle bısey dusunursunuz evinize gelecek mısafırler ıcın .. ustelık esınızın aılesı için..
Ne gunlere kaldık yahu..

Cok güzel yazmisin alkış alkış :46:

Nereye gidiyo bu toplum!!!

hemen hemen herkez ayni seyleri yazmis sonucda ömür boyu sizinle kalcak degil ya gelip oglunun evinde kalma hakki yokmu,allah göstermesin bakima muhtac kalsa kadini iceri bile sokmazsin yarin birgün sizde anne olacaksiniz sizin evladiniz gelininiz ayni tepkileri gösterse üzülmezmisiniz,bosuna dememisler bir anne 10 evlada bakar,10 evlat bi anneye bakamaz,bence bu kadar tiriplere binme,bos yere esinlede kötü olma...

belkı herkez ustune gelms ama arkadasım haksızsın senn annen gelse esın ıstemese sen ne yaparsınn 1 gun olsun 10 gun olsun ne olck heveslenmıs gelmıs oglunun evınee
bence kafanı bole seylere yorma mıllette neler dert varr buda sorunmu bu rada 5 ay olmuss yenıde degıll

evet yeni evlisiniz ama 5 ay çok da kısa bir süre değil ve her çocuklarında kalacaklarmış sizde de kalacaklarmış bence bu kadar sorun yapmayın sonuçta eşinizin annesi

ben evli değilimmm nişanlıyımm ama gelse sorun etmezdimm hatta ilerde evlenirsek yanımda kalma teklifni bil yaptımmm annem gibi 2 yılımızdayız ilişkimizin onların yanına tasındım anne kız gibiyiz beraber yemek yaparız sohbet ederiz ne bilim anlaşılmayacak insan yoktur diye düşünüyorum :53:olumlu yönden baksan osana yük değil değilde arkadas gibi gelse :) sonuçta büyük yani birlikte çayiçin kahve yanında hoş sohbetler ondan bişiler öğrenmeye bak alt üstü bir gün güzelimm stres yapma sevdiğinin annesi unutmamak lazım herseyden önce :52::53::54:

Ben size katılmıyorum,nedemek oğlunun evi??? orası gelini ve oğlunun evi...herşey saygı sevgi çerçevesinde olmalı,bazı kayınvalideler ve çevredeki çok bilmiş insanlar nevar oğlunun evi deyiverir,gelini bostan korkuluğu yerine koyarlar,buna karşıyımKocamın annesinin ve ailesinin başımın üzerinde yeri vardır,lakin huzurumuzu bozup,yuvama aileme eşime bana zarar veriyorsa,o gelmeden endişe duymam normaldir...

Tabi ki gelinin de evi ama 1 günlük için bu kadar sorun etmeye değer mi? 1 günde ne kadar huzursuzluk olabilir ki!!!! Kendi ailesi gelince eşi böyle davransa ne düşünür?

kayinvalideniz cok ayip etmis!
yol yordam bilmez biriymis
5 ay sonra gelmek ne demek!!!
5 sene beklemesi gerekti
cok sabirsizmis )))

ya valla delircem ya belki de abartıyorum ama çok sinirime dokunuyo.daha 5aylık evliyim.kaynanamlar izmire yakın bi ilçede oturuyolaar.izmirde de kardeşi var bekar,kızı var.hepsiinde bir gün kalcak bizde de kalcakmış allahım ne gerek var bilemiyorum.eşimin sadece pazar günü boş ama 3haftadır yok onun anası yok danası yeni mi evliyim neyim anlamıyorum ya valla sinirliyim çok kaç gündür ya.paylaşmak istedim

Ahh bebeğim seni çok iyi anlıyorum ama düşün ki beterin beteri var;ben 40 günlük gelinken kaynanamla kaynatam bize geldi ve 25 gün kaldılar.üstelik aynı şehirde yaşıyoruz,otobandan gidersek aramız 15 dakika mesafede :52: ay delircem valla,bizde mi böyle olcaz kaynana olunca yaaa

biz kendimiz çağırıyoruz gelsinler kalsınlar diye zaten evlerimiz yakın ...annem de uzakta ama bir ay sonra onu da çağırdık 15 gün bizde kaldı...

ya valla haklısın ama nedense benim içim sıkılıyo ya :(sanki inadına yapıyomuş gibi.kocam da zaten sinir ediyo beni çok sinir ediyo.en ufak bişeyde tartışıoz aile konusunda ondan belki de bu kadar sinirliyim onlara karşı.kadının bişey yaptığı yok ama eşim yüzünden onlara karşı doluyum ya of içimden nasıl atcam bilmiom

bu mesajına çok şaşırdım daha 5 ay oldu demişsin sen severek mi evlendin.. Daha bu çeşit şeyleri yaşaman için çok erken değil mi? Yeni evliyim sanki demişsin çok geç de sayılmaz ki arkadaşım evliliğin..

Tabi ki gelinin de evi ama 1 günlük için bu kadar sorun etmeye değer mi? 1 günde ne kadar huzursuzluk olabilir ki!!!! Kendi ailesi gelince eşi böyle davransa ne düşünür?

Tabiki haklısınız bende aynı şeyleri düşünüyorum,Benim lafım gelini adam yerine koymayan sürekli oğlunun yanında kalmak iseteyip(hadi buyursun gelsin de)sürekli tartışan gelinin,otomatikman oğlunun huzurunu kaçıran sorunlu kayınvalideler ve buna çanak tutan görümceler veya komşular...:37:

İstemeyebilir,ne yaşadığını ,ne hissettiğini biz bilemeyiz.1 gün neyse ki kısa bir süre.

Tabiki haklısınız bende aynı şeyleri düşünüyorum,Benim lafım gelini adam yerine koymayan sürekli oğlunun yanında kalmak iseteyip(hadi buyursun gelsin de)sürekli tartışan gelinin,otomatikman oğlunun huzurunu kaçıran sorunlu kayınvalideler ve buna çanak tutan görümceler veya komşular...:37:

Orasını bilemiycem görümcem yok:) sağolsun kayınvalidem de öyle bir insan değil :)) ama burda çok okuyorum ne kayınvalideler Allah korusun öyle insanlardan. Bence konu sahibi arkadaş çok fazla gereksiz stres yapmış 1 günlükten hiçbişey olmaz. Belki kayınvalidesi ilk kez geliceği için de steres yapıyor olabilir...Biz burda konuşuyoruz ama belki kayınvalidesi gelip gitmiş bile olabilir:)

Orasını bilemiycem görümcem yok:) sağolsun kayınvalidem de öyle bir insan değil :)) ama burda çok okuyorum ne kayınvalideler Allah korusun öyle insanlardan. Bence konu sahibi arkadaş çok fazla gereksiz stres yapmış 1 günlükten hiçbişey olmaz. Belki kayınvalidesi ilk kez geliceği için de steres yapıyor olabilir...Biz burda konuşuyoruz ama belki kayınvalidesi gelip gitmiş bile olabilir:)

haklısın kardeşim :) :)

canım bir günse eğer sık dişini biraz ne olacak ki.bunun için üzülmeye bile değmez.

Back
X