- 13 Ağustos 2022
- 2.265
- 7.395
- 88
- Konu Sahibi Navyblue3434
-
Hele bir denesin bakalım neler oluyor sjksjksjkEki Görüntüle 3151805 Konuyu açtığına pişman oldu nasıl silinir ona bakıyor
Şimdi herkes sizin 2. Evliliğiniz olduğunu düşünmüş ama yazdığınızdan anladığım kadarıyla eşinizin 2. Evliliği öyle mi?Arkadaşlar eşim vardiyalı çalışıyor bugün biraz geç kalktık her ikimizde ama hemen tost çay derken hazırladım , kendi tostunu farklı hazırlıyor o yüzden hazırlamasını söyledim ben temelini hazırladım sonuçta ellerim ıslaktı o ara diye , herneyse ben ailemin evine gidince fıldır fıldırmışım (hamileyim)
Ama kendi evimizde numara yapıyormuşum uyuşukmuşum insan sonuçta misafirliğe giderken kendini toplar öyle gider dimi ? Evde belli saatlerde istifra ediyorum aç kalınca orda da etmemi bekliyor heralde ki asla böyle bi insan değil demicem ama sakin 2. Evliliğiyim ben yaşım da küçük anlam veremedim tost makinasına bassana dedi bi an oturdum sandalyeye anlamadım nasıl neden gibisinden bişey dedim sinirlendi benim omzumdan tutarak geri sirkeledi , ben odama gidince kapıyı kitledim geldi işim var dedi o ara sözlü münakaşa oldu ama ben ona bişey demedim yaptığı için sitem ettim geldi elimde tabağım varken suratıma tükürdü ve bu tükürüşü 2 oluyor geldi gene kapıyı tıklamaya
4.sayfada kapı gibin duruyor konusuBoşuna konuyu silmeye çalışma. Geri gelir çünkü. Arada biri konuyu hortlatırsa okur okur ibret alırız. Tükürük reis diye anarız seni.
madem bütün bunlardan razısın ne diye konu açtın tamam tükürmüş tostu basmamışsın falan çocuğuda adamın yanında yatarak yapmışsın sorun ne pekiArkadaşlar gerçekten insanı iyice deşarj ediyorsunuz evlendik belli bi zaman mı olması lazım çocuk için ? Adamın yanında yatıp kalkıyorsunuz her günümüz böyle negatif mi geçiyor sanki de aman hemen çocuk yapmayalım diyorsunuz anlamış değilim ayrıca Allah nasip ederse olacak bişey bu istedim yaptım oldu diye bir şey yok
Ne yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
Onada tükürdüyse sjksjksjkŞimdi herkes sizin 2. Evliliğiniz olduğunu düşünmüş ama yazdığınızdan anladığım kadarıyla eşinizin 2. Evliliği öyle mi?
Ki öyleyse ilk eşinden neden ayrılmış acaba?
Yuzune tukurmesi sevgiden zaten siddetle uzaktan yakindan alakasi yok. Hepimizin kocasi gunde 3 ogun tukurur zaten cunku koca demek lama demek. Evliliginden memnunsam bizden ne istiyorsun durduk yere bizi sinirlendiriyorsun. Mutlu mesut, bol tukuruklu yasa iste.
Çocuğu olmuyor diye ayrılmışŞimdi herkes sizin 2. Evliliğiniz olduğunu düşünmüş ama yazdığınızdan anladığım kadarıyla eşinizin 2. Evliliği öyle mi?
Bu daha kötü işte.Çocuğu olmuyor diye ayrılmış
3 defa tükürüp etrafinda dönüp seni kovalamasa evliligin büyüsü bozuluyor zaten.
Tükürük sevmiyodur eski eşiŞimdi herkes sizin 2. Evliliğiniz olduğunu düşünmüş ama yazdığınızdan anladığım kadarıyla eşinizin 2. Evliliği öyle mi?
Bizim kocalarimiz tost yapmadik diye suratimiza tükürmüyor ve esimizden emin olmadan cocuk yapmadik evet korunma yontemleri diye bisey varArkadaşlar gerçekten insanı iyice deşarj ediyorsunuz evlendik belli bi zaman mı olması lazım çocuk için ? Adamın yanında yatıp kalkıyorsunuz her günümüz böyle negatif mi geçiyor sanki de aman hemen çocuk yapmayalım diyorsunuz anlamış değilim ayrıca Allah nasip ederse olacak bişey bu istedim yaptım oldu diye bir şey yok
Benimki ozel besili lama oyle seviyor. sinirim bozuldu ya bir de evliligimden memnunum demis birileri bizimle dalga geciyor olmali.
mesajınızdan anlıyorum ki doğum kontrol ve aile planlamadam haberdar değilsiniz şaka gibi bir konuyla daha beraberiz.Arkadaşlar gerçekten insanı iyice deşarj ediyorsunuz evlendik belli bi zaman mı olması lazım çocuk için ? Adamın yanında yatıp kalkıyorsunuz her günümüz böyle negatif mi geçiyor sanki de aman hemen çocuk yapmayalım diyorsunuz anlamış değilim ayrıca Allah nasip ederse olacak bişey bu istedim yaptım oldu diye bir şey yok
Beş ayda hamile kalmanızı gerektiren durum nedirArkadaşlar eşim vardiyalı çalışıyor bugün biraz geç kalktık her ikimizde ama hemen tost çay derken hazırladım , kendi tostunu farklı hazırlıyor o yüzden hazırlamasını söyledim ben temelini hazırladım sonuçta ellerim ıslaktı o ara diye , herneyse ben ailemin evine gidince fıldır fıldırmışım (hamileyim)
Ama kendi evimizde numara yapıyormuşum uyuşukmuşum insan sonuçta misafirliğe giderken kendini toplar öyle gider dimi ? Evde belli saatlerde istifra ediyorum aç kalınca orda da etmemi bekliyor heralde ki asla böyle bi insan değil demicem ama sakin 2. Evliliğiyim ben yaşım da küçük anlam veremedim tost makinasına bassana dedi bi an oturdum sandalyeye anlamadım nasıl neden gibisinden bişey dedim sinirlendi benim omzumdan tutarak geri sirkeledi , ben odama gidince kapıyı kitledim geldi işim var dedi o ara sözlü münakaşa oldu ama ben ona bişey demedim yaptığı için sitem ettim geldi elimde tabağım varken suratıma tükürdü ve bu tükürüşü 2 oluyor geldi gene kapıyı tıklamaya
Şiddeti mi yok, küfrü mu yok ? Siz iyi mısınız ?şiddet var, yüze tukurme var ama super mi diyorsunuz. PesNe yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
Adamla yatip kalkiyor nasil hamile kalmasin. Aaaa sizinki de soru yani afsfsgejrBeş ayda hamile kalmanızı gerektiren durum nedir
Hiç mi acimiyorsunuz doğacak cocuklariniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?