Daha 5 aylık evliyiz ?

Tükürmek ne ya lama mı eşiniz. Sende patlat bir tane bak bakalım yapıyor mu bir daha. Neyse de siz bu evliliği düşünün derim

Şimdi herkes sizin 2. Evliliğiniz olduğunu düşünmüş ama yazdığınızdan anladığım kadarıyla eşinizin 2. Evliliği öyle mi?

Ki öyleyse ilk eşinden neden ayrılmış acaba?

madem bütün bunlardan razısın ne diye konu açtın tamam tükürmüş tostu basmamışsın falan çocuğuda adamın yanında yatarak yapmışsın sorun ne peki

Ne yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe

Yuzune tukurmesi sevgiden zaten siddetle uzaktan yakindan alakasi yok. Hepimizin kocasi gunde 3 ogun tukurur zaten cunku koca demek lama demek. Evliliginden memnunsam bizden ne istiyorsun durduk yere bizi sinirlendiriyorsun. Mutlu mesut, bol tukuruklu yasa iste.

3 defa tükürüp etrafinda dönüp seni kovalamasa evliligin büyüsü bozuluyor zaten.

Bizim kocalarimiz tost yapmadik diye suratimiza tükürmüyor ve esimizden emin olmadan cocuk yapmadik evet korunma yontemleri diye bisey var

Benimki ozel besili lama oyle seviyor. sinirim bozuldu ya bir de evliligimden memnunum demis birileri bizimle dalga geciyor olmali.

Bazilari böyle "kavgalari" normallestiriyor kafalarinda, cünkü düzgün iliski veya evlilik görmemisler. Rahmetli babamin anneme sesini yükseltigini hatirlamiyorum, birde tükürecek. Ayni sekilde esimde sesini yükseltmemis veya onur kirici bir söz söylememis veya davranis göstermemis. Normali bu olmasi gerekirken isi "her evlilikte oluyor" ya getiriyorlar. Yok sükür olmuyor. Heleki hamileyken numaracisin felan diyecek adam.. bak bak bak.

mesajınızdan anlıyorum ki doğum kontrol ve aile planlamadam haberdar değilsiniz şaka gibi bir konuyla daha beraberiz.

bence de sittin sene önce çektiği bir fırt eroinden böyle olmuş olabilir, yoksa ben tanırım eşinizi melek gibi adamdır. yüze tükürmek onun için sevgi göstergesi, karısını örseliyor çünkü severken elinin ayarını kaçırıyor. ben de çok memnunum eşinizden siz almasanız onu kim alırdı.

Beş ayda hamile kalmanızı gerektiren durum nedir
Hiç mi acimiyorsunuz doğacak cocuklariniza

Ne yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
Şiddeti mi yok, küfrü mu yok ? Siz iyi mısınız ?şiddet var, yüze tukurme var ama super mi diyorsunuz. Pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…