• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha 5 aylık evliyiz ?

Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok
Madem evliliğinden memnunsun, Allah mutluluklar versin.

Konudan bağımsız! Geçenlerde belgesel izlerken gördüm, lamalar ne komik hayvanlar sürekli tükürüyorlar...

Adam sizi silkelemiş,suratınıza tükürmüş hala diyorsunuz ki şiddet yok.
Ne diyelim şimdi,Allah daim etsin madem.
bende bunları yazacaktım
konu sahibi babanız annenize çok mu şiddet gösterdi de veya önceki evliliğinizden çok mu şiddet gördünüz de

eşinizin bu yaptıklarına "acımadı kiiii" tarzı tepki veriyorsunuz?

basbayağı şiddet kusura bakmayın

Arkadaslar dikkatli okuyun 2. evliliğiyim demis. Yani eşinin 2. Evliliği. Herkes yanlış anladıği icin yazdim😄

senin gibilere müstehak.
adam mı yoktu da madde kullanma geçmişi olan, daha önce bir evlilik geçirmiş, senin suratına ikinci kez tüküren herifle evlenip bir de atlı kovalar gibi hamile kalmışsan bunların hepsini hak ediyorsun. memnunum demişsin çünkü.

Hemen çocuk yapanlara bu tepkinin gelme nedeni ; evliliğin ilk yılları cicim zamanlarıdır. O yıllar geçtikçe insan karşısındakini daha iyi tanır. Çünkü zamanla ailesel, ekonomik bazı şeyler tecrübe edinir ve karşıdaki insanın huyu suyu daha iyi anlaşılır.
Bebekli olarak bazı şeylerin üstesinden gelmek daha zor, yaşamış olanlar kendi tecrübelerinden yola çıkarak bu tepkileri veriyor diye düşünüyorum.
Sizin daha yepyeni evlilikte yüzünüze tükürülüyor, hamile olduğunuz halde. Haliyle ileri zamanlarda daha kötü davranışlar gelecektir diye düşünüyor insan. Olan olmuş artık, keşke yapmasaydınız demek sizi de üzecek, bebeğiniz sağ salim doğsun inşallah.
Eşiniz ile net şekilde konuşun, hiç bir şekilde bu davranışları kabul etmeyeceğinizi söyleyin, kendinizi ezdirmeyin. Konuşmaktan anlar mı bilmiyorum ama başka yorum yapacak bir şey de bulamadım.

Ne yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
Memnunsanız problem yok.

Hizmetini edin, kendinize laf getirmeyin, adamı sinirlendirmeyin.

Evlilikten beklentiniz buysa gayet kolay her şey.

Ha bir de hasta falan olmayın, çocuk doğduğunda sakın yetişemiyorum demeyin.

Hanimefendi koca kolay mi bulunuyor ya ne bu siddet bu celal. Biraz tukurse ne olur sanki cok simarik gordum sizi. Hic sevgiden asktan anlamiyorsunuz ya ala ala.
Evde tüküren bir yaratık besleyecek olsam gider bir lama alırım en tüylüsünden, bana ne ben istemiyom :stop: :KK43:

Adamla yatip kalkiyor nasil hamile kalmasin. Aaaa sizinki de soru yani afsfsgejr
Manuak gibi çocuk seviciler var hayatta
Hemen çocuk olsun illa olsun
Hani ne zaman
Daha yapmioj mu
Çocuğunuz olmuyo mu
Geç kalmayın
Yaş gençken kolay

İşte öyle olunca böyleleri oluyor heralde

Hanimefendi koca kolay mi bulunuyor ya ne bu siddet bu celal. Biraz tukurse ne olur sanki cok simarik gordum sizi. Hic sevgiden asktan anlamiyorsunuz ya ala ala.
Bence de koca dediğin tükürmeli
Sabah aksam tüküreni en makbul olanı

Olaki canı istemedı yorgun argın o zaman iyice teşvik edilmeli
Tükürüp üstüne sarsıyorsa tadından yenmez en sevdiğim😬

İşte kıymet bilmiyor kadınlar😔

Böyle kocayı çocukla taçlandırmak gerekir ki koca olurda tüküremeyexek duruma gelirse çocuk devam ettirsin

Arkadaşlar eşim vardiyalı çalışıyor bugün biraz geç kalktık her ikimizde ama hemen tost çay derken hazırladım , kendi tostunu farklı hazırlıyor o yüzden hazırlamasını söyledim ben temelini hazırladım sonuçta ellerim ıslaktı o ara diye , herneyse ben ailemin evine gidince fıldır fıldırmışım (hamileyim)
Ama kendi evimizde numara yapıyormuşum uyuşukmuşum insan sonuçta misafirliğe giderken kendini toplar öyle gider dimi ? Evde belli saatlerde istifra ediyorum aç kalınca orda da etmemi bekliyor heralde ki asla böyle bi insan değil demicem ama sakin 2. Evliliğiyim ben yaşım da küçük anlam veremedim tost makinasına bassana dedi bi an oturdum sandalyeye anlamadım nasıl neden gibisinden bişey dedim sinirlendi benim omzumdan tutarak geri sirkeledi , ben odama gidince kapıyı kitledim geldi işim var dedi o ara sözlü münakaşa oldu ama ben ona bişey demedim yaptığı için sitem ettim geldi elimde tabağım varken suratıma tükürdü ve bu tükürüşü 2 oluyor geldi gene kapıyı tıklamaya
Suratina tükürdügünü okuyunca yemin billah sinirden kalbim cikacak sandim ulan Ben bunu dogduguna pisman ederim, hayatini zindannnn ederim *]!|!${*]¥_!_$¥[🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬ki böyle birine zaten asssssla yaklasmam dünyada son adam bile olsa Sen iyi misin canim ?????

Ne yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
Çok mu aradınız bu adamı?şiddeti yok küfrü yok ama tükürüğü var.ayrica madde bağımlısı. Geçmişte almış bırakmış demeyin.birakmamistir.biraz düzgün adam bulmak çok mu zor.

Konu ile birlikte gözümde böyle bir çift canlandı ya daha fazlası olamaz bence temsili konu sahibi ve eşi😂😂

Eklentiler

• EDADCA71-59B9-4E70-A37D-67ECB10EB9AD.webp
    EDADCA71-59B9-4E70-A37D-67ECB10EB9AD.webp
    63,8 KB · Görüntüleme: 40
Arkadaşlar gerçekten insanı iyice deşarj ediyorsunuz evlendik belli bi zaman mı olması lazım çocuk için ? Adamın yanında yatıp kalkıyorsunuz her günümüz böyle negatif mi geçiyor sanki de aman hemen çocuk yapmayalım diyorsunuz anlamış değilim ayrıca Allah nasip ederse olacak bişey bu istedim yaptım oldu diye bir şey yok
Şimdi sizin tam olarak derdiniz nedir?🤔

Kaç yaşındasın ikinci evliliğine ne kadar sürede yaptın neden hemen hamile kaldın bazı şeyleri daha fazla açarsan daha iyi anlarız ama sütten ağzın yanmış bende bir evlilik yaptım çocuğum olmadan ayrıldım ama evlilik düşünemiyorum yanlız sizin evlilikte hiç saygı yok başlamadan bitmiş kardeşim
Vallahi ben bile 23 yıl evli kaldım tekrar evlenmeye çok korkuyorum cahil cesareti varmış.

Back
X