• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha bi dur noluyoruzzzzzz

umudum00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
126
43
48
39
Kızlar daha öncede bahsetmistim bi arkadaşın eşi vasıtasıyla biriyle tanıştım diye kendisi uzman cavus doğuda. .okuyanlar bilir..Bu kişi şimdiden sevgilimsin muamelesi yapmaya başladı. Sevgi kelimeleri söylemeye başladı. Saçma geliyo bana bunu kendisenede söyledim daha görmeden etmeden bunları nasıl kullanabiliyosun diyorum.benim hisleri kuvvetlidir ben inanıyorum sana diyo.ben demem.ve bozuluyor. Şöyle bi durumda olmuştu fareye resim atacak önce bana sordu eğer onay verirsen atıyorum falan diye
.ya noluyoruz bi dur. Düşüncelerinizi bekliyorum kizlarr

bir yandan abartmış diyorum, bir yandan da demek ki yüz bulmuş diye düşünüyorum. bilemedim.

Önceki konunuzu bilmiyorum ama böyle hızlı başlayanlar genelde aynı hızda da soğuyor, tabi dediği gibi de olabilir, onu da zaman gösterir
Bir de sizin yerinizde olsam ben de aynı tepkiyi verirdim herhalde

Buraya nasıl tepkini net gosteriyorsan ona da göster...
Sanmıyorum yapışkan macun olsun...

Uzun zamandır yalnızdi belli ki arkadaş, ve siz de demek ki onun kafasındaki imaja az cok uydugunuzdan dolayı böyle davranıyor muhtemel olarak. Önemli olan sizin ne hissettiginiz ve dusundugunuz.

Kızlar daha öncede bahsetmistim bi arkadaşın eşi vasıtasıyla biriyle tanıştım diye kendisi uzman cavus doğuda. .okuyanlar bilir..Bu kişi şimdiden sevgilimsin muamelesi yapmaya başladı. Sevgi kelimeleri söylemeye başladı. Saçma geliyo bana bunu kendisenede söyledim daha görmeden etmeden bunları nasıl kullanabiliyosun diyorum.benim hisleri kuvvetlidir ben inanıyorum sana diyo.ben demem.ve bozuluyor. Şöyle bi durumda olmuştu fareye resim atacak önce bana sordu eğer onay verirsen atıyorum falan diye
.ya noluyoruz bi dur. Düşüncelerinizi bekliyorum kizlarr
ya cıddıyetsız
ya vıcık vıcık bır erkek ama son derece samımıyetsızz ask bı fotodan gorme ıle olmaz

Ya söyle bi durum var öyle çok msj arama vs. Olayimiz yok gün içerisinde 1.2 msj gecede tl de biraz konuşup kapatıyoruz. Öyle vicik bi tip değil hatta sert bi imajı da var.ama bu tarzda konuşması bana garip geliyo ve uyarıyorum. Ve geçmişte ailesinden dolayi sıkıntıları olmuş.küçükken anne babası bosaniyor. Bu 3 yaşındayken anne gidiyor.dede ve babaanne büyütüyor. 13 yaşında babasının ve üvey annesinin yanında kalmaya başlıyor.

Ya söyle bi durum var öyle çok msj arama vs. Olayimiz yok gün içerisinde 1.2 msj gecede tl de biraz konuşup kapatıyoruz. Öyle vicik bi tip değil hatta sert bi imajı da var.ama bu tarzda konuşması bana garip geliyo ve uyarıyorum. Ve geçmişte ailesinden dolayi sıkıntıları olmuş.küçükken anne babası bosaniyor. Bu 3 yaşındayken anne gidiyor.dede ve babaanne büyütüyor. 13 yaşında babasının ve üvey annesinin yanında kalmaya başlıyor.

kesinlikle bu adamdan uzak dur net

''Nefes alsın yeter'' gibi olmuş bu.. Kendini kimseye kabul ettiremeyen tipler yapar bunu genelde. Elindekini de kaçırmamak için ama farkında değiller daha çok ışık hızıyla uzaklaşıyoruz..
Emin ol buluşunca hiç ısınamıcaksın benim de başıma gelmişti.
Nefret ediyorum böyle vıcık vıcık, mıç mıç erkeklerden!

Back
X