Sadece içimi dökmek istedim çünkü saatlerdir içim içimi yiyor. Öğretmenim yıllar önce bir kuzum vardı biraz önce sosyal medyadan öğrendim ki nişanlanmış evlenecekmiş. Ee ne var bunda diyebilirsiniz ama açıklayayım o daha bir çocuk 8. sınıfta ya
Ne anlar ki o evlilikten... Annesine yazdım tanıyorum veliyi. Çünkü inanmak istemedim. Neden? Bir aile yavrusunu neden bu kadar erken evlendirir. Çocuk istismarı değil mi bu? Neden kimse dur demez artık buna? Neden o düğün salonunda o kadar insan eğlenir? Ne anlarki o
Yüzü mutlu gibi ama gözlerinde görmedim
İsterse mutlu olsun bizler kılı kırk yararak evlenerek mutsuz oluyoruz da çocuk aklıyla napacak çocuk mu yapacak
(
Hepinizden özür diliyorum yanlış anlamışım o değil ablasıymış çok benziyorlar. Ve inanın küçük olsaydı oda yine şikayet ederdim. Gecede buraya yazmamınnedeni bu gibi durumların cok olduğu başlığı bir arkadaşında dediği gibi kanayan yaramız olabilirdi.

Hepinizden özür diliyorum yanlış anlamışım o değil ablasıymış çok benziyorlar. Ve inanın küçük olsaydı oda yine şikayet ederdim. Gecede buraya yazmamınnedeni bu gibi durumların cok olduğu başlığı bir arkadaşında dediği gibi kanayan yaramız olabilirdi.
Son düzenleme: