• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha çocuktu :(

fezaa26

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2016
445
266
23
Sadece içimi dökmek istedim çünkü saatlerdir içim içimi yiyor. Öğretmenim yıllar önce bir kuzum vardı biraz önce sosyal medyadan öğrendim ki nişanlanmış evlenecekmiş. Ee ne var bunda diyebilirsiniz ama açıklayayım o daha bir çocuk 8. sınıfta ya :KK43: Ne anlar ki o evlilikten... Annesine yazdım tanıyorum veliyi. Çünkü inanmak istemedim. Neden? Bir aile yavrusunu neden bu kadar erken evlendirir. Çocuk istismarı değil mi bu? Neden kimse dur demez artık buna? Neden o düğün salonunda o kadar insan eğlenir? Ne anlarki o :KK43: Yüzü mutlu gibi ama gözlerinde görmedim :KK43: İsterse mutlu olsun bizler kılı kırk yararak evlenerek mutsuz oluyoruz da çocuk aklıyla napacak çocuk mu yapacak :KK43:(

Hepinizden özür diliyorum yanlış anlamışım o değil ablasıymış çok benziyorlar. Ve inanın küçük olsaydı oda yine şikayet ederdim. Gecede buraya yazmamınnedeni bu gibi durumların cok olduğu başlığı bir arkadaşında dediği gibi kanayan yaramız olabilirdi.

Son düzenleme:
Hemen polise bildirmelisiniz eğer yapmaktan korkuyosanız bilgilerini verin ben bildiririm ne demek 8. sınıf öğrencisi bir çocuğun evlendirilmesi lütfen göz yummayın içinizi falan da dökmeyin harekete geçin eğer polise bildirmezseniz açtığınız başlığı ihbar edicem.

Korkunç, kabus gibi birsey. Bildiğin çocuk ya, inanamıyorum. Hadi anne baba böyle, hiç mi aklı başında bir akraba, komşu, tanıdık yok? Off içim burkuldu, bir mutsuzluk çöktü yüreğime bu saatte...

18 yaşından önce evlendirilemez ki suç bu, çocuk gelinlere hayır diye boşa mı yapıldı o kadar şey. Ağlayıp dövünmeyin, sosyal medya elinizin altında, haber merkezlerinin whatsapp ihbar hattı var. Uçan Süpürge Derneği'yle direkt temasa geçebilirsiniz. Siz geçemiyorsanız verin çocuğun ve ailesinin bilgilerini ben geçeyim, buna izin verilemez yani ağlayıp sızlanarak olmaz.

Bı bitmedi gitti şu boş beyinlerin yaptıkları ! Küçücük çocuk ne anlar aile meclisinden ! Şikayet edin lütfen...

Hepiniz haklısınız arkadaşlar tek tek yazamadım. Şikayet etmememin nedeni tam emin olmamak yani kardeşinin hesabında gördüm ablam yazıyor ona da cok benziyor ama yıllar oldu emin olamadım zaten paylaşım nişan gibi birşeydi öyle bi kıyafet sac baş emin olamadım yinede ekran fotoları aldım diğer çocuklara sordum cevap bekliyorum tabiki net öğreneyim tabiki sadece buraya iç dökmekle kalmayacak şikayet edeceğim gerekli her yere

Hepiniz haklısınız arkadaşlar tek tek yazamadım. Şikayet etmememin nedeni tam emin olmamak yani kardeşinin hesabında gördüm ablam yazıyor ona da cok benziyor ama yıllar oldu emin olamadım zaten paylaşım nişan gibi birşeydi öyle bi kıyafet sac baş emin olamadım yinede ekran fotoları aldım diğer çocuklara sordum cevap bekliyorum tabiki net öğreneyim tabiki sadece buraya iç dökmekle kalmayacak şikayet edeceğim gerekli her yere

Emin degilsin yani? Himmm anladim...

Fark etmiyor bana kalırsa, yine ortada bir çocuk gelin var... Fotolari aldıysanız yine aynı şekilde şikayet edebilirsiniz... Buluyorlar emin olun..

Bende öğretmenim 16 yaşında bir kız çocuğunu evlendirdiler. Öğrencim değildi ama duydum.bu tarafta öyle.kizlar 16 15 yaşında evlenir.hemende çocukları olur.ama sana bişey diyim mı? Kızlar da rahat durmuyor.simdi tepki alcam belki ama.burda bir kız servisci ile kaçtı.sonra ne mi oldu.servosci evli cıktı. ne cahillik.kizlar okuma peşinde değil.direk koca bulayın evleneyim peşindeler.anneleri de öyleydi çünkü.onlerinde rol model alacakları bir anneleri var.! Yazık hem kızlara çok üzülüyorum hemde annelerine. Ama şöyle de dusuñuyorum bizde cahil olduk.bizde 15 yaşında olduk.o zamanlar benim aklıma dersten başka bişey gelmezdi.

Back
X