daha da engellendim

Gecen gun bir aya yakin konusup bulustugum insani anlatmistim. bir gunde story atip 6 saat bana donmedigi icin hesap sormustum ve kisi beni ortak arkadaslarimiza kadar engellemisti.

dun bi uygulama indirdim telegram. ve en son online olanlarda ciktigi icin o kisiyi gordum en son 28 mayista girmisken bi anda online oldu ben isimi hallettiktwn sonra baktigimda 5 dk sonra beni oradan da engellemis? yazmadim etmedim bile. cok sasirdim ben canavar degilim ki. aradan 2 belki 3 hafta gecti kini nefreti falan neden bu kadar taze anlamadim.. uzuldum acikcasi. aslinda umrumda degildi ama bu tavri beni meraklandirdi.

instagramdan senden nefret etmiyorum ben, sen neden boyle kin dolusun dagdan tastan engel atiyosun yine de mutluluklar ama benim hakkimda kotu dusunmeni gerketiricek bisi yapmadim yazdim tabi ordan da engelledi.

yani ben zaten artik tamamen bitirdim bu olaylardan sonra... takinti diyecekleriniz var. dogru olabilir. sadece anlamadim ben ona kotu bi sey yapmadim ki neden bu kadar nefret uyandirdi yazmadigim halde engellemis olabilir? farkedip bi de... bambaska bi sey icin girmistim twlwgrama da...

edit: barisma etme vs bi durumum yok sadece anlamlandiramadim o yuzden de merakim dinc kaldi, arkadaslarimi bloklamasi yazmadigim halde bloklamasi vs. nedenini merak ettim sizler ne dusundunuz
Nefret ettiğini sanmıyorum. Sizin bir daha iletişime geçmemeniz için engellemiş sizi her yerden. Yani hayatının herhangi bir yerinde herhangi bir şekilde sizinle iletişime geçmek istemiyor. 7,5 milyar insan içinden bir tanesi sizinle bir daha muhatap olmak istemiyor diye kafanızı yormanıza gerek yok.

Kirdigim insanlar olduysa ozur dilerim. Bazen cok icgudusel davranabiliyorum o yuzden iliskilerim de surmuyor zaten kisisel degil.

Ama hakliymissiniz arkadasim sormadigim halde haberini getirdi.

Sevgilisi varmis 3 haftada iliski yapmis bu yuzden boyle alel acele ekarte edilmisim...

Nedense cok uzuldum ben baya saf oldugum icin ozel bi sey sanmistim. o da dusunuyordur falan diye boyle aniden haberini alinca cok icime oturdu... ben cok hoslanmis begenmistim..

Kirdigim insanlar olduysa ozur dilerim. Bazen cok icgudusel davranabiliyorum o yuzden iliskilerim de surmuyor zaten kisisel degil.

Ama hakliymissiniz arkadasim sormadigim halde haberini getirdi.

Sevgilisi varmis 3 haftada iliski yapmis bu yuzden boyle alel acele ekarte edilmisim...
Erkekler böyle.
En azından çoğu.
Üstünde durmaya değmezler.

Gecen gun bir aya yakin konusup bulustugum insani anlatmistim. bir gunde story atip 6 saat bana donmedigi icin hesap sormustum ve kisi beni ortak arkadaslarimiza kadar engellemisti.

dun bi uygulama indirdim telegram. ve en son online olanlarda ciktigi icin o kisiyi gordum en son 28 mayista girmisken bi anda online oldu ben isimi hallettiktwn sonra baktigimda 5 dk sonra beni oradan da engellemis? yazmadim etmedim bile. cok sasirdim ben canavar degilim ki. aradan 2 belki 3 hafta gecti kini nefreti falan neden bu kadar taze anlamadim.. uzuldum acikcasi. aslinda umrumda degildi ama bu tavri beni meraklandirdi.

instagramdan senden nefret etmiyorum ben, sen neden boyle kin dolusun dagdan tastan engel atiyosun yine de mutluluklar ama benim hakkimda kotu dusunmeni gerketiricek bisi yapmadim yazdim tabi ordan da engelledi.

yani ben zaten artik tamamen bitirdim bu olaylardan sonra... takinti diyecekleriniz var. dogru olabilir. sadece anlamadim ben ona kotu bi sey yapmadim ki neden bu kadar nefret uyandirdi yazmadigim halde engellemis olabilir? farkedip bi de... bambaska bi sey icin girmistim twlwgrama da...

edit: barisma etme vs bi durumum yok sadece anlamlandiramadim o yuzden de merakim dinc kaldi, arkadaslarimi bloklamasi yazmadigim halde bloklamasi vs. nedenini merak ettim sizler ne dusundunuz
Siz de üzülmemek için silin bence

Telegram, uygulamayı hali hazırda kullanıyor olan kişilere, rehberlerindeki bir başka kişi telegrami kurduğu zaman "x kişi telegrama katıldı" diye bildirim gönderir. Beyefendi sizi özellikle farketmemis yani, siz telegram açtığınızda ona bildirim gitmiş o da bunu görür görmez online olup sizi engellemis

Yakinda adam yurt disina kacacak
ahahha cok komiksin ya kocana vakit ayir da onu guldur biraz da yas 12 hesabim yine ceza alcak cok da umrumda degil artik zaten. yeni biri var hayatimda bu sefer iyi gidiyor ders aldim cunku.

sana da baskalarinin acilarina gulmemeyi oneririm. sen de yasarsin cunku :)

Sadece konuştuğunuz için hesap soran insan ileride bana neler yapmaz diye düşünüp kendine saygısından engellemiş. Tartışmak üzmek tarzı değil demek ki. Tartışma çıkaran insanı hemen uzaklaştırmayı tercih etmiş. Onun tercihi üstüne düşmeye gerek var mı? Neden takip ediyorsunuz. Tehlikeli bir davranış bana da biri bilmem kaçıncı dakikada paylaşım yaptın dese korkarım.

Sadece konuştuğunuz için hesap soran insan ileride bana neler yapmaz diye düşünüp kendine saygısından engellemiş. Tartışmak üzmek tarzı değil demek ki. Tartışma çıkaran insanı hemen uzaklaştırmayı tercih etmiş. Onun tercihi üstüne düşmeye gerek var mı? Neden takip ediyorsunuz. Tehlikeli bir davranış bana da biri bilmem kaçıncı dakikada paylaşım yaptın dese korkarım.
Hesap sormak degil o . Konuyu duzgun okuyun

7 saat cevap vermeyip o sirada instaya story atmis. Bunu 2.yapisi. Bana da hos hissiyat vermedi bu . Neden yaptin isin varsa soyle dedim bu???
Kendine saygi ozsaygi ozsevgi bidi bidi ogrenmissiniz burda konuyu bile okumadan yorum yapiyosunuz. Umrumda degil zaten baskasiyla konusuyorum suan, update verdim HAKLIYMISSINIZ diye. olay bu. interner explorer gibi geriden gelmeyin

Ben okurken bunaldım ya ne bu ısrar yazık adama

ahahha cok komiksin ya kocana vakit ayir da onu guldur biraz da yas 12 hesabim yine ceza alcak cok da umrumda degil artik zaten. yeni biri var hayatimda bu sefer iyi gidiyor ders aldim cunku.

sana da baskalarinin acilarina gulmemeyi oneririm. sen de yasarsin cunku :)
Yine çakılacaksın, demedi deme.

yok tanisaniz yaziklik bi adam degil. instagramda parasini masaya koyup paylasan bi adam bu. ben belki gozuktugundrn farklidir dedim ama disardan neyse ici de oymus tas kafa.

aygun aydin gibi .. sosyetesi diye kafayi kiricam artik
Adam istediğini paylaşır nasıl bir adam olduğunı bilemeyiz. Fakat sürekli bu adamı takip etmeyi bıraksanızmı keşke ? Adam sizle hiç birşekilde iletişim kurmak istememiş işte.

Back
X