daha da engellendim

Seni engelleyen adama daha ne yazıp kendini küçük düşürüyorsun ki
Adamın totosu tavan olmuştır
Engelleyecek kadar kaba öküz bir adama mutluluklar mı dileyecem
Yapmayın ya bu kadar değil
Böyle adamlar için üzmeyin kendinizi

Seni engelleyen adama daha ne yazıp kendini küçük düşürüyorsun ki
Adamın totosu tavan olmuştır
Engelleyecek kadar kaba öküz bir adama mutluluklar mı dileyecem
Yapmayın ya bu kadar değil
Böyle adamlar için üzmeyin kendinizi
haklisiniz 🙏 dogru valla yapicak bi sey yok.. inanin biraz tecrubesizligime denk geldi... ama bu da ders ilerde daha duzgun biriyle karsilasirsam onu cileden cikarmam diye teselli oluyorum 😄

Birde birsey soylicem bu bana yazdigin cümle herifin sana yazdigi sözlermi 😚
cok komiksin adam pesimden ayrilmadi ben ustune gidene kadar. ben kendimi de adami da senden iyi biliyorum. senin nasil mutsuz bi hayatin var ki bana boyle kin kusuyosun burda?

konustugum yeni biri bile var benim kendince uzuldugumu mu saniyosun? :D

cok komiksin adam pesimden ayrilmadi ben ustune gidene kadar. ben kendimi de adami da senden iyi biliyorum. senin nasil mutsuz bi hayatin var ki bana boyle kin kusuyosun burda?

konustugum yeni biri bile var benim kendince uzuldugumu mu saniyosun? :KK70:
Konuştuğun biri var ve hala senden köşe bucak kaçan (zengin) herifin tekine takmissin Allah sifa versin bysss

Konuştuğun biri var ve hala senden köşe bucak kaçan (zengin) herifin tekine takmissin Allah sifa versin bysss
ahahahahahha bu daha zengin desem kudurcak gibisin ama tamam hadi icine dert olmasin ahaha

(ama inanir misin bu daha zengin hshdj)

ben yine yikik da olsa zenginden daha zengine gozum yasli da olsa geciyorum sen napiyosun bana byss yazarak mi gelecege yatirim yapiyosun :D sen olmak istemezdim 🥺🥺😄

ahahahahahha bu daha zengin desem kudurcak gibisin ama tamam hadi icine dert olmasin ahaha

😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ohhh ye paralarini üstüne dok dikkat et kacirma elden şaka bir yana sen normal degilsin bana mutsuzsuz diyorsun mutsuz olan sensin hiç bir kadın yeni sevgilisiyle mutluyken eski sevgilisini takmaz yolda görse donup bakmaz kusura bakma otur özelestirini yap banane zenginliginden parasına güveniyor diye vurgulayan bizzat sahsin

😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ohhh ye paralarini üstüne dok dikkat et kacirma elden şaka bir yana sen normal degilsin bana mutsuzsuz diyorsun mutsuz olan sensin hiç bir kadın yeni sevgilisiyle mutluyken eski sevgilisini takmaz yolda görse donup bakmaz kusura bakma otur özelestirini yap banane zenginliginden parasına güveniyor diye vurgulayan bizzat sahsin
ya normal olmayan sensin konuma gelip yok sapik yok 5 yasindasin falan yaziyosun git isine bak sen de o zaman.

ben adamin karakterini soylediklerini neyi neden yapmis olabilir anlayin diye yazdim onlari. daha objektif yorum yapilsin diye. ama senin kafanda agzindan salyalar akarak mm znginmss 🤬😡 olman icin degil. +ben bu konuyu yeni biri yokken acmistim. o kisiye sans vermeye sonradan karar verdim. yani ofkeliysen bana? neden anlamadim, yazma konuma o zaman. konumu guncel tutan sensin.

bana burda yok sapik yok 5 yasinda yok takintili. hakaretin bini bin para,benden olgun halin mi bu senin? Sen bana hakaret et cicek mi uzatcaktim sana? Yazma artik ya uzadikca uzadi.
konuyu begenmeyen insan yorum yapmaz baska yere bakar. sen de benden daha az "takintili" degilsin inan.

ben en azindan bi amac ugruna kendimi geriyorum sende o da yok.

bana burda yok sapik yok 5 yasinda yok takintili. hakaretin bini bin para,benden olgun halin mi bu senin? Sen bana hakaret et cicek mi uzatcaktim sana? Yazma artik ya uzadikca uzadi
🤣🤣🤣🤣

ben yine yikik da olsa zenginden daha zengine gozum yasli da olsa geciyorum sen napiyosun bana byss yazarak mi gelecege yatirim yapiyosun :KK70: sen olmak istemezdim 🥺🥺😄
Nasil agrina gitmisse artık düzeltip düzeltip yorum yapiyor ahahahaha keşke sesli gülme atabilsem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

bana burda yok sapik yok 5 yasinda yok takintili. hakaretin bini bin para,benden olgun halin mi bu senin? Sen bana hakaret et cicek mi uzatcaktim sana? Yazma artik ya uzadikca uzadi.
konuyu begenmeyen insan yorum yapmaz baska yere bakar. sen de benden daha az "takintili" degilsin inan.

ben en azindan bi amac ugruna kendimi geriyorum sende o da yok.
Amaç🤣🤣🤣🤣🤣🤣ayy karnima ağrı girdi ahahahahahaahha🤣🤣🤣🤣

Back
X