Cok haklısın kayınvalideme dediğim gibi kırıldığım çok nokta oldu ama yine de cagırdıgı zaman yardım için hayır diyemedim hiç.Sarma yapmak için çağırdı o gün kızın gelceğini söyleseydi de evet sarardım çünkü hiç hayır diyemiyordum ama bana büyük ders oldu.Şöyle söyleyim kayınvalıdemle bana trıp atabılecegı kadar asla samimi olmadım. Aramızdakı saygıyı daima korudum. Kimi sevdıgı telefonda kiminle konustugu hıc umrumda olmadı. Ben bana olan davranışlarından sorumlu tutarım karsımdakinı. Ötekine Berıkine olan davranışları ilgi alanıma hıc girmedi.
Kızın tanısmak ıstedıgını duyunca mesajı sız atmıssınız mesela, tanısmak istiyorsa evlenınce tanısırız dıyıp kenara cekılseydınız. Neden adim attınız ki?
Kızın geleceğini bilsem de sarardım sarmaları yazmıssınız, dugunume gelip beni tebrik etmeyen kimseye sarma sarmam mesela ben. Icten ıce bilenmem yanı kimseye.
Gösteririm belli ederim.
Bence bunları yapmayın. Mesela kaynananız in trıbını kafanıza takmayın o kadar önemsemeyin cunku gercekten önemli degıl.
Yarın yemege gıtmeyın onlar sızı arayıp cagırana kadar gitmeyin hatta.
Ama dün gittiğimde soru soruyorum cevap bile vermiyor.Siz olsanız yemek yemeğe devam eder misiniz birlikte? Gerçekten çok kırıldığım için gitmicem kıskandığım için düşünebirler umrumda değil.Bence kendi kalitenden ödün verme.aynısı bi akrabamzn basına geldi.büyük gelin kendini geri çekti.şimdi arkasından diyorlarki küçüğü kıskandı.niye kendini bu duruma getiriyosun.laylaylom ol.gül eglen ama mesafeni koru.onlar cok yakınlaşsınlar sorun degil.zaten fazla muhabbet tez ayrılık getiriyor
Bu kız için yaptığım bir sey değil kayınvalideme hayır diyemediğim için yapcağım bir sey olduğu için evet sarardım dedim.Evet gerçekten sinsi benimle hiçbir sekilde konuşmayan numaramı silen kişiden bahsediyorum..Sinsi dediginiz kizin geleceğini bilseniz de sarma saracagınızı söylediniz az önce
Kıza sinsi dıyıp hızmetlenmekte sinsilik bana göre.
Yok artık kıyaslamaya bakKuma gemisi yürür elti gemisi yürümez der annem :) benimde var bitanecik eltim 3 ayda bir görüyorum fazlası zarar diyorum..nedense bu eltiler arasında sürekli bi çekişme olur ama kimse itiraf edemez birbirine..Bi keresinde eltim bana senin eşin benim eşimden daha çok maaş alıyor dedi doğru daha çok maaş alıyor bu seni ilgilendirmiyo ki elticim ..gibi gibi şeyler
Sorduğumda moralinin bozukluk sebebinin bu olduğunu söyleseydi söylücektim..Ya direk sorun ya da yarin gitmeyin sorunca söyleyin sebebini bu kadar sessiz kalmayın
Benim kendimi küçük düşürdüğüm hiçbir konu olmadı neden beni cagırmadın diye sormadım bile..Kendi de gelmiş sonuçta dans filan ettiyse onu görmek istemiştir. Altına bakmak istemiştir. Sizin için olduğunu sanmam. Kv gitmenize bozuldu belki. Sizi kimse davet etmemiş. Kendi kendinizi küçük düşürmüşsünüz.
Bende en cok bunu merak ediyorum biz sevgiliyken nişanlıyken o kadar iyiydi ki kayınvalidem bana karsı evlendik iki gün gitmesek surat yapıyor..Merak etmeyin o kızın yaptığına ben köprüyü geçme sendromu diyorum. Nikahı bassın, kayınvallideniz ondan da gelinlik bekleyince gerçek yüzünü gösterir. Sonra da kayınvalideniz fabrika ayarlarına döner, hiç muhattap olmayın. Ben sevgiliyken kayınvalidesiyle böyle aşırı muhanbetlere girip evlenince aynı kalanı görmedim. Onun derdi şimdi oğlanı kafeslemek , düğün videonuza merak sardıysa , size yapılanı tespit edip daha fazlasını yaptırmak, istedikleri olunca özüne döner. Ama bu süreçte eşinizin arkanızda durması önemli.
Amann hepsi aynı ne yaparsan hep kalpleri iyi olmayan insanlar hep boyledir takma sakin sen takmadikca onlar kudurur bosverrMerhaba herkese.Siz tecrübeli evlilerden yorum bekliyorum..Yaklaşık 2 yıldır evliyim ve bu süreç içerisinde beni sinir eden durumdan bahsetmek istiyorum.Eşimin erkek kardesinin sevgilisi var henüz yüzük falan yok.Daha yeni evli olduğum zamanlar giderdim kayınvalidemin yanına elti adayım arardı saatlerce konuşmalar.. Neyse kendisi il olarak uzakta oturuyor bizden bir kere geldi ve kayınvalidem beni kesinlikle aramadı bende gitmedim.Evlerimiz kayınvalidemle cok yakın ve birlikte yemek yiyoruz.Bu kız bizim düğünümüze geldi benimle hiçbir şekilde konuşmadı tebrik de etmedi neyse dedim belki kalabalıktan fırsat bulamamıştır.Kendisi benimle konuşup tanışmak istiyormuş bende aldım numarasını mesaj attım bir iki defa konuştuk.Sonra baktım ki numaramı silmiş..Bende sildim ve hiçbir sekilde muhabbetimiz yok kendisi kayınvalidemi arar konuşur benim yanında oldugumu bildiği halde bir kere selam soylemedi kac defa yakınlık gosterdiğim halde.. Asla yakın olmak gibi bir çabam da yok ama şimdi anlatıcağıma anlam veremediğim için sizlerle paylaşmak istedim.
Bu kız dün yine gelmiş ve kayınvalidem bize soylemedi bir gun oncesinde bana sarma saralım dedi o kız geliceği içindi kesin.Eşim annesiyle telefonda konuşunca oğrendik o kızın geldiğini ve bizim dugun videomuzu izlemek istiyormuş.Eşim de kendisinden hoşlanmıyor gerçekten cok değişik bir kız sevgilinin annesiyle saatlerce ne konuşabilir bir insan anlamıyorum kayınvalidem kapatmak istiyor bazen kapatmıyor o derece..Kayınvalidem beni hiçbir sekilde arayıp o kızın geldiğini soyleyip gelin demedi kahvaltılar yapmışlar birlikte.İnanın hiç umrumda değil ama bugün gördüğüm surat malasef ki...Akşam hiç gitmeyi düşünmüyordum eşimin ısrarıyla gittik kayınvalideme yemek ısıtıyordu napıyorsun anne dedim cevap bile vermedi.Sonra geldi yine mutfağa iki yabancı gibiyiz bende bulaşık makinesini boşaltıyorum bir yandan.Anne moralin mi bozuk dedim biraz dedi neden diye sordum cevap vermedi.Yemeği goturdu içeriye gelmiyor musun dedi yemicem tokum dedim evime geldim.Sinirimden ağlıyorum ben kırgınım ama o bana trip yapıyor.Neyin tribini yapıyor anlamış değilim.Çağrılmadığım yere neden gidiyim ki şu an sözlü veya evli olsalar inanın bir sey demicem..Eşime söyledim ben artık orda yemek yemem ve gitmem dedim.Sizce haklı değil miyim yorumlarınıza çok ihtiyacım var siz olsanız tavrınız nasıl olurdu??
Davet etme gibi bir durum yok.Ama o kızın geleceğini hiçbir şekilde soylemedi ki bize..Kayinvalidenizin de elti adayinizin da tavri gercekten hic hos degil. Bence de araya biraz mesafe koymaniz sizin için en guzeli. Yalniz sadece merak ettigim için soruyorum. Yemegi hep kayinvalidemlerde yiyoruz demissiniz. Her gun arayip sizi davet mi ediyor? Yoksa siz sadece bu kiz geldigi zamanlarda ozel davet edilmeyi mi bekliyorsunuz?
Yani olabilir de olmayabilir de kızla çok muhabbetim yok..Yemege gitmemenizden ziyade sanki sana karsi doldurmus gibi kv ni
Yani genel olarak belki hakli oldugunuz meseleler vardir kayinvalidenize kirilmakta ama bu konuda cok da hakli gelmediniz bana. Normalde surekli birlikte yemek yerken, elti adayiniz geldiginde sizi de ozel davet etsin istiyorsunuz. Gercekte kiskanmiyorsaniz bile disaridan bakinca sanki kiskanclik yapiyorsunuz izlenimi veriyorsunuz. Ayrica kayinvalideniz evine gelecek olan her kisi için onceden size haber vermek zorunda mi? Bence biraz oturup kendi tavirlarinizi da bir gozden gecirin siz..Davet etme gibi bir durum yok.Ama o kızın geleceğini hiçbir şekilde soylemedi ki bize..
O kadarını bilmiyordum canım belki de dediğin gibi olmuştur.demek istediğim o değil. numarası aynıdır ama Vodafone dan atıyorum bimcelle geçmiştir. ben karta kopyala tele kopyala falan ugrasamiyorum mesela. gerektikçe herkesi yeniden kaydediyorum.
numarası degismemistir ama başka bişi olabilir. veya telefonunu değiştirmiştir. o zamanda numaralar gidiyor.
Sinsi oldugu anlaşılıyor dimi? Gerçekten cok değişik birisi ben konuşmadığım eltimin düğün videosunu izlemek isticem bide ne saçma..Üünde size takılan altınları ayıp, ona göre kendi düğünüyle karşılaştırmak istemiş videoyu isteyerek. Bence en baştan mesafeli olun. Daha düğün olmadan sinsi hareketlere başlamış bu kadın.
Çağrılmadığım konusuna açıklığı şöyle getiriyim.Bana o kızın geliceğini söylemeden sarmayı yaptırdı.İkincisi eşimle konuşunca öğrendik geldiğini ve düğün videosunu izlemek istiyormuş beni arayıp da söyleyebilirdi.Ben aranmadığım için üzülmekten ziyade bana yaptığı tavra gıcık oluyorum.Anlamı var mı sizce?? Ben oğluyla evliyim onlar ise henüz sevgili o kız için bana soğuk davranıyor konuşmuyor..Yani genel olarak belki hakli oldugunuz meseleler vardir kayinvalidenize kirilmakta ama bu konuda cok da hakli gelmediniz bana. Normalde surekli birlikte yemek yerken, elti adayiniz geldiginde sizi de ozel davet etsin istiyorsunuz. Gercekte kiskanmiyorsaniz bile disaridan bakinca sanki kiskanclik yapiyorsunuz izlenimi veriyorsunuz. Ayrica kayinvalideniz evine gelecek olan her kisi için onceden size haber vermek zorunda mi? Bence biraz oturup kendi tavirlarinizi da bir gozden gecirin siz..
Aslında yukarıdaki arkadaş doğru söylüyor. Her gün yemeğe gidip elti geldiği zamanlar gitmediyseniz kv buna kırılmıştır. Elti masum demiyorum, kimsenin içini bilemeyiz.Çağrılmadığım konusuna açıklığı şöyle getiriyim.Bana o kızın geliceğini söylemeden sarmayı yaptırdı.İkincisi eşimle konuşunca öğrendik geldiğini ve düğün videosunu izlemek istiyormuş beni arayıp da söyleyebilirdi.Ben aranmadığım için üzülmekten ziyade bana yaptığı tavra gıcık oluyorum.Anlamı var mı sizce?? Ben oğluyla evliyim onlar ise henüz sevgili o kız için bana soğuk davranıyor konuşmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?