Daha eltim olmadan yaşadığım sorunlar

Cok haklısın kayınvalideme dediğim gibi kırıldığım çok nokta oldu ama yine de cagırdıgı zaman yardım için hayır diyemedim hiç.Sarma yapmak için çağırdı o gün kızın gelceğini söyleseydi de evet sarardım çünkü hiç hayır diyemiyordum ama bana büyük ders oldu.

Ama dün gittiğimde soru soruyorum cevap bile vermiyor.Siz olsanız yemek yemeğe devam eder misiniz birlikte? Gerçekten çok kırıldığım için gitmicem kıskandığım için düşünebirler umrumda değil.

Sinsi dediginiz kizin geleceğini bilseniz de sarma saracagınızı söylediniz az önce
Kıza sinsi dıyıp hızmetlenmekte sinsilik bana göre.
Bu kız için yaptığım bir sey değil kayınvalideme hayır diyemediğim için yapcağım bir sey olduğu için evet sarardım dedim.Evet gerçekten sinsi benimle hiçbir sekilde konuşmayan numaramı silen kişiden bahsediyorum..

Yok artık kıyaslamaya bak

Şimdi yapmazsan bu tavrı ömür boyu yaşayacaksın bu tripleri ..
Açıkça söyle neden davet edilmedik diye sor. Benden gizli ne konuşuyorsunuz bu kadar bu kız daha gelmeden bana nasıl böyle tavır alabiliyor bunun sebebi sizden buldugu yuz olmasin de .
Ayrı evlerde ayda bir görüşüyor olsaydınız amenna diyeceğim ama sonuçta birlikte yiyormussunuz.
Cagirilmamaniz çok ayıp.
Yemek olayinida kesin.
Evinizi yuvanızı bilin .

Benim kendimi küçük düşürdüğüm hiçbir konu olmadı neden beni cagırmadın diye sormadım bile..

Bende en cok bunu merak ediyorum biz sevgiliyken nişanlıyken o kadar iyiydi ki kayınvalidem bana karsı evlendik iki gün gitmesek surat yapıyor..

Amann hepsi aynı ne yaparsan hep kalpleri iyi olmayan insanlar hep boyledir takma sakin sen takmadikca onlar kudurur bosverr

Davet etme gibi bir durum yok.Ama o kızın geleceğini hiçbir şekilde soylemedi ki bize..

Benim kayinvalidem ilk evlendigimde ortada olmayan elti icin benimle kavga etmisti ve kaynım onun icin dunyada tek cocugu. Eden bulur ben sonsuz saygimi gosteriyorum ama ona oyle bir gelin gelecek ki o zaman gorecek benim degerimi. Kardesim senin de ayni sekilde o kiz köprüyü gecene kadar ayıya dayı diyor. Evlensin hele bak gor o zaman gercek yuzunu kızın

Çok sıkıntılı bu elti olayları ya ben de hiç sevmiyorum günahım kadar bile sevmiyorum.Ama kayınvalidem ayrım yapmıyor aramızda neyseki çorap alır ikimize alır ruj alır ikimize alır. Ben büyüğüm bana ablalık yapacaksın o küçük der ona da o büyüğün saygısızlık etmeyeceksin aileyiz güzelce geçinip gideceğiz der herşey kayınvalide bitiyor.Sonuçta bizler gençleriz onun tecrübesi yaşanmışlığı var ölüp gidecekler ailesini bizler büyütüp çoğaltacağız böyle yaparak eline geçecek ki anlamadım.Ne öğretirse öyle gider hatırlatın ona bunu. Sizileri biri birinize alıştırıp elti değilde abla kardeş olun diye yol göstermesi gerekirken yaptıkları hiç sağlıklı değil.

Davet etme gibi bir durum yok.Ama o kızın geleceğini hiçbir şekilde soylemedi ki bize..
Yani genel olarak belki hakli oldugunuz meseleler vardir kayinvalidenize kirilmakta ama bu konuda cok da hakli gelmediniz bana. Normalde surekli birlikte yemek yerken, elti adayiniz geldiginde sizi de ozel davet etsin istiyorsunuz. Gercekte kiskanmiyorsaniz bile disaridan bakinca sanki kiskanclik yapiyorsunuz izlenimi veriyorsunuz. Ayrica kayinvalideniz evine gelecek olan her kisi için onceden size haber vermek zorunda mi? Bence biraz oturup kendi tavirlarinizi da bir gozden gecirin siz..

O kadarını bilmiyordum canım belki de dediğin gibi olmuştur.

Sinsi oldugu anlaşılıyor dimi? Gerçekten cok değişik birisi ben konuşmadığım eltimin düğün videosunu izlemek isticem bide ne saçma..

Çağrılmadığım konusuna açıklığı şöyle getiriyim.Bana o kızın geliceğini söylemeden sarmayı yaptırdı.İkincisi eşimle konuşunca öğrendik geldiğini ve düğün videosunu izlemek istiyormuş beni arayıp da söyleyebilirdi.Ben aranmadığım için üzülmekten ziyade bana yaptığı tavra gıcık oluyorum.Anlamı var mı sizce?? Ben oğluyla evliyim onlar ise henüz sevgili o kız için bana soğuk davranıyor konuşmuyor..

Aslında yukarıdaki arkadaş doğru söylüyor. Her gün yemeğe gidip elti geldiği zamanlar gitmediyseniz kv buna kırılmıştır. Elti masum demiyorum, kimsenin içini bilemeyiz.

O kız sizin eltiniz dahi değil sizin söylediğiniz gibi niye bu kadar dert ettiniz kendinize konuşmuyorsa konuşmasın yazmasın aramasın sormasın kaynanada cagirmasin gitmeyi ver çok mu önemli sanki

Benim kv dugunumde bile daha sevgili olan eltimi bayagi bir kayirdi. İstememe geldi kinama geldi. Beraber uyudular vs simdi çok guzel tokadi yedi. Zaman sadece birazcik zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…