Daha eltim olmadan yaşadığım sorunlar

Bende merak etmezdim konuşmadığım eltimin düğün videosunu.

Neden beni çağırmadın diye sorcağımı hiç sanmıyorum hiç önemli biri değil o kız benim için..

Hiç bilmiyorum eşim annesini aramamış olsa geldiğinden haberimiz yok o şekilde öğrenmiş olduk.Neymiş o kız gelmiş düğün videosunu izlemek istiyormuş saçmalığa bak.Kayınvalidem beni arayıp hadi gel gibisinden söylese düğün videosunu izlemek istiyormuş dese anlarım..

Canım isterse daha çok sevsin ki öyle bence ama ben çağrılmıyorum umrumda da değil takıldığım nokta bu durumda kafaya takacak olan benim tribi yapan kayınvalide..

Can sikacak bir durum yok zaten sende normal olani fazlasiyla dusunup yapiyorsun belli.. daha evlenecekler falan da filan.. sessiz kal canim zaten kayinvalidenin bu gelin adayindan pek mutlu sayilmaz hal ve hareketleri onu gosteriyor. Bir aileye resmi sekolde girsin o zaman gör. Kayinvaliden sana dönüs yapar hatta oturur karsilikli elestirirsiniz onu :)

Şimdi şöyle bir durum var ki morali ne kadar bozuk olursa olsun napıyorsun dediğimde cevap vermiyorsa benim için büyük sorun çünkü asla ben bunu yapmam kimseye.Yapmıcağımın davranışın da bana yapılmasını istemem.Yemek ısıtıyorum de geç beni bu tavrı sinir etti evet..

Çağırmaması değil de benim gördüğüm tavıra üzülüyorum.. Çağrılmadan gelmemi beklemiş gitmediğim için de triplerde..

Hatamın olmadığını tabiki biliyorum.Ben neyin tribini yaptığını bildiğim için özellikle sordum bana deseydi ki gelmediniz çağırmadın dicektim ama sebebini söylemedi moral bozukluğunun..

Kesinlikle aşk olsun ben oğlunun eşiyim bunun farkında değil bence.Farkında olsa bu yaptıklarını yapmazdı zaten..

Kayınvalidemi aynı numaradan görüntülü arayınca anl

Kesinlikle daha iyi olucak bizim için.Aynı numara olduğuna eminim çunku kayınvalideme söylemiştim yeni hat almış olsa söylerdi mutlaka.
Ben 1 yıl içinde 3 telefon değiştirdim ve numaraların hepsi silindi, herkesten tekrar numara almak zorunda kaldım, eltiniz de alabilirdi numaranızı, tabi değer verseydi alırdı

Elti baya adının hakkını verecek belli.
"The Elti"....

Nefret ederim daha bi halt yokken ortada sevgilisinin anasıyla babasıyla gereksiz sanimiyet kuranlardan.
Baya yalakalık yani...
Evet bir erkek olarak eşim bile bu yorumu yaptıysa hani erkek şöyle düşünebilir annemi ne kadar cok arıyor seviyor gibisinden ama bu cok farklı boyutta..

Hayır maddi durumdan değil canım.Bugün evimde yaptım yedik.Kayınvalidem sanıyor ki ben yemek için mecburen gidicem alttan alıcam yok yapmıcam bu defa yeter gerçekten..

Evet bugün evimizde yedik gitmicem bile yanına..

Cok merak ediyorum yalaka olduğunu anlıcak mı

Kv niçin tavır yapıyor anlamadım ama sen içini ferah tut o eltin olacak kız köprüyü geçene kadar bu şekil davranır sonra gerçek yüzünü belli eder hiç merak etme kv de seni mumla arar
Bende anlamadım neyin tribini yaptığını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…