Daha eltim olmadan yaşadığım sorunlar

Yazdıklarımı iyi okumadığınızı düşüyorum.Kız günü birlik gelip gitti.Ben kayınvalideme ertesi günü gittim yani o kız çoktan gitmişti öyle söyliyim..Takıldığım noktayı defalarca kez yazdım anlatmadığım bir nokta da yok bu kadar..

Olaylara dahil olmak istediğim falan yok asla da kıskanmıyorum ben kayınvalidemi neden kıskaniyim ki beni sevse ne olur onu sevse ne olur?? Ben gördüğüm tavıra üzüldüm hepsi bu.Lütfen olayı anlamak istediğiniz gibi anlamayın.

Kayınvalidem ben iki aylık evliyken arkamdan konuşmuş insan hersey bekliyorum gerçekten..

Hiç gitmicem yemeği geçtim.. Ben kayınvalidemi hiçbir zaman bu kadar aramadım hoşuna gidiyor bence içten içe de kıyaslıyor bizi.

Ayyy hic umursama dertsiz basina dert mi aryosun aramassa aramasin konusmazsa konusmasin kv konusursada konussun belliki yaranmaya calisiyo niye umursuyosun ki basit seyler bunlar kocana evliligine evine odaklan boverrr
Öyle yapıcam bundan sonra

Tam duygularıma tercüman çok sağolun gerçekten yorumunuz için beni anlayanlar da var.

Evet ben de tam olarak bunu anlatmaya çalışıyorum zaten “sevse ne olur sevmese ne olur” dert etmeyin hayatınıza bakın buna üzülüp zaman harcayacağınıza kaliteli zaman geçirebileceğiniz insanlarla iletişimde kalın.

Hatamın olmadığını tabiki biliyorum.Ben neyin tribini yaptığını bildiğim için özellikle sordum bana deseydi ki gelmediniz çağırmadın dicektim ama sebebini söylemedi moral bozukluğunun..

Kimse işiteceği sözü bile bile cevap vermez. Kendi hatasını bildiği için size cevap vermemiştir ki kendisi bunu hata olarak bile görmüyordur. Bence sessiz ve uzak kalın siz böyle yaptıkça kendisi kıvranacak ve size gelip neden böyle yaptığınızı soracaktır diye düşünüyorum.

Ayrıca elti adayınızı suçlamayın bütün mesele kayınvalideniz ki bu anne babanızda olabilirdi. Çocuklar kardeşler arasındaki dengeyi anne baba sağlamalı. Birine gidip diğerini, diğerine gidip ötekini çekiştirirlerse kardeşler iyi anlaşamıyor maalesef.

Basit bir durum bence en iyisi fazla samimi olmamak benim düşüncem kaynın sevgilisini size karşı dolduruyor Yani bunu bilinçsizce yapıyor da olabilir o da sizden hoşlanmıyor olabilir söz nişan basit seyler eğer aileye yemeğe kadar geldiyse konu zaten o ilişki ciddiye binmiştir boşa trip atmayın meseleyi haklılık olarak düşünmeyin kayınvalidenizle atanıza mesele koymak arkadaşla aranızla meşelide koymaya benzemez

bütün olayların içerisinde en saçması kızın düğün videonuzu izlemek istemesi zaten. acaba size ne yapıldıysa ona göre daha fazlasını istemek için mi ? yani tavır abes olduğundan ben de uçuk şeyler düşündüm.

niye gitmediniz demiyorum ki. Her gün gidip o gelince gitmediğinize bozulmuştur kv diyorum. Kendince çocuklarının arası iyi olsun istiyordur, eltilerin anlaşamamasına kızıyordur. Trip sebebi bu olabilir sadece demek istedim.

Hiçbir yakınlığım olmadı kendisiyle olmasın da mümkünse..
Kayinvalideden bir süre uzak durun demek istemiştim, hergün görüşmeye gerçekten gerek yok. Hergün görüşünce böyle problemler çıkıyor. Uzak olsun tatlı olsun derler

Ruh hastalari...Sen de aynen tripli ol niye yemegi beraber yiyorsun ki eltin gelmeden elti olmus kv ondan cekecek haberi yok simdi kv ona lazim peki sonrayi dusuno muz

Seviyordum ama içimde bir şeyler koptu sanki çok kırıldım.Ciddidir heralde uzak yerden geliyor iki defadır kayınvalidemi her gün arıyor hiç aksatmadan fln..
Belli olmaz yine de
Ama gercekten de yaptığı davranış çok Kırıcı.
Yerinizde bende olsam aynı şeyleri hissederdim.
Eşiniz ne diyor bu konuda ?

Ben olsam kizla hic konusmam, konusursam da merhaba merhaba ama soguk sekilde. Kv de sormayin anne noldu falan diye mademcevap vermiyor . Cevap vermediyse sorunuza yanindan kalkin. Bir de hiç kendinizi uzmeyin. Esinize de ben onlara gitmem demeyin bence. O giderse siz de gidin.

Bir de kendinizi fazlaca doldurup kötü enerji yüklemeyin Kv yanında da ister istemez böyle davranırsınız normal doğal ama mesafeli oluverin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…