Neye sükredeyim, bu yaşta aldigim dert yük yeter. Bu kadar mutsuzlukta yeter ben artik kaldiramiyorum. Ne annemle Ne de babamla konusmuyorum artikÇok isyan ediyosun sumoshh Allahın gücüne gider. Açtığın her konuda sürekli bir şeylerden şikayetçisin biraz şükretmesini bil lütfen.
Kötü değil mi.. Ben o artık kalbini temiz tut gececek evrelerini gectim. Hicbir sey geçmiyor, daha da kotulesiyor. Ne anlami varki yasamaminokurken üzülmedim dersem yalan olur,ama her nolursa olsun ölmek çözümü değil,herkesin sorunları derdi var belki seninki sana büyük ama karşındaki insanlarında kendine göre büyük dertleri var.içinde hep bi umut olsun,daha iyisi olacak diye,inan bi şekilde o iyi şeyler dönüp dolaşıp seni buluyor,belki 2 gün geç ama buluyor.aklından ölümü çıkart,hayat o kadar da kötü değil inan..
inan bana dünya kadar malın da olsa bi dert mutlaka seni issyan ettirir sanıyo musun ki zenginler hiç dert edinmyor?bence sağlıklıysan nefes alıyosan şükret. evet belki özeniyosun yeni kıyafetlere cok da haklısın ama belki hyat sana cok büyük bi mutluluk sunacak bekle ve isyan yerine şükret ölüm en kolayı bnce bu zorluklarla yaşamakta marifet neyi çağırırsan o başına gelir sen isan ettikçe kötü olur herşey bn bunu bilir bunu söylerim sevgiler..O kadar mutsuz o kadar mutsuzum ki... Tarif edilemeyecek derecede daha hiç olmadığı kadar.
Ben hep elalemin eskisini giymek zorunda mıyım, eski olduğu o kadar belli o kadar zoruma gidiyo ki. Yaşamayan bilmez anlamaz çok zoruma gidiyo çok utanıyorum boğazım tıkanıyo. Gözlerim doluyodu önceden şimdi hüngür hüngür ağlıyorum hemde bağıra bağıra. Yemin ediyorum yarına çıkmayım ki, ortasonda 13 yaşındayken aldığım gömleği hâlâ giyiyorum. Ayağımda yıllar önce aldığım converse yanları yırtıldı hâlâ giyiyorum. Önceden bu kadar takmazdım, zaman geçtikce yaşım büyüdükçe içerliyorum.
Bütün bunlardan ailemi sorumlu tutuyorum. Keşke hiç doğmasaydım, ya da çocukken ölseydim. Kardeşimin engelli maaşı var, onda benim de hakkım var bana 1 kuruş koklatmıyolar. Hayatımda kızlarla bi cafeye oturup kahve bile icmedim. Çok zoruma gidiyo kızlar. Işlere başvuruyorum, zamanında çok genelkulturumu geliştirdim Türkçe haricinde 4 dil biliyorum(ingilizce arapca azerice adigece) ama buna bakmıyorlar. Torpil her yerde torpil.
Bu dünya zenginler içinmiş, benim için değil. Ailemden nefret ediyorum artık, artık ben yaşamak istemiyorum. Neden benim Başıma bunlar geldi. Neden ben? G.erçekten çok zoruma gidiyor. Ben ölmek istiyorum. Insallah ölürüm, paraları da onların olsun borç ödesinler anca. elalemin verdiği kıyafetlere yırtık ayakkabıma sarılır sumosh diye ağlarlar artık.......
Affınıza sığınarak soruyorum, gerçekten bilmediğim için. Kardeşinizin aldığı engelli maaşında hakkınız olduğunu yazmışsınız, aile bireyleri arasında bir dağılım mı oluyor?O kadar mutsuz o kadar mutsuzum ki... Tarif edilemeyecek derecede daha hiç olmadığı kadar.
Ben hep elalemin eskisini giymek zorunda mıyım, eski olduğu o kadar belli o kadar zoruma gidiyo ki. Yaşamayan bilmez anlamaz çok zoruma gidiyo çok utanıyorum boğazım tıkanıyo. Gözlerim doluyodu önceden şimdi hüngür hüngür ağlıyorum hemde bağıra bağıra. Yemin ediyorum yarına çıkmayım ki, ortasonda 13 yaşındayken aldığım gömleği hâlâ giyiyorum. Ayağımda yıllar önce aldığım converse yanları yırtıldı hâlâ giyiyorum. Önceden bu kadar takmazdım, zaman geçtikce yaşım büyüdükçe içerliyorum.
Bütün bunlardan ailemi sorumlu tutuyorum. Keşke hiç doğmasaydım, ya da çocukken ölseydim. Kardeşimin engelli maaşı var, onda benim de hakkım var bana 1 kuruş koklatmıyolar. Hayatımda kızlarla bi cafeye oturup kahve bile icmedim. Çok zoruma gidiyo kızlar. Işlere başvuruyorum, zamanında çok genelkulturumu geliştirdim Türkçe haricinde 4 dil biliyorum(ingilizce arapca azerice adigece) ama buna bakmıyorlar. Torpil her yerde torpil.
Bu dünya zenginler içinmiş, benim için değil. Ailemden nefret ediyorum artık, artık ben yaşamak istemiyorum. Neden benim Başıma bunlar geldi. Neden ben? G.erçekten çok zoruma gidiyor. Ben ölmek istiyorum. Insallah ölürüm, paraları da onların olsun borç ödesinler anca. elalemin verdiği kıyafetlere yırtık ayakkabıma sarılır sumosh diye ağlarlar artık.......
Ama elde bişey yoksa onlar ne yapsın ki ? Bugünler gelip geçici senin için, belki ilerde daha güzel bir hayatın olacak üzme kendini tadını çıkar hayatınNeye sükredeyim, bu yaşta aldigim dert yük yeter. Bu kadar mutsuzlukta yeter ben artik kaldiramiyorum. Ne annemle Ne de babamla konusmuyorum artik
herkesin hayatında kötüler var,benim yok mu sanki?belki senin ki gibi değil ama seninkinden daha kötü..bende çok kez ölmek istedim ama durup düşünce bazı şeylerin geçtiğini geride kaldığını fark edebiliyorsun,mevlananın bi sözü vardır:gül düşünki gülistan olsun..ne kadar kötü düşünürsen o kadar kötü olur.ölmek çözüm değil bunu tekrar söylüyorum,yaşam sadece burdan ibaret değil!Kötü değil mi.. Ben o artık kalbini temiz tut gececek evrelerini gectim. Hicbir sey geçmiyor, daha da kotulesiyor. Ne anlami varki yasamamin
senin ne hakkın var o para da .O para kardeşinin bakım parası değil mi?Sana kıyafet için mi harcayacaklar anlamadım neye isyanınO kadar mutsuz o kadar mutsuzum ki... Tarif edilemeyecek derecede daha hiç olmadığı kadar.
Anne bakim maasi diye geciyor annem aliyor benim ondan cok hakkim varAffınıza sığınarak soruyorum, gerçekten bilmediğim için. Kardeşinizin aldığı engelli maaşında hakkınız olduğunu yazmışsınız, aile bireyleri arasında bir dağılım mı oluyor?
Bu kadar satirdin bunu mu anladiniz tebrikler...senin ne hakkın var o para da .O para kardeşinin bakım parası değil mi?Sana kıyafet için mi harcayacaklar anlamadım neye isyanın
Kardeşinize siz mi bakıyorsunuz?Anne bakim maasi diye geciyor annem aliyor benim ondan cok hakkim var
Böyle yazınca anlaşılıyor, diğer türlü bir garip gelmişti.Anne bakim maasi diye geciyor annem aliyor benim ondan cok hakkim var
öncelikle sen bir sakin ol bakalım yaşın kaç bilmiyorum da bu kadar isyan edilmez aç mısın açıkta mısın sokakta mı yatıyorsun taş mı yiyorsun senden daha kötü durumda olanlar var.Ayrıca o satır gözüme çarptı o yüzden sordum bakım parası kardeşinin bakımı için kullanılıyordur sen kendin için istiyorsun sanırımBu kadar satirdin bunu mu anladiniz tebrikler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?