Sukrediyorum gercekten:)
31 yasina gelmis. gonlunu kadinlarla eglendiren sapkin erkek, haklisiniz..ama hic mi duzgunu yoktur bunlarin?!
Bence de cok iyi oldu, basta uzulmustum acaba kalbini mi kirdim da caydi diye.. bazen cok aptalasiyorum gercekten!
Sukrediyorum gercekten:)
31 yasina gelmis. gonlunu kadinlarla eglendiren sapkin erkek, haklisiniz..ama hic mi duzgunu yoktur bunlarin?!
bu konu beni de çok düşündürüyo..
bu türlü cinsellikle ilgili konuşan insanlar kesinlikle ciddi değil midir yani??
bu türlü cinsellikle ilgili konuşan insanlar kesinlikle ciddi değil midir yani??
ne tür iç çamaşırı diye sorduğunda "paçalı don" giyiyorum deseydin keşke,oracıkta şok olup küt diye giderdi dünyada sapkın düşünceli bi adamdan kurtulmuş olurdu
-Aman bu da pek kastı ya..Kızım oyalanamayacağım seninle,öyle aylarca kurlar,romantizler falan bana göre değil..
Ortalık hiç uğraşmadan yatağa atacağım kızlarla doluyken böyle sevgi pıtırcığı şeklinde dolaşamam.Ters bana o işler.Sen de fazla nazlandın.Hadi güle güle..
Mesajının açıklaması bu canım o adamın..
Geçmiş olsun..Ama bir süre sonra rehberdeki kız stoğu tükenince arar o şimdi.Bu modeller öyle olur.Kazanova tarafları da vardır iki güzel söz,seni özledim falan,kimse senin gibi
değiller.Çiçekler böcekler..İnanırsan üç gün sonra yine aynı adama oluverir..Amann pek de dertliymişim gibi yazdım da gözlemlerim sadece yanlış anlaşılmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?