Daha ilk bulusma bile olmadan!...

Aptallaşmak değil de, bence fazla iyi niyetlisin. (bu tür erkeklere karşı)

ne tür iç çamaşırı diye sorduğunda "paçalı don" giyiyorum deseydin keşke,oracıkta şok olup küt diye giderdi dünyada sapkın düşünceli bi adamdan kurtulmuş olurdu

Peki daha ilk buluşma bile olmadan hangi "ciddi düşünme" ben de oraya takıldım... Yoksa gerisi açık, beyefendi nabız yoklamış, ama olmamış, o da başka kapıya gitmiş, ve nedense sizden önce davranarak...

bu konu beni de çok düşündürüyo..
bu türlü cinsellikle ilgili konuşan insanlar kesinlikle ciddi değil midir yani??

Sukrediyorum gercekten:)

31 yasina gelmis. gonlunu kadinlarla eglendiren sapkin erkek, haklisiniz.. ama hic mi duzgunu yoktur bunlarin?!

Var elbette olmaz olur mu? Ama onlar genelde itici geliyor bize.. Tabiri caizse p.. tip erkekler daha çekici geliyor sonra da ahh niye böyle vahh niye böyle diye sızlanıyoruz

Henüz bir hafta olmuş tanışalı ve ilk buluşmayı sinemada istiyorsa zaten adamın ne olduğu ortaya çıkmış oluyor.
Birde üstüne cinsel sorular soruluncaa.....
Düzgün biri olsaydı eğer ilk buluşmayı seni rahatça görebileceği, konuşabileceği bir yere gitmek isterdi.
Bence çok şanslı olduğunun farkına varmalısın.
Aksi taktirde zamanın boş yere boş birisiyle geçmiş olacaktı.
Gidiyorsa gitsin, emin ol karşına çok iyisi çıkacaktır. :)

Evrimini tamamlayamamış ve muhtemelen hiç bir zaman da tamamlayamacak olan bir erkek müsveddesi daha. Kurtulduğunuza sevinin ve bir dahaki ilişkilerinizde daha dikkatli olun.

bu türlü cinsellikle ilgili konuşan insanlar kesinlikle ciddi değil midir yani??

konuşma tarzı önemli, bukadar cinselliği baside indirgemiş birinden korkulur ve zaman geçtikçede bu korkunun yersiz olmadığı anlaşılır , diye düşünüyorum

-Aman bu da pek kastı ya..Kızım oyalanamayacağım seninle,öyle aylarca kurlar,romantizler falan bana göre değil..
Ortalık hiç uğraşmadan yatağa atacağım kızlarla doluyken böyle sevgi pıtırcığı şeklinde dolaşamam.Ters bana o işler.Sen de fazla nazlandın.Hadi güle güle..

Mesajının açıklaması bu canım o adamın..
Geçmiş olsun..Ama bir süre sonra rehberdeki kız stoğu tükenince arar o şimdi.Bu modeller öyle olur.Kazanova tarafları da vardır iki güzel söz,seni özledim falan,kimse senin gibi
değiller.Çiçekler böcekler..İnanırsan üç gün sonra yine aynı adama oluverir..Amann pek de dertliymişim gibi yazdım da gözlemlerim sadece yanlış anlaşılmasın

ne tür iç çamaşırı diye sorduğunda "paçalı don" giyiyorum deseydin keşke,oracıkta şok olup küt diye giderdi dünyada sapkın düşünceli bi adamdan kurtulmuş olurdu

Benimde aklıma böyle bir cevap geldi keşke söyleseydi konu sahibi çok havalı olurdu

Adamın niyeti belliymis tatlim cok zaman kaybetmeden hayatından çıktığı icin şanslısın

Anlaşılan senin de karşına cinsellik konuşmak isteyen birileri çıkmış.. İlişkin iyice oturmuş, ciddi birşeyler yaşanıyorsa ve sen de istiyorsan neden olmasın..
Ama ilk günden ilk haftadan donunun rengini sorarsa hiç durmayın kaçın ordan kızlarrr :18:

Kesinlikle eğlenilecek kız arıyormuş.. Eğlenemeyeceğini idrak ettiği anda da vazgeçmiş.. Ki iyiki de öyle olmuş..

31 yasina gelmis. gonlunu kadinlarla eglendiren sapkin erkek, haklisiniz.. ama hic mi duzgunu yoktur bunlarin?!

Yasla filan alakasi yok bunun. 40 yasinda da p...nin resmini telefonda, internette desifre eden sapiklar var. Kisilik meselesi. Zamanla tanirsin. Boyle tipler genelde evlilik istemezler direk konuya girerler. Hayatim seninle evlenmek istiyorum ama uzerinde ne var gibi. Evlilik yalani sadece seni kandirmak icindir. O yuzden benimle evlenmek istiyor da her istedigini yapayim demeyeceksin.

Duzgunu var ama genelde uysal oluyor onlar, serefsiz degiller, kadinlarin ilgisini cekmezler.

Son düzenleme:
Arkadaşım sen hakikaten ya çok safsın ya da saf ayagına yatıyorsun.

Sordugun soru bile bir garip...
Neden kestirip atmışmış?

Ayrıca internetten tanıştınız muhtemelen...

Çünkü daha buluşmadık bile diyorsun.
Burdan herkesin buluşmaya şunu giy de git vs demesini mi bekliyorsun?

Tebrik ediyorum pek güzel anlatmışsın bu tipleri

hem evlilikten hem de cinsellikten bahsediyosa ne düşünmem gerek..
yani çok sevdiğini evlenmek istediğini de söylüyosa ama aynı zamanda cinsellik de çok konuşuyo ve bunun da çok önemli olduğunu söylüyosa??

ikinci aşamada baktı olmuyor bu erkek diyecek ki,ben aslında seni denedim nasıl tepki vereceğini ölçtüm,uyuz oluyorum bu lafa da. geçen gün gazetede okudum Türkiye'deki internet kullanan erkeklerin % 45i sanal seks yapıyormuş. Hal böyle olunca da bu erkek milleti iyice cozuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…