Daha ilk bulusma bile olmadan!...

Evlenecek adam cinselliği tutup da hemen konuşmaz...

Erkeklerden nefret ediyorum
İyiki varsın KK

bu konu beni de çok düşündürüyo..
bu türlü cinsellikle ilgili konuşan insanlar kesinlikle ciddi değil midir yani??

Olur mu öyle şey elbette cinsellik konuşmak da yaşamak da ( tabi kendi hayat tarzıma ve düşünce yapıma göre) çok normal.
Hatta olmazsa olmaz.Ama cinsellik öyle politika gibi bir masa başında oturup konuşulacak bir şey değil ki.Sorun varsa çözümü
için konuşulur.Yoksa da yaşanır.
Bu konuda adam baştan bodoslama konuya dalmış.Konu sahibesi de bana dokunma ciddi değilsen diyerek çocukluk yapmış ya orası ayrı mevzu.
Yalnız adam pek bir acemi çapkınmış,ya da fazla doymuş bıkmış uğraşmaktan.Acelesi var olacaksa olur olmazsa yenisi gelsin..

Cinsellik isteyen erkeklerin türü ve nasıl istedikleri bugün ki konumuz...
Bence amaç aynı ama yöntem farklı

Konu sahibi fikir istemiş neden hiç cevap vermiyor kimseye acaba burda olduğu halde ?

Seni yatağa atmak için senle buluşmak istiyormuş, bir arkadaşımızında dediği gibi "iş çıkmayacağını anlayınca" vazgeçmiş.

Hazır kendi görüşmeyelim demişken sakın ne mesaj at ne de ara
Dua et yani, bazıları var peşini bırakmaz psikopatlığın alasını yapar
Bu en azından kendi bırakmış senin o tür bir kız olmadığını anlayınca
Ve zaten kendini belli etmiş kesinlikle sağlam pabuç değil
Yat kalk dua et valla en kısa zamanda kurtulmuşsun..

Son düzenleme:

konuyu sabote etmiş gibi oldum biraz özür dilerim ama benzer bi konu olduğu için sordum:)
yani anlamak istediğim adam cinsellik konuşuyosa direk kafadan ondan ayrılmalı mıyız??

hemen değil aslında 6ay falan oldu ama bunun çok çok önemli olduğunu söyleyen bi insan aramızda yaş farkı var zaten baya..
bilmiyorum kafam çok karışık durup dururken konuyu oraya getirebiliyo yani..

bu çok normal canım,erkeklerin bir çoğunun beyin yerine kullandıkları organları orası..hatta bazılarının beyin diye birşeyin varlığından bile haberi yok zannımca:))..örneğin bu konudaki şahsiyet..eğer düşünme organının farklı bir şey olduğunu bilseydi iç çamaşırından kişilik analizi yapmaya kalkışmazdı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…