hem evlilikten hem de cinsellikten bahsediyosa ne düşünmem gerek..
yani çok sevdiğini evlenmek istediğini de söylüyosa ama aynı zamanda cinsellik de çok konuşuyo ve bunun da çok önemli olduğunu söylüyosa??
ikinci aşamada baktı olmuyor bu erkek diyecek ki,ben aslında seni denedim nasıl tepki vereceğini ölçtüm,uyuz oluyorum bu lafa da. geçen gün gazetede okudum Türkiye'deki internet kullanan erkeklerin % 45i sanal seks yapıyormuş. Hal böyle olunca da bu erkek milleti iyice cozuttu
"Kızım anan seni Kadir gecesi doğurmuş"
Güzin Abla'dan alıntı...
bu konu beni de çok düşündürüyo..
bu türlü cinsellikle ilgili konuşan insanlar kesinlikle ciddi değil midir yani??
hem evlilikten hem de cinsellikten bahsediyosa ne düşünmem gerek..
yani çok sevdiğini evlenmek istediğini de söylüyosa ama aynı zamanda cinsellik de çok konuşuyo ve bunun da çok önemli olduğunu söylüyosa??
Konu sahibi fikir istemiş neden hiç cevap vermiyor kimseye acaba burda olduğu halde ?
ikinci aşamada baktı olmuyor bu erkek diyecek ki,ben aslında seni denedim nasıl tepki vereceğini ölçtüm,uyuz oluyorum bu lafa da. geçen gün gazetede okudum Türkiye'deki internet kullanan erkeklerin % 45i sanal seks yapıyormuş. Hal böyle olunca da bu erkek milleti iyice cozuttu
Konu sahibi fikir istemiş neden hiç cevap vermiyor kimseye acaba burda olduğu halde ?
Evlenecek adam cinselliği tutup da hemen konuşmaz...
Sadece %45 mi:)
Şimdi kaba olacak ama senden iş çıkmayacağını idrak edince kestirip atmış.
Bence sen de hiç üsteleme.
konu sahibi acaba kaç yaşında :S
Olur mu öyle şey elbette cinsellik konuşmak da yaşamak da ( tabi kendi hayat tarzıma ve düşünce yapıma göre) çok normal.
Hatta olmazsa olmaz.Ama cinsellik öyle politika gibi bir masa başında oturup konuşulacak bir şey değil ki.Sorun varsa çözümü
için konuşulur.Yoksa da yaşanır.
Bu konuda adam baştan bodoslama konuya dalmış.Konu sahibesi de bana dokunma ciddi değilsen diyerek çocukluk yapmış ya orası ayrı mevzu.
Yalnız adam pek bir acemi çapkınmış,ya da fazla doymuş bıkmış uğraşmaktan.Acelesi var olacaksa olur olmazsa yenisi gelsin..
hemen değil aslında 6ay falan oldu ama bunun çok çok önemli olduğunu söyleyen bi insan aramızda yaş farkı var zaten baya..
bilmiyorum kafam çok karışık durup dururken konuyu oraya getirebiliyo yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?