Daha ilk bulusma bile olmadan!...

konuyu sabote etmiş gibi oldum biraz özür dilerim ama benzer bi konu olduğu için sordum:)
yani anlamak istediğim adam cinsellik konuşuyosa direk kafadan ondan ayrılmalı mıyız??

canım saati geldi zaten aç yeni konu orda sana cevap verelim.Arkadaşın konusu güme gitmesin

Niyeti iyi olsaydi bu sekilde davranmazdi bana kendini kanitlamaya calisirdi en azindan, ben erkek oslam oyle yapardim sahsen, hatta erkke olmama bile gerek yok, suan bile yapardim aynisini..
Niyet belli adamın seninde niyetin yok uğraşmak istememiş boş ver erkekmiş "Adam" değilmiş.

Bana da ilginc gelmisti basta, fotograf cekimlerinin cogu ic camasiri uzerine ve fotograflari da vardir bir suru, onlari gordukten sonra kanaat getirmistim. Bana sen hangisini begeniyorsun, tarzin hangisi, nasil camasir kullaniyorsun? diye sormustu... ilk basta hosgorulu olmaya calistim, prim vermedigimi gostermeden ama beynimi kemiren soruya daha fazla dayanmadim ve sonuc...

Haklisiniz. Hatta, ilk gorusmeden sonra bir daha hic arayip sormamasi bile geldi aklima. Ilk bulusmada opusmek, sevismek olur mu Allah askina!

Kactim, kurtuldum da cok sukur Allah herkesi korusun boylelerinden.
canım üzülerek söylüyorum bu arkadaşın niyeti farklı kaç kurtul bence

Sorguladim cunku acaba cok mi sIktim diye dusundum, 2 kez daha buna benzer sorular sormustum ama ona atifta bulunmadan sormustum. hep inkar etmisti ama bu sefer inkar bile etmedi, hemen kestirip atinca da boyle dusundum..

Evet, hem de daha ilk konusmamizda sormustu:)
Bence de, sey budalasiymis Allahim hep beni mi bulur boyleleri anlamiyorum..

Varmis varmis :) herkese soruyor demek ki :)
iç çamaşırı şeklinden ve renginden kişilik analizi başka ne gibi yetenekleri var acaba :103: serseri

Evet, cok sukur :) icim simdi daha rahat sizlerin sayesinde..

Bnece bu kisinin bana karsi yaklasimi anormal.. ve bana boyle hissettirdigi icin ve bana seffaf ve net olamadigi icin
ben boyle davranmak zorunda kaldim. Siz belki dediginiz gibi yapabilirdiniz ama ben bunlari yapip da ilk bulusmada
tanimadigim bir adama kendimi opturup taviz veremezdim... Onu tanimaya calismak demek, kendimden taviz vermem demek oldugu icin bunu yapamadim. :) Dusuncelerim cocukca olabilir ama masum oldugunu dusunuyorum, o kisinin ise masum olmadigini...

Hayatini eglenceyle geciren bos insanlar grubuna giriyor, hep kadinlar kotu yola dusmez ya? dediginiz gibi yolu yol degil..
Adamın yolu , yol değil !

Kesinlikle... zaten biri olamzsa baskasi olur dusuncesiyle yasayan biri bence.. etrafinda bir suru kadin var ve biri olmasa digeri olur ne de olsa kendisi gibilerden cok var..

Ben de buyuzden bazen kendime cok kiziyorum, aptallasiyorum...
çok özür dileyerek yazıyorum
adam seni yatağa atmanın derdinde ,, sen kalkmış hemen kestirip atmasi normal mi diye soruyosun.,,,

Uzulmuyorum:) uzuldugum boyle birine rastlamis olmam, nasil bir izlenim birakiyorum ki bana boyle davraniyorlar diye uzulmem,, ben kotu kizlara mi benziyorum diye dusunmeden edemiyorum...
Böyle davranması normal. Adam baktı, senin aklının bel altında olmadıgını anladı ve rotasını değiştirdi. Bu kadar basit. Kaybettiğine hiç mi hiç üzülme, bence sevin :)

cidden çok zor bunlar bu yaşlarına kadar nasıl bekar kalıyo anlamak güç:)

sen kestirip atamadığın için onun kestirip atması isabet olmuş adamın niyeti bariz belli ne umuyorsun ki hala kendi adına sevinmelisin

konuyu sabote etmiş gibi oldum biraz özür dilerim ama benzer bi konu olduğu için sordum:)
yani anlamak istediğim adam cinsellik konuşuyosa direk kafadan ondan ayrılmalı mıyız??
yani senin de ne beklediğine bağli karşındaki erkek sana saygı gösteriyorsa ciddidir ....kriterimiz bu ....sen desen ki ben cinselliğimi evlendiğimde yaşamak istiyorum bakalım seni beklemek isteyecek mi .....yoksa sen cinsellik yaşamayı problem atmiyorsan bak bakalım başka konularda sana saygı gösterecek mi

Adamı hemen yerden yere vurmayın ama kızlar.
31 çok sıkıntılı bir yaştır erkekler için
Adamın belki de iç çamaşırı fetişi var..Yazık Allah başka dert vermesin ne diyeyim

evet tatlım benim sevgilim de çok konuşuyo ama ben bundan rahatsızlık duymuyorum şu anlamda yeni değiliz artık birbirimizi biliyoruz ama yine de şimdi bu yorumları okuyunca soru işareti oluşuyo insanın aklında..
evlilik bahane mi acaba diye... çoğu konuşmasında böyle çünkü zaten düşkün olduğunu da söylüyo..
bilmiyorum ama korkuyorum

O kadar çok sapık var ki, kime nasıl güveneceğiz bilmiyorum.
Bundan seneler önce bir arkadaşım biriyle tanışmıştı.
O kadar sevimli bir yüzü vardı ki anlatamam, kimse demez bu bu kadar sapıktı diye.
Sapık diyorum çünkü. 2. buluşmalarında kıza diğer buluşmamızda yataktan çıkmayız, malum dönemine denk gelmez dimi? demişti.
Hala hatırlıyorum gün gibi
Bence sende erken yırtmışsın. Sana bu yüzünü göstermeyip sinema salonunun ortasında neler yapardı kimbilir:26:

Adamın yolu , yol değil !
Haklisiniz, hep kadinlar dusmez ya kotu yola dimi ama?

Ben de sukrediyorum, mubarek Ramazan ayinda Allahim korudu gercekten...

çok özür dileyerek yazıyorum
adam seni yatağa atmanın derdinde ,, sen kalkmış hemen kestirip atmasi normal mi diye soruyosun.,,,
Sebebi, 2 kere sormustum buna benzer soruyu. Cunku ben de onu tanimak istiyordum, amacini anlamak ve ona guvenmek istiyorum...
Böyle davranması normal. Adam baktı, senin aklının bel altında olmadıgını anladı ve rotasını değiştirdi. Bu kadar basit. Kaybettiğine hiç mi hiç üzülme, bence sevin :)
Evet, biri olmazsa digeri olur mantigiyla dimi? haklsiniz.. nasil bu kadar zalim olabiliyorlar anlamiyorum...

Kusura bakma da sen oltaya gelmeyince arkasını döndü. Akıllı kızmışsın, kurtulmuşsun. Sonradan çok pişman olurdun. Zaten niyetini iç çamaşırını sorarak belli etmiş daha buluşmadan...Arkana bile bakmadan kaç kurtul...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…