Açıkçası benim istemem var diye dünya durmuyor, dünyanın en mühim şeyi değil, insanların işi gücü olabilir müsait olmayabilirler, gelemeyebilirler. Zaten kimse kardeşinin ablasının , abisinin isteme merasimine bile isteye gitmemezlik yapmaz, demek ki gelemeyecek sebebi varmış. Ben böyle bir durumda alınmam, karşımdaki kişinin ablasına , demekki müsait değilmiş gelemedi keşke burda olsa gorebilseydi diye düşünürüm. Daha hiç tanışmadığı bana gıcıklık olsun diye , kardeşini yalnız bırakacak değil, demekki gelemedi diye algılarım.
Ve de arayıp tebrik etmesini de beklemem, mesaj atsa kafi teşekkür eder geçerim , yüzyüze gorustugumuzde telafi ederiz ,zamanla da samimiyet olacaksa olur.
Kız okumamış olabilir o konuda günahını alamam dedim zaten ama gördü de bir teşekkür ederim yazmadı ise hoş değil bence. Ben konu sahibinin de tanışmaya tenezzül etmediğini düşünmüyorum, denk gelmemişlerdir olmamıştır, zamanla olur.
Konu sahibi sen yine de benim gazıma gelme, belki de hiç görmedi mesajini, zamanla tanıdıkça anlarsınız birbirinizin niyetini.
Gördü canım. Ben yine az önce kardeşimi aradım. Kızla da konuştum böyle bişey olmadı gibi. Yani şimdi sürekli internettyiz ya normal geliyor bana normal geldi oradan mesaj yazmak zaten arkadaşlık da ekledim..