Daha ilk günden...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kedimediyedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2018
1.157
330
123
Merhabalar.
Bir konuda sizin görüşlerinizi merak ediyorum ben mi yanlış düşünüyorum yoksa çok mu ince düşünüyorum şimdiden teşekkürler herkese
Çok detay vermek istemiyorum
Ben birini davet ettim daha doğrusu esim davet etti disardayim işlerim vardı
Her neyse eve onlar gelmeden 1 saat önce geldik pek bişey hazırlaamadim açıkçası yani çay yanina klasik tatlı kuruyemiş şeklinde. neden bunu yazdım belki baglanti kurabilirsiniz diye.
Neyse gayet samimi olmaya çalışırken ben, hanımın dedikodu için kendini parçalarcasına herseye maydanoz olma çabaları.
Daha son damla icilmeden ben o sıra bebeğe dönerken
Dur canım ben doldurayim demeleri( mutfağı kontrol etmek)
Kizina sesli oyuncak kullanmamasını( dedikodu duyamaz diye)
Kütüphanemi güya alaya alması
Vs vs ama eşi tam tersi
Şimdi bu kadin sanki çok meraklıymisim gibi
Beni gruba alacağını artık tek kalmayacağını b söyledi
Ama gidiş o gidiş.
Acaba diyorum benden malum kısır dolma v şeklinde menü mi beklemişti de
Olmadı
Ne diyorsunuz

Altın günü kadını havası alamamış demek ki sizden, bu yüzden de gruba almaya pek niyetli değil sanırım ama şükür sebebi resmen bu. İnşallah tamamen unutur da almaz gruba diye dua edin bence

Daha son damla icilmeden ben o sıra bebeğe dönerken
Dur canım ben doldurayim demeleri( mutfağı kontrol etmek)

Ay nasıl ev sahibisiniz nasıl tuhaf birisiniz
Biri kalkıp çay dolduruyor diye nasıl mutfağımı kontrol etmeye çalışıyor diye düşünüyorsunuz
Bu ne art niyet
Bir de samimi olmaya çalışırken diyorsunuz
Resmen sinsilik

Oyuncak mevzusunu da anlamadım ama iddia ettiğiniz gibi o dedikodu arıyorsa bile siz bin betersiniz bence

Gerçekten herkesin evine gidilmez ya
Herkesin bir kuru çayı içilmezmiş demek ki
Yediği içtiği şifa olsun bana uyan bir kadın değilmiş deseniz amenna da.
Ne ayıp Allah korusun sizin gibilerden

Elit kişiliğinize uymamış.
Girmeyin böyle ortamlara size uymaz demiştik. Dediğimiz de çıktı. Dakika bir gol hemen aşağıladınız insanları.
Evinize davet ettiğiniz insana da hazırlık yapmanız lazım. Geleceklerinden haberiniz var ama hiç bir şey yok.

Kadın sizi aramamakla haklı. Gözünüz aydın kurtuldunuz varoş kesimden

Hayır şöyle gerçekten samimi içtenlikle benden önce çay doldursa çok sevinirim ki evime gayet misafir kabul ettim herşeyimi mutfağımi bilen var hiç öyle düşünmedim
Ama o kadra belliydyi ki benden alıp başkasına goturceek malzeme bulmasına

siz evinize gelen kişiyi "DEDİKODU İÇİN GELDİ" diye ağırlamışsınız belli ki. Çok terbiyesizsiniz

Ama dışardan geldim yani ilk tanışma için gün menüsü biraz absürt olmaz mı sizce
Bir de şıkır şıkır gelmiş ti çaya

Amiiiiiiinnnn.Yazmak istediğim ama zaten anlamaz diye üşendiğim tüm duygularıma tercüman olsumuşsunuz.elinize sağlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…