Daha ilk günden...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama dışardan geldim yani ilk tanışma için gün menüsü biraz absürt olmaz mı sizce
Bir de şıkır şıkır gelmiş ti çaya
kimse sizinle dedikodu yapmayacak burada. Misafirinizi eleştirmeyecek. Hani evinize dedikodu için gelmiş ya bence siz kadının dedikodusunu burada yapmak için özellikle çağırıp özellikle o menüyü koydunuz önüne. Saygısızlık yaptığınız

Olaylar arasinda iliskisiz baglantilar kuruyorsunuz.

Bebeginiz var diye size yardimci olmak adina cay dokmek istemistir
Ayrica toplu alanlarda, hastane otobus gibi yerlede bende cocuguma gurultulu oyuncaklar vermiyorum.
Ama.ben doldurabilridim
Sonuçta ilk tanışıklık için biraz fazla samimiyet değil mi

E benimde dün geldi eşimin arkadaşı ve karısı kadın sürekli çayı ben ikram edeyim kahve yapıyorum ben dağıtaym dedi bende Allah razı olsun dedim yardım ediyor işte daha nolsun bu arada kısır dolma yapmıştım Allah'tan yahu o kanıya nasıl vardınız

Şu gündüz kuşağı programındaki buldumcuk pembik gelinleri çok izlemissiniz . Umarım gruba almazlar

Çocuk kitapları değil de yetişkinlerin okuyacağı türden kitapların olduğu bir kütüphane için böyle mi dedi?
Evet

Ama o Samimiyeti görmedim işte
Yoksa benim mutfağıma falan ne arkadaşlarım var

Ama o Samimiyeti görmedim işte
Yoksa benim mutfağıma falan ne arkadaşlarım var

Var ama hiç biri yanınızda yok Bu insanlara muhtaç olmuş arkadaşlık dileniyorsunuz . Neyse ki sizden akıllı çıkmışlar da sizi gruba almamışlar

Hazırlık yapmayınca elit olunuyor tabi bilmiyor muydun?
Kendi davet edip misafirden bir saat önce eve gelmiş.
Bunu bile bilerek yazmış.
Eve gelen kadının kıyafetine, yardım etme isteğine kadar laf edip, dedikodu yapmak istiyor burada.
Neyse ki kadın almamış gruba.
Samimiyetsiz halini ilk günden anlamış demek ki.

Tamam diyelim ki kadın dedikodu için gelmiş olsun yine de kısır börek yapmamanızla ne alaka
Ve böyle biriyle gruba girmeye çalışıyorsunuz, neden?
Kaldı ki mutfağı kontrol için kalkmasıyla gerçekten sadece çay doldurmak için kalkması arasındaki fark nedir
Nasıl anladınız bunu, kalkışından mı :))

Ben bebeği olan birini kendime hizmet ettirmem
Kalkarım ona da doldururum çayı kendime de
Ben böyle düşündüğüm için başkası da böyle düşünür zannederim
İnsan kendinde olmayan fikri başkasına yakıştıramıyor demek ki

Siz bence yeni insanlarla tanışmayın

Ama dışardan geldim yani ilk tanışma için gün menüsü biraz absürt olmaz mı sizce
Bir de şıkır şıkır gelmiş ti çaya
Menü denince aklınıza tek gelen kısır dolma mı? Çay yanına ikramlıklar nedir öğrenmenizi tavsiye ederim, misafir ağırlamak için değil bilginiz olsun kenarda dursun diye.

Evinize ilk defa gelen biri misafir gideceği insanlara saygısından temiz ve şıkır şıkır giyinir, bu bir görgüdür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…