- 12 Mayıs 2018
- 1.157
- 330
- 123
- Konu Sahibi kedimediyedi
-
Yani başta öyle düşünmedim sonradan böyle manzara olunca otomotik öyle düşündümsiz evinize gelen kişiyi "DEDİKODU İÇİN GELDİ" diye ağırlamışsınız belli ki. Çok terbiyesizsiniz
kimse sizinle dedikodu yapmayacak burada. Misafirinizi eleştirmeyecek. Hani evinize dedikodu için gelmiş ya bence siz kadının dedikodusunu burada yapmak için özellikle çağırıp özellikle o menüyü koydunuz önüne. Saygısızlık yaptığınızAma dışardan geldim yani ilk tanışma için gün menüsü biraz absürt olmaz mı sizce
Bir de şıkır şıkır gelmiş ti çaya
Çocuk kitapları değil de yetişkinlerin okuyacağı türden kitapların olduğu bir kütüphane için böyle mi dedi?Şöyle çocuk için önceden başlanmış puhahahaha gibisinden
Ama.ben doldurabilridimOlaylar arasinda iliskisiz baglantilar kuruyorsunuz.
Bebeginiz var diye size yardimci olmak adina cay dokmek istemistir
Ayrica toplu alanlarda, hastane otobus gibi yerlede bende cocuguma gurultulu oyuncaklar vermiyorum.
E benimde dün geldi eşimin arkadaşı ve karısı kadın sürekli çayı ben ikram edeyim kahve yapıyorum ben dağıtaym dedi bende Allah razı olsun dedim yardım ediyor işte daha nolsunMerhabalar.
Bir konuda sizin görüşlerinizi merak ediyorum ben mi yanlış düşünüyorum yoksa çok mu ince düşünüyorum şimdiden teşekkürler herkese
Çok detay vermek istemiyorum
Ben birini davet ettim daha doğrusu esim davet etti disardayim işlerim vardı
Her neyse eve onlar gelmeden 1 saat önce geldik pek bişey hazırlaamadim açıkçası yani çay yanina klasik tatlı kuruyemiş şeklinde. neden bunu yazdım belki baglanti kurabilirsiniz diye.
Neyse gayet samimi olmaya çalışırken ben, hanımın dedikodu için kendini parçalarcasına herseye maydanoz olma çabaları.
Daha son damla icilmeden ben o sıra bebeğe dönerken
Dur canım ben doldurayim demeleri( mutfağı kontrol etmek)
Kizina sesli oyuncak kullanmamasını( dedikodu duyamaz diye)
Kütüphanemi güya alaya alması
Vs vs ama eşi tam tersi
Şimdi bu kadin sanki çok meraklıymisim gibi
Beni gruba alacağını artık tek kalmayacağını bsöyledi
Ama gidiş o gidiş.
Acaba diyorum benden malum kısır dolma v şeklinde menü mi beklemişti de
Olmadı
Ne diyorsunuz
Şu gündüz kuşağı programındaki buldumcuk pembik gelinleri çok izlemissiniz . Umarım gruba almazlarMerhabalar.
Bir konuda sizin görüşlerinizi merak ediyorum ben mi yanlış düşünüyorum yoksa çok mu ince düşünüyorum şimdiden teşekkürler herkese
Çok detay vermek istemiyorum
Ben birini davet ettim daha doğrusu esim davet etti disardayim işlerim vardı
Her neyse eve onlar gelmeden 1 saat önce geldik pek bişey hazırlaamadim açıkçası yani çay yanina klasik tatlı kuruyemiş şeklinde. neden bunu yazdım belki baglanti kurabilirsiniz diye.
Neyse gayet samimi olmaya çalışırken ben, hanımın dedikodu için kendini parçalarcasına herseye maydanoz olma çabaları.
Daha son damla icilmeden ben o sıra bebeğe dönerken
Dur canım ben doldurayim demeleri( mutfağı kontrol etmek)
Kizina sesli oyuncak kullanmamasını( dedikodu duyamaz diye)
Kütüphanemi güya alaya alması
Vs vs ama eşi tam tersi
Şimdi bu kadin sanki çok meraklıymisim gibi
Beni gruba alacağını artık tek kalmayacağını bsöyledi
Ama gidiş o gidiş.
Acaba diyorum benden malum kısır dolma v şeklinde menü mi beklemişti de
Olmadı
Ne diyorsunuz
Ben sahsen kimsenin mutfagina girmem ancak bana gelenler bebegim olduğu için çayını kendisi alir. Hatta tabaklari toplayip mutfaga getiren, makineye dizen misafirlerim bile olmustu.Ama.ben doldurabilridim
Sonuçta ilk tanışıklık için biraz fazla samimiyet değil mi
kimse sizinle dedikodu yapmayacak burada. Misafirinizi eleştirmeyecek. Hani evinize dedikodu için gelmiş ya bence siz kadının dedikodusunu burada yapmak için özellikle çağırıp özellikle o menüyü koydunuz önüne. Saygısızlık yaptığınız
EvetÇocuk kitapları değil de yetişkinlerin okuyacağı türden kitapların olduğu bir kütüphane için böyle mi dedi?
Aman AllahımŞu gündüz kuşağı programındaki buldumcuk pembik gelinleri çok izlemissiniz . Umarım gruba almazlar
Ben de girmem ama çay dolduracak bir sıkıntı yoktu haniBen sahsen kimsenin mutfagina girmem ancak bana gelenler bebegim olduğu için çayını kendisi alir. Hatta tabaklari toplayip mutfaga getiren, makineye dizen misafirlerim bile olmustu.
Gruba almaması isabet olmuş sjsjjsjsj
Ama o Samimiyeti görmedim işteE benimde dün geldi eşimin arkadaşı ve karısı kadın sürekli çayı ben ikram edeyim kahve yapıyorum ben dağıtaym dedi bende Allah razı olsun dedim yardım ediyor işte daha nolsunbu arada kısır dolma yapmıştım Allah'tan yahu o kanıya nasıl vardınız
Ben de girmem ama çay dolduracak bir sıkıntı yoktu hani
Gerçekten öyle miKadın hoşlanmamış sizden demek ki.
Açıkcası ben olsam kuruyemiş falan koymam evime gelen misafire .
Kısır mısır diye dalga geçmişsiniz de.
Güzel birşeyler ikram etmek banallık değil
Ama o Samimiyeti görmedim işte
Yoksa benim mutfağıma falan ne arkadaşlarım var
Hazırlık yapmayınca elit olunuyor tabi bilmiyor muydun?Elit kişiliğinize uymamış.
Girmeyin böyle ortamlara size uymaz demiştik. Dediğimiz de çıktı. Dakika bir gol hemen aşağıladınız insanları.
Evinize davet ettiğiniz insana da hazırlık yapmanız lazım. Geleceklerinden haberiniz var ama hiç bir şey yok.
Kadın sizi aramamakla haklı. Gözünüz aydın kurtuldunuz varoş kesimden
Hayır şöyle gerçekten samimi içtenlikle benden önce çay doldursa çok sevinirim ki evime gayet misafir kabul ettim herşeyimi mutfağımi bilen var hiç öyle düşünmedim
Ama o kadra belliydyi ki benden alıp başkasına goturceek malzeme bulmasına
Menü denince aklınıza tek gelen kısır dolma mı? Çay yanına ikramlıklar nedir öğrenmenizi tavsiye ederim, misafir ağırlamak için değil bilginiz olsun kenarda dursun diye.Ama dışardan geldim yani ilk tanışma için gün menüsü biraz absürt olmaz mı sizce
Bir de şıkır şıkır gelmiş ti çaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?