- 6 Şubat 2013
- 1.277
- 1.226
- 333
- Konu Sahibi kedimediyedi
-
A kurtarmaz yalnız elit hanım. Senin kütüphane süs olsun diye mi var? Aç oku bari.Ayyyy çok pardon oraya a yi sen koy artik
Cok sağol sazan hanimA kurtarmaz yalnız elit hanım. Senin kütüphane süs olsun diye mi var? Aç oku bari.
Benzer şeyler yazacaktım bende.Gittigim heryerde çayimk kendim doldurun ev sahibine yüküm az olsun diye,kızlara sesli oyuncak actirmam yanımda getirmem ki etraf huzursuz olmasın diye..Ay nasıl ev sahibisiniz nasıl tuhaf birisiniz
Biri kalkıp çay dolduruyor diye nasıl mutfağımı kontrol etmeye çalışıyor diye düşünüyorsunuz
Bu ne art niyet
Bir de samimi olmaya çalışırken diyorsunuz
Resmen sinsilik
Oyuncak mevzusunu da anlamadım ama iddia ettiğiniz gibi o dedikodu arıyorsa bile siz bin betersiniz bence
Gerçekten herkesin evine gidilmez ya
Herkesin bir kuru çayı içilmezmiş demek ki
Yediği içtiği şifa olsun bana uyan bir kadın değilmiş deseniz amenna da.
Ne ayıp Allah korusun sizin gibilerden
Olay sesli oyuncak açtı açmadı değil ki.Benzer şeyler yazacaktım bende.Gittigim heryerde çayimk kendim doldurun ev sahibine yüküm az olsun diye,kızlara sesli oyuncak actirmam yanımda getirmem ki etraf huzursuz olmasın diye..
Konu sahibi herkesin mutfağı kütüphanesi var.
Siz biraz olaya farklı bakıyor yada yorumluyor olmayasınız
5 Ocak 2023
@Mune , konu sahibi lojmana yeni taşındı. Eşinin lojman hakkını kullanıyorlar yanılmıyorsam. Kendisi yeni komşularına dair görüşlerini ( üstte yer alan mesaj ) dile getirmişti.
Bu ziyarette "lojmana hoşgeldiniz" ziyaretiydi muhtemelen.
O zaman bu anekdot sizin icij de geçerli bu kadar genelleme arttırarak bende diyorum kiYa bi de bu lojmanda oturup lojmandaki diger kisileri asagilayanlar da beni benden aliyor.
Esleriniz ayni isi yapiyor demek ki es seciminiz benzer, yasadiginiz hayat benzer, boyle mesleklerde genelde benzer sosyokulturel yapida olan insanlar olur yani ne kadar farkli olabilirsiniz
Konudan anlasildigi gibi, evime dedikodu yapmaya geldiiiii hezeyanini, kadinin her yaptiginin dedikodusunu yapan konu sahibi zaten sosyokulturel olarak ayni seviyede oldugunu gosteriyor bize.
İşte soruyorum dert miTam olarak buradaki dert nedir ?
O zaman bu anekdot sizin icij de geçerli bu kadar genelleme arttırarak bende diyorum ki
Siz de aynısıniz o zaman bu kadar içerden bildiğinize göre
Sosyokültürel lafı da tam bir tüy
Dert görmemiş biriyseniz dert olabilirde . O kadar ağır derrtler varki takılmayın böylr konulara derim ben . Ayrıca kalkıp çay almasında bi sakınca bence yok ne güzel yük olmayan herşeyi ev sahibinden beklemeyen misafiri severim ben .İşte soruyorum dert mi
İşte soruyorum dert muTam olarak buradaki dert nedir ?
Peki teşekkür ederimDert görmemiş biriyseniz dert olabilirde . O kadar ağır derrtler varki takılmayın böylr konulara derim ben . Ayrıca kalkıp çay almasında bi sakınca bence yok ne güzel yük olmayan herşeyi ev sahibinden beklemeyen misafiri severim ben .
Sana 3 vakte kadar ban görünüyor yine. Her konun aynı şekilde bitiyor bilmem farkında mısın? Artık sorunu kendinde arama vakti gelmedi mi?Cok sağol sazan hanim
Bansız olanların da hayat mıSana 3 vakte kadar ban görünüyor yine. Her konun aynı şekilde bitiyor bilmem farkında mısın? Artık sorunu kendinde arama vakti gelmedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?