- 12 Temmuz 2006
- 57.706
- 220.424
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi kedimediyedi
Hanımlar sakin lütfen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adı bende saklıHimm en azından birinci değilim inşallah
Siz baya da bu insanlarla görüşmek içlerinde olmak istiyorsunuz ama sürekli eziklemek ve böylece kendi egonuzu tatmin etmek için.
Şöyle oldu ısrarla o güne istediler aslında bir neviKendileri davet etmiş daveti de kendilerini ayarlayarak yapmışlarsa o zaman çay yanına küçük çocuğu olduğunu da göz önünde bulundurarak, pratik ikramlıklar hazırlayabilirlerdi karı-koca.
Eş mutfağa girmiyor mu acaba![]()
Böyle tiplerle karşılaştım. Aslında o grupla gezerler takılırlar ama hep bi ben sizin gibi değilim havaları vardır grubun içinden de çıkmazlar ama tam dahil de olmazlar. Aşağılık kompleksi diye yorumluyorum.Oba başı olmak istiyor belli ki
Bak gerçekten hiç öyle değilimYoo yapıyorum.
Ama senin gibi farklı görünmeye çalışmıyorum.
Sen kendi kendine elit takılmaya çalışıyorsun ya hani. Komik oluyorsun sadecee.![]()
oynak(!) beyi ? DMLdjaflfjkfaOba başı olmak istiyor belli ki
ÖylesinBak gerçekten hiç öyle değilim
Hangi grupBöyle tiplerle karşılaştım. Aslında o grupla gezerler takılırlar ama hep bi ben sizin gibi değilim havaları vardır grubun içinden de çıkmazlar ama tam dahil de olmazlar. Aşağılık kompleksi diye yorumluyorum.
Aaa ama olur mu öyle şeyEşi mutfağa girerse komşu onun da dedikodusunu yapar diye sokmamış olabilir. Eve misafir değil sanki magazincileri alıyor
Anladım ama eşiniz niye bir şey yapmadı? Mesela kek börek yapmasını bilmiyorsa en azından dışarıdan hazır ikramlık alıp çayı demleyebilirdi veya ortalığı silip süpürebilirdi, eşinize sadece çay içip sohbet edemeyeceğini söyleyin, misafir ağırlayacağınızda o da bir şeyler yapsın.Şöyle oldu ısrarla o güne istediler aslında bir nevi
1 saat içinde ben hem kızımla ilgilenmek durumunda kaldım hem d kendimle
Üstüne bir de hazır tatlı aldım onu da belirtelim ama çok dar ve kısa zamanda oldu bu misafirlik
Ben en azından daha sonra geniş bir zamanda daha özenli yapmayı düşündüm açıkçası
O kadar da değil yani
Öylesin ve yazı diliyle bile ziyadesiyle iticisin.Bak gerçekten hiç öyle değilim
Bir insanın misafirini nasıl ağırladıgi ve de misafirliğe nasıl gittiği de o kişinin görgü kuralları hakkındaki bilgisini gösterir. İlk gittiğim yerde bende girmem mutfağa servis için( siz de servis pek siz konusu olmamış) küçük çocuk varsa ya da yaşı benden buyukse müsaade ister rica da bulunurum yardım etmek istediğimde dair.Böyle tiplerle karşılaştım. Aslında o grupla gezerler takılırlar ama hep bi ben sizin gibi değilim havaları vardır grubun içinden de çıkmazlar ama tam dahil de olmazlar. Aşağılık kompleksi diye yorumluyorum.
On numara tespit katılıyorum.Böyle tiplerle karşılaştım. Aslında o grupla gezerler takılırlar ama hep bi ben sizin gibi değilim havaları vardır grubun içinden de çıkmazlar ama tam dahil de olmazlar. Aşağılık kompleksi diye yorumluyorum.
Esin Kızımla ilgilendi mecbur.bende diğer kalan işlerle ilgilendim 1 saat ancak buna yetti ne diyimAnladım ama eşiniz niye bir şey yapmadı? Mesela kek börek yapmasını bilmiyorsa en azından dışarıdan hazır ikramlık alıp çayı demleyebilirdi veya ortalığı silip süpürebilirdi, eşinize sadece çay içip sohbet edemeyeceğini söyleyin, misafir ağırlayacağınızda o da bir şeyler yapsın.
On nomoro tospot kotoloyoromOn numara tespit katılıyorum.
Ama dışardan geldim yani ilk tanışma için gün menüsü biraz absürt olmaz mı sizce
Bir de şıkır şıkır gelmiş ti çaya![]()