Daha iyilerine layıksın

Peki şu olay başından savmakmı, ben.. insan Bi çaya götürür oda ayıpsın götürürüz dedi ve sonra daha hiç yazmadı...

Daha iyilerine layıksın demek .sen beni seviyorsun ama ben seni sevmiyorum ve vicdanen rahatsız oluyorum demektir

• Beğen
Reactions: 000
Biri birini istemediginde bunu soyler.gecende basima geleni anlatayim.adama ben seni sevmiyorum istemiyorum dedim inanmadi.sevmesen sevmiyorum demezsin dedi.isin daha garibi dogru soyluyor.seviyorum:cool::KK51:

Peki şu olay başından savmakmı, ben.. insan Bi çaya götürür oda ayıpsın götürürüz dedi ve sonra daha hiç yazmadı...
Maalesef o sırada sizi bozmak istememiş.
Geçiştirmiş..

Erkekler genelde yüz yüze kadınları bozmuyorlar ama sonra niyetleri ortaya çıkıyor.:sinirli:

Maalesef o sırada sizi bozmak istememiş.
Geçiştirmiş..

Erkekler genelde yüz yüze kadınları bozmuyorlar ama sonra niyetleri ortaya çıkıyor.:sinirli:

Whatsuptan yazışıyırduk :((( ben yazmadıkça asla mesaj atmazdı. Bir kere faceden slm yazdım cvp verdi sonra çevrimdışı oldu face sohbetten herhalde hiç Bi zaman istememiş Bni kendimi küçük düşürmüşüm...

Whatsuptan yazışıyırduk :KK43:(( ben yazmadıkça asla mesaj atmazdı. Bir kere faceden slm yazdım cvp verdi sonra çevrimdışı oldu face sohbetten herhalde hiç Bi zaman istememiş Bni kendimi küçük düşürmüşüm...
Size youtubeda bir kanal önereyim.
Kanalın Adı "Adil Yıldırım". Kendisi bir ilişki koçu.
Iliskilere, erkeklere yönelik çok güzel ipuçları veriyor.
Ben izliyorum bence sizde bir bakın.
Bu zamana kadar öğrendiğim, son mesajı karşı taraf atmışsa o atmadan atmayacaksın.Sürekli sohbet başlatmayacaksın.O da çabalayacak.Yoksa değerli olmuyorsun.
Kendinize yüklenmeyin.Bundan ders çıkarmışsınız.

Böyle erkeklerle uğraşmaya değmez.

Back
X