Daha iyilerine layıksın

Ben de birine buna benzer bir şey söylemiştim. Çat diye suratına sana karşı bir şey hissetmiyorum demek zor gelmişti. O da benim melek gibi biri olduğumu, bu kadar empati yapmanın duygularımı bastırmama sebep olduğunu söyleyince salak olduğu için reddettiğimi hatırladım. Hatırlattı sağolsun.
Ben çattt diye sana karsi bisey hissetmiyorum demistim cok mu acimasizim yahu ?🙄🙄🙄

Arkadaşlar bir türlü bir şey olamadığınız bir erkek sen çok iyi birisin ben kötü sen daha iyilerine layıksın dese ne demek istemiştir?Bende ona cevap olarak aşık olsan duramazsın görmek dokunmak istersin bana türk sineması çekme dedim.
Türk sinemasını siz çekmişsiniz sanki cevabınızla.

Ne bileyim ben diyemedim, şimdi olsa yine diyemem. Kırılır, üzülür diye endişe ederim. Aslında doğru olan sizin yaptığınız. Sonra böyle konu açılıyor işte ahsjsjjs.
Sesli güldüm 😂😂
Onu da denedim basta umut bagladi ucu acik bi cumle bence direk sevemedim deyince karsidaki de hayatina bakiyor kimse vazgecilmez degil ben de dahil 😆

Arkadaşlar bir türlü bir şey olamadığınız bir erkek sen çok iyi birisin ben kötü sen daha iyilerine layıksın dese ne demek istemiştir?Bende ona cevap olarak aşık olsan duramazsın görmek dokunmak istersin bana türk sineması çekme dedim.
Sizi kırmak için yazdığımı düşünmeyin ama ben yenş birini buldum, bulmaya gidiyorum. Sen benden ümidini kes diyor ama bunu yaparken de bir yandan en salakça ve klişe ifadeleri kullanıyor. Sene 1980 olsa yerdik

• Beğen
Reactions: 000
Yaşanmışlıklarımız çok fazla,2 yıldır tanıdığım insan geçen bana yaşattığı kötü şeyler için sms attım biraz abartmışım bence az bile attım aramadan engelledi bende işim düştü aradım sonra whatsaapdan böyle yazdı daha ben neden aradığımı sormadan zaten hiçbirşey hissetmiyorum olan hissi de kendi yaptıklarıyla öldürdü velev ki saçma bunu yazdı bende öyle cevap verdim beni istememesi de çok tuhaf gayet güzel biriyim
daha çok ayrıntı gerek yani yeni tanıştığın biriyse mesela seni beğenmiyor ama seni kırmak istemiyor olabilir.

Yaşanmışlıklarımız çok fazla,2 yıldır tanıdığım insan geçen bana yaşattığı kötü şeyler için sms attım biraz abartmışım bence az bile attım aramadan engelledi bende işim düştü aradım sonra whatsaapdan böyle yazdı daha ben neden aradığımı sormadan zaten hiçbirşey hissetmiyorum olan hissi de kendi yaptıklarıyla öldürdü velev ki saçma bunu yazdı bende öyle cevap verdim beni istememesi de çok tuhaf gayet güzel biriyim
ya valla erkekler eğer seviyorlarsa çekiyorlar öyle sitemleri kaprisleri falan ama bi yere kadar sonra soğuyor adamlar. ama tabii başka sebepler de olabilir gerçekten seni hak etmediğini de düşünebilir.

İlişki istediğimin gayet farkında o olmadan hayatımda ona yer vermeyeceğimi de anlamıştır ama böyle davranması ve bana böyle yapması daha çok yıpratıcı artık onu istemiyorum gibi birşey ki
ya valla erkekler eğer seviyorlarsa çekiyorlar öyle sitemleri kaprisleri falan ama bi yere kadar sonra soğuyor adamlar. ama tabii başka sebepler de olabilir gerçekten seni hak etmediğini de düşünebilir.

meali ben seni aldattım artık seni hak etmiyorum.

evet haklısın deseydin. ben bu tarz konuşan eski sevgilime evet ben daha iyisini hak ediyorum demiştim 🤣

İlişki istediğimin gayet farkında o olmadan hayatımda ona yer vermeyeceğimi de anlamıştır ama böyle davranması ve bana böyle yapması daha çok yıpratıcı artık onu istemiyorum gibi birşey ki

erkeklerin kafasında bi kalıp oluyor. senden hoşlanıyor beğeniyor ama seni o kalıba sokamıyor olabilir.

Back
X