Daha iyisi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.084
18.231
248
28
Merhabaa kk’nın güzel kadınları şimdi kafamı kurcalayan bir durum var. Ben ikili ilişkilerde aşka inanan biri değilim benim için mantık ve sevgi vardır. Şuan bir ilişkim var ve karşı taraf ileriye dönük düşünüyor. Ancak bana daha iyisini bulabilirmişim,erkenmiş gibi geliyor. Ben 22 o 24 yaşında. Maddi olarak ortalamanın üstündeler. Dış görünüş olarak fena değil,sempatik hafif de yakışıklı denilebilir. Fakat daha güçlü,maddi olanakları daha iyi,kariyerimde yeni kapılar açabilecek ve bana daha fazla şey katabilecek birileri yanıma daha çok yakışır diye düşünüyorum. Sevgilimin kalbi çok temizdir,iyi niyetlidir ve baya seviyorum ancak mantık her zaman ön planda benim için. Hayatımı iyi değerlendirmem ve olabileceğimin en iyisi olmam lazım,hayat arkadaşım da bu yolda çok önemli bir adım. Benim gibi mantığı duygularından önce gelen kişilerin yorumunu bekliyorum. Oğlak burcu biri olarak

Sen zaten bu çocukla sırf sıkıntıdan sevgili oldun orası ayrı. Daha 22 yaşındasın anı yaşa. Bu ciddi düşünme olayı çok abartılıyor. 22 yasindasin 23 de evlenecek değilsin ya bırak düşünsün. Ben de ciddi düşünüyorum erkek arkadaşımla ama hayatımı buna göre planlamıyorum. Pembe panjurlu ev ve 3 cocuk hayali kurmuyorum.Kafada var öyle düsinceler ama zamanı gelince bakarız. Olmazsa da olmayıversin nolucak.
Zaten biriyle ciddi düşünmek demek illa evlilik düşünmek demekte değildir karşıdakine saygıdır yani ben bununla zaman geçireyim de daha iyisi olunca postalarım düşüncesinde değilse bu da ciddi düşünmektir.

Genelde mantığım ön plandadır, duygularımla değil mantığımla karar alırım ama bu seninki mantık değil. Birilerini basamak yaparak ilerleme çabası. Mantıklı karar almak böyle bir şey değil.

Bu düşünceyle hareket eden çok insan tanıdım kadın erkek. Kimi hedefine ulaştı, kimi tamamen yalnız kaldı, kimi daha kötüsüne razı geldi ama istisnasız hepsi mutsuz. Mutluluk hayatta her şeyden, paradan da kariyerden de daha önemlidir. Mutsuz olduğunda hiç bir şeyin değeri kalmıyor çünkü.

Bir ilişkide ben daha iyilerine layigim diye düşünmek karşıdakine yapılabilecek en büyük haksızlık. Layık olsaydın daha iyisiyle olurdun zaten. Bu tarz düşünceleri okurken bir erkek söylerse nasıl tepki verirdiniz bi düşünün. Bana çok çirkin geliyor

Burçla ne alakası var.Ben de oğlak burcuyum ama sizin gibi düşünmüyorum.Mantığın önde gelmesi demek bu demek değil.. Sizin istediğiniz mantık evliliği de değil daha tuhaf bişi..Evlendikten sonra daha iyisini bulursanız napcaksınız,adamı boşayacak mısınız?? Daha iyisi asla bitmez. Önemli olan kendimiz için doğru insanı bulabilmek.Bu düşünce tarzınızı değiştirmezseniz ilerde çok üzülürsünüz gibime gelio.

Hayır ya ayrılamaz ya !!
O çocuk onun değerini biliyo bi kere !
Senin hiç hayatında burnundan sumugunu bile temizleyen biri oldu mu ?!?!
Ol ma di...
(Profil fotoma bakarak okusana daha güzel duyar kasiliyor)

Hayır ya ayrılamaz ya !!
O çocuk onun değerini biliyo bi kere !
Senin hiç hayatında burnundan sumugunu bile temizleyen biri oldu mu ?!?!
Ol ma di...
(Profil fotoma bakarak okusana daha güzel duyar kasiliyor)
Sümük senden sorulur reis o zaman konu sahibi ayrılmasın evlensin

Fakat daha güçlü,maddi olanakları daha iyi,kariyerimde yeni kapılar açabilecek ve bana daha fazla şey katabilecek birileri yanıma daha çok yakışır diye düşünüyorum.
Bu kadar yüzeysellikle, para odaklılıkla inşallah size de sizin adamlara baktığınız gibi bakacak birini bulursunuz
Daha 22 yaşında bu nasıl bir çıkarcılık, nasıl bir adamı parası için istemek ben bilemedim şahsen.

Hayat sizin hayatınız. Evleneceğiniz parayı, aman adamı, istediğiniz gibi seçersiniz tabii ki, ancak lütfen "mantıklıyım ben" kisvesi altında yapmayın zira mantıklı düşünmek böyle bir şey değil. Çıkar odaklıyım diyebilirsiniz mesela, dürüst de olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…