- 28 Şubat 2019
- 4.680
- 11.170
- 208
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
+ ReferansOlur bence, tanıştığın kişilerden direkt cv yollamasini istersin bir de mal varlığı beyanı tamamdır
Eski sevgililer+ Referans
Fazla kalıyorum denilebilir. Onun çevresindekiler bile böyle düşünüyor.Siz kariyer, dış görünüş ve maddi olarak sevgilinizin yanına yakışıyor musunuz peki??
+ Referans
O zaman izin verin o da sizi basamak olarak kullansın sonuçta bunlar normal şeyler dimiFazla kalıyorum denilebilir. Onun çevresindekiler bile böyle düşünüyor.
Fakat daha güçlü,maddi olanakları daha iyi,kariyerimde yeni kapılar açabilecek ve bana daha fazla şey katabilecek birileri yanıma daha çok yakışır diye düşünüyorum.
Bahsettiğim şey para ilişkisi değil. Ben güzel bir okulda okudum ve kariyer basamağında da iyi bir yerlerdeyim. Benimle olacak kişinin benden birkaç tık önde olması ve bana bir şeyler katması lazım diye düşünüyorum. Potansiyelimi en iyi şekilde kullanmam lazım çünkü. İlişkilerde anne ya da koruyan kollayan değil daha yoldaş diyebileceğim bir konumda olmak istiyorum. Beraber geliştiğim,yükseldiğim bir ilişki. Yoksa sevgilim zengin olsun bende yan geleyim,alışveriş yapayım değil. Mesela durumu ortalama olur ama çok dil bilir, kültürü çok fazladır ya da çevresi çok geniştir o yönde bir gelişme sağlar bana, o tarz yani.Son açtığım konuda yerden yere vuruldum, sende yazanlardan biriydin hatta.
Benim konuma baktığında (aradaki inceyi görmeyip direkt duyar kasanları atlıyorum) kendi özelliklerimi belirtip buna göre uygun birini aradığımı söylemiştim. Elimdekini duygusal olarak kandırıp, çıkarla hareket etmedim.
Yaşın daha çok küçük. Bu düşündüğünün başka bir adı var ama sen onu kendine kondurmazsın muhtemelen ama çok yeni bir sektör değil.
Aradığını azıcık zeki olursan bulursun ama mutlu olur musun tatmin olur musun hiç sanmıyorum.
Oğlan nişanlısından ayrılmış mi görünce aklıma geldiSon açtığım konuda yerden yere vuruldum, sende yazanlardan biriydin hatta.
Benim konuma baktığında (aradaki inceyi görmeyip direkt duyar kasanları atlıyorum) kendi özelliklerimi belirtip buna göre uygun birini aradığımı söylemiştim. Elimdekini duygusal olarak kandırıp, çıkarla hareket etmedim.
Yaşın daha çok küçük. Bu düşündüğünün başka bir adı var ama sen onu kendine kondurmazsın muhtemelen ama çok yeni bir sektör değil.
Aradığını azıcık zeki olursan bulursun ama mutlu olur musun tatmin olur musun hiç sanmıyorum.
İşte ben onu istemiyorum. Daha önceki ilişkimde basamak görevi gördüm başım gözüm üstüne yani sorun yok ama ben şey demiyorum ki “basamak görevi görsün sonra da tekmeyi vurayım” benim bahsettiğim bana kapı açsın evet ama beraber yükseleli,gelişelim.O zaman izin verin o da sizi basamak olarak kullansın sonuçta bunlar normal şeyler dimi
Sonra siz kendiniz için daha iyi bir basamak bulursunuz
ee çünkü normal erkek de yapabilir
Kusura bakma sen de basamak istiyorsun benden önde olsun diyorsunİşte ben onu istemiyorum. Daha önceki ilişkimde basamak görevi gördüm başım gözüm üstüne yani sorun yok ama ben şey demiyorum ki “basamak görevi görsün sonra da tekmeyi vurayım” benim bahsettiğim bana kapı açsın evet ama beraber yükseleli,gelişelim.
İçine sinmeyen adamla niye çıkıyorsun o zaman?Bahsettiğim şey para ilişkisi değil. Ben güzel bir okulda okudum ve kariyer basamağında da iyi bir yerlerdeyim. Benimle olacak kişinin benden birkaç tık önde olması ve bana bir şeyler katması lazım diye düşünüyorum. Potansiyelimi en iyi şekilde kullanmam lazım çünkü. İlişkilerde anne ya da koruyan kollayan değil daha yoldaş diyebileceğim bir konumda olmak istiyorum. Beraber geliştiğim,yükseldiğim bir ilişki. Yoksa sevgilim zengin olsun bende yan geleyim,alışveriş yapayım değil. Mesela durumu ortalama olur ama çok dil bilir, kültürü çok fazladır ya da çevresi çok geniştir o yönde bir gelişme sağlar bana, o tarz yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?