Daha iyisi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebeğim bende güzel okullarda okudum, senin gözünün olduğu çevredenim muhtemelen de. Böyle olunca insanlar kendi gibi kişilerle tanışıyor.
Kendi seviyende birini bulamıyorsan bu çevrenle ve seninle alakalı.

Bu arada sen yorum yapmadan ben yazayım peki neden konunda erkek kalmamış diye isyan ediyorsun diye. Çünkü orası internet, daha geniş bir alan parasını veren girebiliyor.

İnsanlara değer verme,aşk gibi duyguların fazla olduğunu gördüm erken yaşta. Benim için insanlar ilk tanıştığımda 0 noktasındadır sonra hareketleriyle,kendilerine verdikleri değerle,bana kattıklarıyla,hayata bakış açılarıyla zamanla puan kazanırlar. Şuanki sevgilimle olma sebebim çok temiz bir kalbi olması ve onu seviyorum. Dediğim gibi aşka inanmıyorum ben, o yüzden aşık değilsin diyenler için söyleyeyim bundan sonra biri olursa ona da aşık olmayacağım. Evlilik bir kurumdur ve seçilen işin ve eşin hayatta önemi her şeyden büyüktür doğru evlilik hayatı başka bir boyuta taşır. Duygusal davranmak hatadan başka bir şey değil.

Sizi beğenmemiş konu sahibi. Beni kendinizle bir tutmayına getirmiş. Ama dediğiniz gibi benzer noktalar çok fazla. Siz sadece açıkça ne istediğinizi söyleyebiliyorsunuz konu sahibinin aksine

Potansiyelimi en iyi şekilde kullanmam lazım çünkü. İlişkilerde anne ya da koruyan kollayan değil daha yoldaş diyebileceğim bir konumda olmak istiyorum.
O konumda bir adama siz ne katacaksınız peki?
Hani mesele adamı kullanmak değilse eğer.

Yalnız konuda yazdığınız bu değil..
Bunu tepkilerden dolayı yazdınız.
Bari evlenerek statü atlamak istiyorum deyin.
Lafı cevirmeyin..
Dil bilmekmiş yapmayın konu sahibi..
Buradaki üyelerin çoğu 30 ve üstü..
Buna kim inanır Allah aşkına...

Resmen lafi çeviriyorsunuz..

Bişey sorucam, bir konunda iç anadoluda bir şehirde okuduğunu ama bu şehrin ankara ya da eskişehir olmadığını yazmışsın. Hangi şehirdeki hangi güzel okul o? Benim aklıma hiç bir yer gelmedi.

Asko sen zaten daha 22 yasindasin, acabalarinin oldugu, kalbini carptirmayan adamla ve bu yasta zaten evlilik dusunme bence. Bi de "daha iyisi" kavrami cok yanlis, cunku neye goreee, kime goree? Ha elbette "cok asigim" diyip issiz, Iddaa oynayip ana babasinin evini satip kumara harcayan, siddet uygulayan, disini fircalamayan biriyle evlenme de. Kagit uzerinde "daha iyisi" bitmez, bence yanlis bi bakis acisi. Bence birine ask duymak, hayran olmak, kafaca iyi anlasmak lazim, onun disinda da "daha iyisi" diye bir sey yok valla. Bir de oglaklar asik olmuyor mu yav? Asksiz nasil yasiyosunuz? Ben 32 yasima giricem, hala soyle helal sut emmis bir beyefendi gelsin de kalbimi alip gotursun ayaklarimi yerden kessin diye bekliyorum bakalim henuz cikmadi. Neden kesiyorsunuz ki umidi bu yasta asktannnn???

MissCherryBlossom kardesimizin de dedigi gibi, sen bence de erkek arkadas isine cok takilmadan biraz yalniz bir sekilde kendi cabanla kapilari arala, insallah da gonlune uygun birini bulursun.

O zaman izin verin o da sizi basamak olarak kullansın sonuçta bunlar normal şeyler dimi
Sonra siz kendiniz için daha iyi bir basamak bulursunuz

ee çünkü normal erkek de yapabilir
Olmaz işte o. Kimse sana karşı değil,herkes kendinden yana diye bir laf var ben de kendimden yana olmak zorundayım

Okudugunuz okul ve kariyerınızı merak ediyorum ne iş yaptıgınızı falan yazarsanız sevinicez
Okuldan sevgili yapmak çok zor olmamalı ya aynı çevreden
Okuldan sevgili konu sahibinin maddi kriterlerini karşılamaz ki?
Okuldan veya aynı çevreden bulacağı sevgili nasıl kariyer yaptıracak ona, ne kadar maddi gücü olacak?

Sizi beğenmemiş konu sahibi. Beni kendinizle bir tutmayına getirmiş. Ama dediğiniz gibi benzer noktalar çok fazla. Siz sadece açıkça ne istediğinizi söyleyebiliyorsunuz konu sahibinin aksine
Beni beğenmediyse gerçekten Türkiye'nin en iyi üniversitesinde en önde gelen kariyerleri yapan bir üye galiba. Ama konularından, çevresi az çok belli olduğu için bunun mümkün olduğunu sanmıyorum

Okudugunuz okul ve kariyerınızı merak ediyorum ne iş yaptıgınızı falan yazarsanız sevinicez
Okuldan sevgili yapmak çok zor olmamalı ya aynı çevreden
Ben Akdeniz hukuktan mezun oldum iyi sayılır mı? Basamak olarak hangi çevreyi kullanabilirim deneyimli ablalardan tavsiyeler istiyorum
ya bahsettiğim şey okunan bölüm üniversite de olabilir aynı zamanda akademik kariyerde. En iyi üniversitelerde okuyup okul dönemini boş geçirenlerden bahsetmiyorum. Ana fikre odaklanın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…