- 21 Aralık 2014
- 9.020
- 28.460
- 798
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Bu özellikler pek çok kişide var bunlarla o adamları bulamazsın ...Maddi durumum iyidir, güzel bulurlar, kendimi toplumda iyi ifade ederim, hırslıyım vs.
22 yaşında gencecik kızsın. Bu hayat sana ne yaşattı ki aşkı duygusallığı bıraktınHaklısınız. Ama şunu da açıklayayım ben yan gelip yatayım hayatımdaki beni yükseltsin kafasında değilim. Sanırım yanlış anlaşıldım o konuda. Ben sadece aşkı duygusallığı bir kenara bıraktım
ali ağaoglu nun eski sevgilisi konuşuyor sandim bi an...gerçi onun hayati baska bir boyuta taşınmadan söndü ama çabasini takdir etmiştim dogrusu, düşunsene statü atlamak için o adamla yatağa giriyosun? paralel evrene gececegimi bile bilsem yapamazdim şahsenİnsanlara değer verme,aşk gibi duyguların fazla olduğunu gördüm erken yaşta. Benim için insanlar ilk tanıştığımda 0 noktasındadır sonra hareketleriyle,kendilerine verdikleri değerle,bana kattıklarıyla,hayata bakış açılarıyla zamanla puan kazanırlar. Şuanki sevgilimle olma sebebim çok temiz bir kalbi olması ve onu seviyorum. Dediğim gibi aşka inanmıyorum ben, o yüzden aşık değilsin diyenler için söyleyeyim bundan sonra biri olursa ona da aşık olmayacağım. Evlilik bir kurumdur ve seçilen işin ve eşin hayatta önemi her şeyden büyüktür doğru evlilik hayatı başka bir boyuta taşır. Duygusal davranmak hatadan başka bir şey değil.
Bende genç yaşlarımda öyle düşünüyordum keşke öyle düşünmeseydim .Merhabaa kk’nın güzel kadınları şimdi kafamı kurcalayan bir durum var. Ben ikili ilişkilerde aşka inanan biri değilim benim için mantık ve sevgi vardır. Şuan bir ilişkim var ve karşı taraf ileriye dönük düşünüyor. Ancak bana daha iyisini bulabilirmişim,erkenmiş gibi geliyor. Ben 22 o 24 yaşında. Maddi olarak ortalamanın üstündeler. Dış görünüş olarak fena değil,sempatik hafif de yakışıklı denilebilir. Fakat daha güçlü,maddi olanakları daha iyi,kariyerimde yeni kapılar açabilecek ve bana daha fazla şey katabilecek birileri yanıma daha çok yakışır diye düşünüyorum. Sevgilimin kalbi çok temizdir,iyi niyetlidir ve baya seviyorum ancak mantık her zaman ön planda benim için. Hayatımı iyi değerlendirmem ve olabileceğimin en iyisi olmam lazım,hayat arkadaşım da bu yolda çok önemli bir adım. Benim gibi mantığı duygularından önce gelen kişilerin yorumunu bekliyorum. Oğlak burcu biri olarak
Merhabaa kk’nın güzel kadınları şimdi kafamı kurcalayan bir durum var. Ben ikili ilişkilerde aşka inanan biri değilim benim için mantık ve sevgi vardır. Şuan bir ilişkim var ve karşı taraf ileriye dönük düşünüyor. Ancak bana daha iyisini bulabilirmişim,erkenmiş gibi geliyor. Ben 22 o 24 yaşında. Maddi olarak ortalamanın üstündeler. Dış görünüş olarak fena değil,sempatik hafif de yakışıklı denilebilir. Fakat daha güçlü,maddi olanakları daha iyi,kariyerimde yeni kapılar açabilecek ve bana daha fazla şey katabilecek birileri yanıma daha çok yakışır diye düşünüyorum. Sevgilimin kalbi çok temizdir,iyi niyetlidir ve baya seviyorum ancak mantık her zaman ön planda benim için. Hayatımı iyi değerlendirmem ve olabileceğimin en iyisi olmam lazım,hayat arkadaşım da bu yolda çok önemli bir adım. Benim gibi mantığı duygularından önce gelen kişilerin yorumunu bekliyorum. Oğlak burcu biri olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?