- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.715
- 158
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Bekarlık sultanlıkDaha Lya'mıza layık bir damat adayı bulamadık malesef
Hahaha evlenmedim kiEvlenirken Anneniz kızımızı ne holding patronları ne doktorlar istedi de vermedik dedi mi bari
Bunun bir benzerini ben ilk aşkımda yaşadım. Yani ortada aşk da vardı. Adam gel benimle ingilterede yaşa dedi20li yaşlarımın başında, bir holding sahibinin oğluyla tanıştım. Holding derken öyle devasa holdinglerden değil tabii ki ama adam araba koleksiyonu olan, babasının uçağı falan olan bir adam.
Bir süre konuştuk, görüştük. Çocuk benden gerçekten çok hoşlandı, boğazda teknede takılma planları, haftasonu Roma'ya giderizler falan. Vallahi peri masalı filmleri gibiydi hayat.
Ama olmadı, istemedim. Çünkü adamı parasıyla, imkanlarıyla, mal varlığıyla değerlendirmedim; kişilik olarak uyumlu değildik. Yani maddi durumu normal biri olsa nasıl değerlendireceksem öyle değerlendirdim.
Bunu da aman da ben negzel yaptım diye anlatmıyorum, normal bir kadının yapacağı bu çünkü. Adamla ilişki sürdüreceğim, cüzdanıyla araba anahtarıyla değil çünkü.
Hayırlısı be yabanımDaha Lya'mıza layık bir damat adayı bulamadık malesef
Ha sen denk değildin, yakışmazsın mı diyorsun? Okulumu mu beğenmiyorsun, ben de yurtdışında okudum (bir dönem ahaha)Ama tabi kuzenciğim de holding sahibinin olmasa da yönetim kurulu üyesinin kızı, yurt dışında okudu, sağlam kariyeri neyim vardı falan. Denktiler yani. Yakışıyolla da ☺
Uhhhh miami diyince aklımda canlanan tek şey "Herkesi mutlu edemezsiniz çünkü siz pizza değilsiniz oluyor." benim gibi olanlar varsa bulun beniHahaha evlenmedim ki
Ama dese der yaniHayır beni de görseniz gerçekten holding sahibi adamın yanında olacak kadın değilim ben
Bazen arada bir yokluyorum kendimi, ulan acaba he deseydim şimdi nasıl yaşıyor olurdum diye. Gözümün önünden hizmetçiler, balolar, Miami'de yazlıklar geçiyor
Hayırlısı be yabanım
Ha sen denk değildin, yakışmazsın mı diyorsun? Okulumu mu beğenmiyorsun, ben de yurtdışında okudum (bir dönem ahaha)
Hahaha evlenmedim ki
Ama dese der yaniHayır beni de görseniz gerçekten holding sahibi adamın yanında olacak kadın değilim ben
Bazen arada bir yokluyorum kendimi, ulan acaba he deseydim şimdi nasıl yaşıyor olurdum diye. Gözümün önünden hizmetçiler, balolar, Miami'de yazlıklar geçiyor
Kendinize çek defteri bulmak istememişsiniz.20li yaşlarımın başında, bir holding sahibinin oğluyla tanıştım. Holding derken öyle devasa holdinglerden değil tabii ki ama adam araba koleksiyonu olan, babasının uçağı falan olan bir adam.
Bir süre konuştuk, görüştük. Çocuk benden gerçekten çok hoşlandı, boğazda teknede takılma planları, haftasonu Roma'ya giderizler falan. Vallahi peri masalı filmleri gibiydi hayat.
Ama olmadı, istemedim. Çünkü adamı parasıyla, imkanlarıyla, mal varlığıyla değerlendirmedim; kişilik olarak uyumlu değildik. Yani maddi durumu normal biri olsa nasıl değerlendireceksem öyle değerlendirdim.
Bunu da aman da ben negzel yaptım diye anlatmıyorum, normal bir kadının yapacağı bu çünkü. Adamla ilişki sürdüreceğim, cüzdanıyla araba anahtarıyla değil çünkü.
Gecen Elon Musk'in ilk karisinin, Musk'la evliligini anlattigi bir yazi okudum.
Kadin yazar, universitede tanisiyorlar, adam zamanla zengin oluyor, kadina psikolojik siddet uyguluyor, baskilar, kadini begenmemeler... Kadin kimligini yitiriyor resmen evlilikte, Bosanirken kadina zirnik koklatmak istemiyor, zaten cakal evlenirken de sozlesme yapmis. Adam guzel bir oyuncuyla evleniyor karisini birakip falan filan. Icim sikildi valla, olmaz olsun oyle zenginlik.
Simdi de cok yetenekli, cok tatli bir muzisyen olan Grimes'dan cocugu olmus, insallah Grimes'i da uzmez hoduk adam!
Teşekkür ederim güzel sözleriniz içinKendinize çek defteri bulmak istememişsiniz.
Benim kuzen istedi. Ve çok mutsuz.
Adamın umrunda değil çünkü..
2 çocuk yaptı.şimdi onlarla uğraşıp duruyor..
Buradan yorumlardan gördüğüm kadarıyla özdeğeri yüksek birisiniz. Bunu çoğu kadın yapmazdı.. zaten o çocuk sizin onu çek defteri gormediginizi anladığı için saygı duymuştur. Bizim kuzene eşi yeterince saygı duymuyor. Nedenini biliyoruz.
Konu sahibine de yazdım. Isteyebilir ama her şeyin bir bedeli vardır. O bedelde çoğunlukla ozdeger yitimi olur. Statü için evliliği karşı taraf anlar. Sürekli laf sokar hayat zindan olur. Burada oyle çok konu okudum.
Sizi çok takdir ettim.
Değerleri olan kadınlar belli oluyor.
Valla biraz zorlasam o herif beni alırmış. Teslada çalışsam kesin beni keserdi
şaka maka ben beğeniyorum karizma adam gel dese gelirim kusura bakma Grimes
Su holding sahibinin cocuklari ifsa edin kizlar, siz istememis olabilirsiniz ama kardeslerinizi unutmayin:):)
dimyat'a giderken evdeki bulgurdan olma. Daha iyisi daha iyisi derken elde bir şey kalmaz geride bıraktıklarının karmasını yaşarsın sınra bi bakmışssın yaş 35 hala evlenemedim diye buraya konu açarsın.Merhabaa kk’nın güzel kadınları şimdi kafamı kurcalayan bir durum var. Ben ikili ilişkilerde aşka inanan biri değilim benim için mantık ve sevgi vardır. Şuan bir ilişkim var ve karşı taraf ileriye dönük düşünüyor. Ancak bana daha iyisini bulabilirmişim,erkenmiş gibi geliyor. Ben 22 o 24 yaşında. Maddi olarak ortalamanın üstündeler. Dış görünüş olarak fena değil,sempatik hafif de yakışıklı denilebilir. Fakat daha güçlü,maddi olanakları daha iyi,kariyerimde yeni kapılar açabilecek ve bana daha fazla şey katabilecek birileri yanıma daha çok yakışır diye düşünüyorum. Sevgilimin kalbi çok temizdir,iyi niyetlidir ve baya seviyorum ancak mantık her zaman ön planda benim için. Hayatımı iyi değerlendirmem ve olabileceğimin en iyisi olmam lazım,hayat arkadaşım da bu yolda çok önemli bir adım. Benim gibi mantığı duygularından önce gelen kişilerin yorumunu bekliyorum. Oğlak burcu biri olarak
Birde yanlış anlamayın ama böyle insanlara şunı sormak istiyorum sen her anlamda iyi misin ki daha iyisini istiyorsun?İnsanız tabiki kendimizce iyisini hakeettiğinizi düşünebilirsiniz ama o en iyisi sizin için iyi mi aacaba? Kader var inanır mısınız bilmem.Burçla ne alakası var.Ben de oğlak burcuyum ama sizin gibi düşünmüyorum.Mantığın önde gelmesi demek bu demek değil.. Sizin istediğiniz mantık evliliği de değil daha tuhaf bişi..Evlendikten sonra daha iyisini bulursanız napcaksınız,adamı boşayacak mısınız?? Daha iyisi asla bitmez. Önemli olan kendimiz için doğru insanı bulabilmek.Bu düşünce tarzınızı değiştirmezseniz ilerde çok üzülürsünüz gibime gelio.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?